Επισκέπτης
Αν έχεις κάνει σεξ με γυναίκες (επαγγελματίες) που γούσταραν και τίμαγαν την δουλειά τους και τα χρήματα που έπαιρναν, πιστεύω ότι θα σου φανεί κοροϊδία.. Εγώ προσωπικά ένιωσα ότι πέταξα τα λεφτά από το παράθυρο.. > >
και εγώ σκόπευα να την πάρω άλλα κάτι δεν μου κόλλαγε μου φάνηκε ξινή στις φώτο είναι και Ελληνίδα δεν έχουν γραφτεί και κρητικές επικίνδυνη επένδυση μοιάζει
Αν εισασταν σιγουροι για τη κοπελα δε θα τη προτεινατε με εκπτωση κ μαλιστα στη μιση τιμη!Για να σας διευκολύνουμε η καρτέλα είναι εδώ .
Οι απόψεις πάντως δεν συμφωνούν Όλες με την άποψη του παραπάνω κυρίου. Εμείς πάντως με την κοπέλα συνεργαζόμαστε αρκετούς μήνες και σπάνια μας κάνουν παράπονα για την συγκεκριμένη
Σίγουρα δεν γίνετε μια κοπέλα να αρέσει σε όλους αυτό όμως δεν καθιστά την κοπέλα άχρηστη εκτός αν υπάρχει κάποιου άλλου είδους προκατάληψη με την εκάστοτε κοπέλα. Προτινούμε λοιπόν στον κύριο που θέλει να την δοκιμάσει μια έκπτωση 50% για να μας πει κ ο ίδιος την γνώμη του
Αν εισασταν σιγουροι για τη κοπελα δε θα τη προτεινατε με εκπτωση κ μαλιστα στη μιση τιμη!
Για να σας διευκολύνουμε η καρτέλα είναι εδώ .
Οι απόψεις πάντως δεν συμφωνούν Όλες με την άποψη του παραπάνω κυρίου. Εμείς πάντως με την κοπέλα συνεργαζόμαστε αρκετούς μήνες και σπάνια μας κάνουν παράπονα για την συγκεκριμένη
Σίγουρα δεν γίνετε μια κοπέλα να αρέσει σε όλους αυτό όμως δεν καθιστά την κοπέλα άχρηστη εκτός αν υπάρχει κάποιου άλλου είδους προκατάληψη με την εκάστοτε κοπέλα. Προτινούμε λοιπόν στον κύριο που θέλει να την δοκιμάσει μια έκπτωση 50% για να μας πει κ ο ίδιος την γνώμη του
Τι περιμένεις να σου πουν δηλαδή ότι είναι μάπαΕίναι ξεπέτα η γκόμενα (Sofia); Να μας πει το γραφείο, γιατί εγώ που είχα πάρει παλαιότερα τρία παρόμοια γκομενάκια από το γραφείο ήταν η μία χειρότερη από την άλλη σε υπηρεσίες
Η Σοφία που χάθηκε;
Μεταμεσονυχτια συναντηση με την Γιασμιν....Την περιμενα πολυ πιο "δυνατη"....Λεπτομερειες στην κριτικη!
άγριο το κορίτσι...