Δεν ξέρω αν προσέξατε αλλά οι απαντήσεις της κοπέλας είναι σχεδόν μια δυο φράσεις! Μάλιστα με ρώτησε και αν κάνει κρύο έξω φεύγοντας για την λάμπα γιατί ξαναέβαλα το μπουφάν μου και αυτό δείχνει ότι η κοπέλα δεν είχε βγει έξω αλλά κυρίως ότι επικοινωνούσε!! Τώρα αν εσείς θεωρείται επιπέδου Lower την παραπάνω επικοινωνία ή ότι μιλούσε σε άλλη γλώσσα, προφανώς εσείς ειρωνεύεστε γράφοντας αυτό το σχόλιο. Εγώ σοβαρά τα έλεγα άσχετα που θεωρώ το ραντεβου ήττα και χάσιμο χρόνου!!
Και για του λόγου του αληθές.. πλήρη περιγραφεί του χώρου!
Ο Αριθμός δωματίου ξεκινάει από 1 και τελειώνει σε 2. Στο δωμάτιο η πόρτα μπαίνονας είναι αριστερά, με το κρεβάτι δεξιά! Πάνω δεξιά από το κρεβάτι έχει γυρίσει το φως του τοίχου και σε στραβώνει για να μπορεί να βλέπει στο μπάνιο! Έξω από το μπάνιο αριστερά είναι ένα καβλί σαν διακόπτης για το μπάνιο και δεν ανάβει. Δεξιά από την πόρτα του μπάνιου η κασέλα και πάνω του μια παλαιά ΤV. Μπροστά από την ντιβανοκασέλλα ο καναπές ντιβάνι. Παράθυρο από πίσω! Το κρεβάτι είναι διπλό με μια παλιοκουβέρτα σε απόχρωση μπλε. Πλάτη στον εξωτερικό διάδρομο και αντικρυστά από το κρεβάτι εκ των δεξιών της πόρτας ένας μεγάλος καθρέπτης επιτοίχιος, και στο μπάνιο, η μπανιέρα κολυμπήθρα είναι αριστερά από την πόρτα μπαίνοντας και δεξιά η λεκάνη.. Και η κοπέλα σας φορούσε κόκκινα εσώρουχα τη μέρα εκείνη.
Όχι λοιπόν ότι ψεύδομαι.. Βάλτε φωτογραφία και την επόμενη κοπέλα θα σας ζητάω σέλφι από την κοπέλα πριν την κλείσω!!
Δεν έχω πρόβλημα να σας πω και το τηλέφωνο που κανόνισα το ραντεβού με την κοπέλα σας, ούτως η άλλως το έκαψα με την κριτική μου και αντικαταστάθηκε!!
Οπότε καλύτερα να μην γράφατε σχόλιο εδώ κύριοι προσπαθώντας να με διαψεύσετε!!! Η κριτική αποτελεί την δική μου εικόνα του τι συνάντησα, και εφόσον δεν ντρέπεστε να μας σερβίρεται τέτοια κορίτσια θα έπρεπε να τουλάχιστον να φροντίσετε δια της σιωπή σας να περάσει απαρατήρητη. Δεν σας είδα σε καλή κριτική μου να επικροτήσετε οπότε κακώς επικρίνετε και την κακή κριτική μου!
Καμία αναφορά δεν έγινε σε εσάς αλλά το νταρντανιάν κοριτσόπουλο που ήταν αδιάφορο, άχαρο και σε καμία περίπτωση επαγγελματίας!!
Πολλές φορές δεν ξέρετε τι συμπεριφορά έχουν οι κοπέλες μαζί μας, και όταν παραπονεθούμε τα ρίχνετε σε εκείνες. Τώρα προς τι λοιπόν η παρεξηγηση..?