Λοιπόν!
Κάποια από τις κοπέλες που διεθέτει το γραφείο μου είχε προ καιρού συστηθεί από γνωστό παίχτη του σάιτ, μέσω άλλου γνωστού. (Ο γνωστός του γνωστού!
)
Τιμή ώρας 250 αρχική, έπεσε εύκολα.
Για πίσω πόρτα μου λέει "Με τίποτα! Ίσως με 500 ευρώ (σοβαρολογώ!) διότι μετά αποδιοργανώνομαι"!
Καλά της λέω, αν δεν σου αρέσει αυτό το πράγμα ούτε κι εμένα θα μου αρέσει να το κάνουμε. Δεν μου αρέσει να "βιάζω" γυναίκες, οπότε το ξεχνάμε.
Στην συζήτηση η κοπέλα φάνηκε πολύ ευγενική και ευχάριστη και με κάποιο επίπεδο σίγουρα. Μπορούσε να μιλήσει, υποθέτω και να "σταθεί" έξω.
Το είχα λοιπόν σχεδόν αποφασίσει να την συναντήσω κάποια στιγμή (με την τιμή μετά την έκπτωση), όταν τυχαία την συναντώ να τρώει στο ακριβό εστιατόριο γνωστού πεντάστερου, σε κοντινή κοσμική Λουτρόπολη. Συμπτωματικά διέμενα στο ίδιο ξενοδοχείο συνοδεύων εντυπωσιακό μιλφ, ιδιωτικής χρήσεως, και τρώγαμε στο ίδιο εστιατόριο.
Η συγκεκριμένη συνόδευε υπερεβδομηκονταετή "συναθλητή", μπροστά στον οποίο η αφεντιά μου φαινόταν έφηβος!
Της μίλησα κι όλας για να την δω από κοντά.
ΔΕΝ ήταν τόσο ωραία όσο στις φωτογραφίες! (Λογικό). Επίσης ή μεγαλόδειχνε ή τα έχει περάσει τα 40 (όχι πως οι 40άρες μου πέφτουν πλάκωμα, αλλά τις βρίσκω φτηνότερες, ενίοτε και τζάμπα ακόμα). Κάποτε πάντως θα πρέπει να ήταν όντως πολύ ωραία.
Σε κάποια στιγμή διασταυρώθηκαν με αυτήν που με συνόδευε, οδεύουσες προς την τουαλέτα και φαντάζομαι πως μάλλον αυτή (η "επαγγελματίας") θα πρέπει να αισθάνθηκε άβολα.
Τέλος πάντων αποφάσισα τελικά να μην την συναντήσω. Αφού μιλφς βρίσκω ακόμα τζάμπα , τουλάχιστον να "επενδύσω" το όποιο ποσό σε κάτι πιο "τρυφερό".
Θα μου μείνει βέβαια η απορία αν όντως έκανε τόσο καλό κρεβάτι όσο η ίδια δήλωνε και με είχαν πληροφορήσει. Ενδεχομένως και να κάνει. Οι μιλφς κάνουν συνήθως καλό κρεβάτι.
Θυμήθηκα όμως κι ένα φίλο που λέει "Αν είναι φρέσκο το κρέας, είναι αλλιώς!"
Εν κατακλείδι αν πάω κι εγώ 70 και έχω ακόμα όρεξη (και ικανότητα) να πηδάω και μου περισσεύουν και λεφτά, ίσως και να δίνω την 500άρα που θα έσκασε ο τύπος (χώρια το εστιατόριο) προς έξοδον για φαγητό μετά συνευρέσεως (Αν τελικά υπήρξε και τέτοια!).
Προς το παρόν δεν είμαι τόσο "απελπισμένος" και διαθέτω πολύ πιο οικονομικές λύσεις. Και για συνοδεία και για σεξ.