underpressure
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 39
- Like
- 502
- Πόντοι
- 516
Λάθος σάιτ παιδιά δεν ξανά απαντώ το θεωρώ περιττό.
Χαχα. Κύριε ξύδι αφού κοιτάς καλύτερα κοιτά ότι η κοπέλα έκανε φωτογράφηση κ μπορεί να μοιάζουν αλλά δεν είναι η ίδια. Λάθος σάιτ παιδιά δεν ξανά απαντώ το θεωρώ περιττό.
Τι μου λέτε τώρα είμαστε σοβαροί; Εγώ σας έβαλα μία μία τις φωτός της τέταρτης κοπέλας με απόδειξη ότι όχι μόνο είναι κλεμμένες από αλλού αλλά σε μερικές έχετε κάνει και photoshop αλλάζοντας τα πρόσωπα! Τώρα εσείς απαντάτε ότι μοιάζουν αλλά δεν είναι η ίδια;;;
Φοβεροί επαγγελματίες
ΥΓ: Παιδιά δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, μια μικρή έρευνα με το google image ήταν! ;)
Χαχα. Κύριε ξύδι αφού κοιτάς καλύτερα κοιτά ότι η κοπέλα έκανε φωτογράφηση κ μπορεί να μοιάζουν αλλά δεν είναι η ίδια. Λάθος σάιτ παιδιά δεν ξανά απαντώ το θεωρώ περιττό.
Δεν υπάρχει λόγος να ασχολούμαστε..οι άνθρωποι είναι ερασιτέχνες ακόμα και στην απάτη..είναι ντροπή για το επάγγελμα του νταβαντζή! για αυτό δεν πάει μπροστά αυτή η χώρα..γυναίκες όπως οι Ρουσάκη και η υπέργηρη μοντελο-τραγουδίστρια νομίζουν ό,τι είναι σταρς και τα αφεντικά τους μανατζερς..Τι μου λέτε τώρα είμαστε σοβαροί; Εγώ σας έβαλα μία μία τις φωτός της τέταρτης κοπέλας με απόδειξη ότι όχι μόνο είναι κλεμμένες από αλλού αλλά σε μερικές έχετε κάνει και photoshop αλλάζοντας τα πρόσωπα! Τώρα εσείς απαντάτε ότι μοιάζουν αλλά δεν είναι η ίδια;;;
Φοβεροί επαγγελματίες
ΥΓ: Παιδιά δεν έκανα τίποτα σπουδαίο, μια μικρή έρευνα με το google image ήταν! ;)