jorgekavlares
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2006
- Like
- 1.450
- Πόντοι
- 546
ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ
Συμφωνουμε απολυτα. στο ουστ κυριε και απο εμας.ΟΥΣΤ ΡΕ ΣΕ ΛΕΩ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕΣ
DEAPTHROAT ειναι μια υπηρεσια που δεν παρεχουν ολες οι κοπελες. Διαφορετικα θα αναγραφοταν σε ολα τα σαιτ και σε ολες τις εσκορτ. Αλλο ειναι το ΟWΟ και αλλο το deapthroat. Μια δοκιμη θα σας κανει να καταλαβετε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους
Και τώρα που ηρέμησε ο σκύλος μου να σου απαντήσω και πιο σοβαρά, αυτά που γράφεις δεν υπάρχουν ούτε σε βιβλίο επιστημονικής φαντασίας!DEAPTHROAT ειναι μια υπηρεσια που δεν παρεχουν ολες οι κοπελες. Διαφορετικα θα αναγραφοταν σε ολα τα σαιτ και σε ολες τις εσκορτ. Αλλο ειναι το ΟWΟ και αλλο το deapthroat. Μια δοκιμη θα σας κανει να καταλαβετε ποια ειναι η διαφορα μεταξυ τους
Εγώ πάντως το αποφάσισα.Ασε μωρέ μας δουλεύουν... μια δοκιμή θα μας πείσει λέει η άσχετη...
Δηλαδή η δικια σου με το 50ρικο κάνει καλύτερη πίπα από την Αντζελα την Ναγια την Σίνζια την Δήμητρα την Αλεξία που τον παίρνουν όλο μεσα για πλάκα; να σου πω και καμιά δεκαριά ακόμα στην πιάτσα της Αθήνας;
Σούργελα θέλουν και πενηνταρια έτσι για το τίποτα
Εδώ δεν κάνουν αυτές που διευκρινίζεται ...Η Alexia cim κάνει? Γιατί δεν διευκρινίζεται στο site
Αααα τόσο καλά???? Δεν ξέρω η αλήθεια είναι γιατί προτιμώ ανεξάρτητες που τα κάνουν όλα.αλλα η συγκεκριμένη είναι ωραίο μωρόΕδώ δεν κάνουν αυτές που διευκρινίζεται ...
Βάζω στοίχημα οτι από πίπα θα είναι μηδενικό η κυρία
Αυτές που ξέρουν καλό τσιμπούκι το προσφέρουν απλόχερα και αφιλοκερδώς...
Αυτές που κάνουν αγγαρία το χρεώνουν...
Αυτό ισχύει και για τον κώλο...
Όταν ξεκίνησε η Νάγια πριν την χαλάσετε οι αγαπούληδες... και η αγάπη του χρήματος ο κώλος ήταν μέσα στην τιμή...
Έτσι είναι φίλε!Εδώ δεν κάνουν αυτές που διευκρινίζεται ...
Επίσης θα μπορούσατε να χρεώνετε το ραντεβού ανάλογα με πόσο μεγάλη ψωλή έχει ο πελάτης
κάτω από 15 πόντους κανονική τιμή
15 - 20 πόντους + 50 ευρώ
απο 20 και πάνω + 100
Ρε εδώ η Νεφέλη έχει έξτρα +20 για COB!!!Μας τρολάρουν,δεν εξηγείται αλλιώς..Επίσης θα μπορούσατε να χρεώνετε το ραντεβού ανάλογα με πόσο μεγάλη ψωλή έχει ο πελάτης
κάτω από 15 πόντους κανονική τιμή
15 - 20 πόντους + 50 ευρώ
απο 20 και πάνω + 100