Έτσι νόμιζα αρχικά και την έβγαλα κι αυτή, αλλά μου εξήγησε ο άνθρωπας ότι η πρώτη του κριτική αναφέρεται σε παλιότερη συνάντηση. Το έχει βάλει κιόλας: Φεβρουαρίου 15, 2023.
Συγγνώμη για την παρέμβαση μου, αλλά οι κριτικές του rough άσχετα αν η μια είναι παρέλθουσα συνάντηση, στην ουσία λένε το ίδιο πράγμα. Δηλαδή ναι μεν υπάρχει απόσταση μηνών ανάμεσα στις συναντήσεις, αλλά γράφει τα ίδια πράγματα, οπότε ποιος ο λόγος; Αν έγραφε διαφορετικά πράγματα τότε ναι να το καταλάβω, όπως πολύ σωστά αναφέρεται στους κανόνες. Κι επίσης για ποιο λόγο έγραψε πρόσφατα την κριτική για συνάντηση τον Φεβρουάριο; Με κάθε σεβασμό κάτι άλλο υποψιάζομαι.
Και ο
@koursaros66 από ότι κατάλαβα, γράφει στην πρώτη κριτική ότι δεν του βγήκε όπως θα ήθελε, στη δεύτερη ναι, οπότε δε θεωρώ ότι παραβίασε κάποιον κανόνα. Δηλαδή κάποιος αναγνώστης μπορεί στην πρώτη κριτική να το μεταφράσει ως "δεν αξίζει" και στην δεύτερη ως "αξίζει τελικά". Προσωπικά είμαι με το μέρος του.
@Annapurna δεν έχει κανένα νόημα ναι βλέπεις μια κοπέλα, να γράφεις κριτική, να την βλέπεις ξανά μετά από δυο μέρες, και να γράφεις ξανά τα ίδια πράγματα σε νέα κριτική.
Αν ήταν έτσι, θα έπρεπε να γράψω ξανά κριτική για την Dana GDE που ήταν καλύτερη την δεύτερη φορά. Αλλά δεν το έκανα γιατί ήταν πολύ κοντά οι ημερομηνίες. Εκτός κι αν η κοπέλα έχει σταματήσει οριστικά και θέλουν οι admins να υπάρχει νέα κριτική της για λόγους αρχείου.
ΥΓ:
@antisthenis αν θέλεις να μεταφέρεις το σχόλιο μου σε άλλο νήμα.