παιδιά πήρα Kseniya τη πορνοστάρ που λένε σε incall 1 ώρα..συννενοήση με γραφείο μια χαρά ατομάκι η κοπέλα που κανονίζει.
δεν έχει προφίλ για κριτική οπότε τα λέω εδώ. πάντως έχει τα καλύτερα βυζιά για μένα έβερ..τεράστια στρογγυλά αλλά μαλακά στην αφή...απλά wow...και όλο το δέρμα μαυρισμένο σολάριουμ αλά πουτανέ, και το μουνάκι της για πολύ γλυψιμο..πουτανόφατσα με ψεύτικες χειλάρες για ωραίο γλωσοπάτημα..και ο κώλος ήταν μια χαρά απόσο θυμάμαι, και ενώ μαρέσουν οι κωλάρες δεν έδωσα τόσο βάση για κάποιο λόγο..μάλλον προτιμούσα τις βυζάρες..
..πάντως σου βγάζει να τη γαμάς χωρίς λύπηση..άλλαζε μόνη τις στάσεις χωρίς να είναι ξάπλα σα πτώμα..γούσταρα φούλ που τη γαμούσα..δε μίλαγε γρί αγγλικά..ούτε hello δε ξέρει να πει..μίλαγε πολύ σιγανά κάτι ρώσικα λες και καταλάβαινα..αλλά είχε πλάκα αυτό..ήμουν σε φάση οκ οτι πείς και απλά της έχωνα το πούτσο μου στο στόμα της...δε με ένοιαζε καθόλου που δε μπορούσα να επικοινωνήσω γιατί ήταν πολύ δεκτική στο να φάει πούτσο και δεν είχε ύφος ντίβας..είχε ύφος λες και ήταν απλά χαζούλα..δάχτυλο δεν άφηνε αλλά κλαιν μαιν...deepthroat δε μου έκανε, προσπαθούσα να της το χώσω λίγο πιο βαθιά αλλά δε έκανε τίποτα μόνη της..φοβόμουν να της το χώσω όλο μέσα και μη γίνει καμιά μαλακία, στραβώσει και ξενερώσω και λέω άστο..έχυνα πάνω στα βυζιά της οκ όλα κομπλέ..
πάντως τον είχα παίξει και πρίν πάω..οπότε έδωσα άλλες 3 φορές στη κοπέλα..μετά μούδιασε ο πούτσος μου και δε τη πάλευα και λέω εντάξει καλά ήταν....γενικά για μένα ήταν η ξεκωλιάρα με τις βυζάρες που πάντα ήθελα να γαμήσω..