vril
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2010
- Κριτικές
- 11
- Like
- 12.587
- Πόντοι
- 5.060
Παραθέτω αυτά που έγραψα σε ένα άλλο θέμα για το συγκεκριμένο γραφείο:
Ανοίγω αυτό το θέμα για να καταγγείλω τη συμπεριφορά εκ μέρους του εν λόγω γραφείου, ώστε να μην πιαστεί κανένας άλλος κορόιδο όπως εγώ. Για του λόγου το αληθές έκανα κι εγώ τη μαλακία να επιλέξω το συγκεκριμένο γραφείο χωρίς να έχω διαβάσει κριτικές, γιατί σκέφτηκα ότι αντίθετα από τις ανεξάρτητες που δε σηκώνουν τηλέφωνα και δεν έχουν ευέλικτα ωράρια, τουλάχιστον θα κανόνιζα εύκολα ραντεβού. Αμ δε!
Συμφωνήθηκε λοιπόν συνάντηση με την Αλέξια στο χώρο μου 8.30 η ώρα. Όταν ήρθε η ώρα, κοίταξα από το μπαλκόνι μου που έχω καλή ορατότητα, αλλά δε φαινόταν κανένα αμάξι από κάτω. Έστειλα μήνυμα ένα τέταρτο μετά να ρωτήσω αν η κοπέλα έρχεται. Μου απαντάνε ότι βρήκαν κίνηση και ότι το πολύ σε 5 λεπτά θα είναι στο σπίτι μου. Τα 5 λεπτά έγιναν 25. Ξαναστέλνω λοιπόν μήνυμα ότι δεν έχει έρθει και μου απαντάνε ότι παρκάρει και ότι θα μου εξηγήσει από κοντά τι συνέβη. Το μεγαλύτερο παρκάρισμα στην ιστορία... Μετά από άλλα 10 λεπτά φάνηκε ένα αμάξι από κάτω, αλλά τη μια έβγαιναν χωρίς να χτυπήσουν το κουδούνι και την άλλη κωλοβαρούσαν μέσα. Πέρασαν άλλα 5 λεπτά και χτυπάει το κουδούνι μου, ενώ λαμβάνω μήνυμα ότι το κουδούνι χτυπάει εδώ και ώρα (εντάξει, πείτε τουλάχιστον ότι δεν ξέρετε ούτε να διαβάζετε κουδούνια).
Τέλος πάντων, της ανοίγω, με κοιτάει σαν χάνος και με ρωτάει αν περιμένω κάποια κοπέλα Jerking Off Με το που μπαίνει λοιπόν, είχε την απαίτηση να κάνει μπάνιο και να καπνίσει. Όχι πως με έστησε 50 ολόκληρα λεπτά. Φυσικά της λέω ότι θα κάνει τσιγάρο και μπάνιο στο διάλειμμα και να ξεκινήσουμε αμέσως. Εξάλλου ήταν ήδη καθαρή. Το σεξ απλά ξενέρωτο. Δεν έκανε ούτε γλωσσόφιλα, ούτε ελεύθερο στοματικό, σε αντίθεση με αυτά που έγραφαν στο προφίλ της. Όπως καταλαβαίνετε με όλα αυτά δεν μπορούσα ούτε να τελειώσω, ούτε να διατηρήσω στύση. Το θράσος της δεν τελείωσε εκεί. Γκρίνιαζε από πάνω που δεν τελείωνα. Της λέω ότι αυτή θα φύγει στην ώρα της άσχετα αν τελειώσω ή όχι και μου κάνει "τι, δηλαδή εγώ θα προσπαθώ να χύσεις για μία ώρα και δε θα κάνω ένα διάλειμμα;" Δε γαμιέται, της λέω να κάνουμε ένα διάλειμμα να πλυθεί και να ηρεμήσω, αλλά αυτή επέμενε να τελειώσω, για να προλάβει να κάνει ένα μόνο μπάνιο στο τέλος. Σταματήσαμε για ένα social time του κώλου και στα 50 λεπτά ήθελε να πλυθεί και να ξεκινήσει να ετοιμάζεται.
Από ό,τι μου είπε, ο οδηγός την είχε πάρει από το Καβούρι, όπου ήταν το προηγούμενο ραντεβού της. Και άντε έστω ότι δεν υπολογίσανε σωστά το χρόνο και βρήκανε κίνηση. Ένα μήνυμα να ενημερώσουν υπεύθυνα ότι θα αργήσουν δεν μπορούσαν να στείλουν; Της ζήτησα το λόγο που δεν έκανε γλωσσόφιλα και βγήκε κι από πάνω ότι με τον τρόπο που μίλησα στην αρχή την ξενέρωσα. Απλά έλεος με όλους αυτούς τους απατεώνες που δε σέβονται τα λεφτά και το χρόνο του κόσμου, λες και είμαστε κι εμείς τα πουτανάκια τους. Από εμένα ΚΑΤΑΜΑΥΡΟ για το συγκεκριμένο γραφείο, αλλά σε αυτή τη μπουρδελοχώρα που ζούμε τι να περιμένεις. Ακόμα και στο χώρο του πληρωμένου έρωτα μας έχουν πιάσει μαλάκες.