Πάντως δεν ξέρω αν πρέπει να γελάσω... και με ποιόν
Δεν με ενδιαφέρει ποιός έχει δίκιο, το γραφείο που χτυπιέται περι των εκβιασμών της τάξεως του 50ρικου και του 100ρικου όταν γνωρίζουμε πως τα περισσότερα γραφεία εδώ και επισήμως με τον θεσμό των φρη κληρώσεων, αλλά και ανεπίσημα με τους επαγγελματίες συγγραφείς των πέντε έξη σάπιων κριτικών την εβδομάδα έναντι εκπτώσεων προωθούν το προιόν τους όσο καλύτερα μπορούν...
Ή ο πελάτης που δεν προστάτευσε τον εαυτό του να σηκωθεί να φύγει...
Εγώ προσωπικά όταν μου λένε πίπα με προφύλαξη και όχι στα φιλιά έχω ήδη βγεί στο διάδρομο με όλα τα λεφτά στην τσέπη μου...
Ξέρω ότι αν κάτσω και δεν θα ευχαριστηθώ αλλά και δεν θα στοιχειοθετήσω επιχείρημα για να ζητάω επιστροφή ποσού αργότερα...
Απλές σκέψεις...
Χόρχε μου, όλα αυτά είναι γνωστά και φυσικά το λάθος ήταν του Bourdeliaris. Δεν το χειρίστηκε καλά. Έδειξε απειρία. Εσύ κι εγώ που είμαστε 20 χρόνια στο κουρμπέτι θα κάναμε αυτό ακριβώς που είπες.
Ξέρω όμως πια με ποιον πρέπει να γελάσω, με το γραφείο φυσικά που εκτέθηκε ανεπανόρθωτα. Και ο λόγος? Αυτά που λες παρακάτω.
Πάλι καλώς... όλα τα άλλα για παρανομίες κάμερες βιαστές κακουργήματα πλημμελήματα και κάτι τρίχες κειθε δώθε μόνο χαλάνε την εικόνα της επιχείρησης...
Προσωπική εμπειρεία πρόσφατη σε άλλο γραφειο
Μπαίνω στο δωμάτιο η κοπέλα παγοκολώνα, είμαι είκοσι λεπτά και δεν έχει γίνει τίποτα... παίρνω τα λεφτά φεύγω και γράφω την εμπειρεία μου, το γραφειο προς τιμήν του μου προσφέρει δημόσια στο φόρουμ άλλο ραντεβού με άλλη κοπέλα το οποίο πάει καλά! Έτσι σβήνονται οι φωτιές και αποφεύγεται το μπάχαλο...
Βέβαια θα μπορούσε το γραφείο να ισχυριστεί πως την εκβίασα την έκπτωση...
Ή μετά το καλο ραντεβού τα άλλα γραφεία πως είμαι προμότορας και γαμάω τσάμπα για να γράφω κροτικές... το ακούσαμε κι αυτό....
Γιατί αν η "Ν" που έγραφε ή ο "Δ" που τη συμβούλευε όπως λέει ήταν σοβαροί, θα είχαν σταματήσει εδώ....
Έλα μωρέ θίχτηκες και συ. Πολύ μιλάς, αυτά διορθώνονται από τα μέλη του φόρουμ, δεν είναι ανάγκη να επεμβαίνεις σε όλα τα ποστ.
ή εδω.....
Όχι ρε billGor δεν θα απαντήσει. Ελπίζω δλδ. Ειπώθηκαν τα πάντα και από αυτά που είπε ο Jack κρατάει ο καθένας τι νομίζει και παίρνει το ρίσκο του ή όχι.
Για την Αλεξάνδρα όμως να σου απαντήσει.
που τους συμβουλεύω να σταματήσουν γιατί χάνουν το όποιο δίκιο τους.
Και έρχονται μετά και αρχίζουν για ηχογραφήσεις, κάμερες και black list.
Και όταν τους εξηγώ πάλι πώς εύκολα κάποιος μπορεί να σπάσει την black list με ένα άλλο κινητό....
Τέλος είστε πολύ σιγουρος/η για ποιους ψωνίζουν και ποιους όχι? Ξέρετε εγώ κάθε μήνα αλλάζω πορνοκινητό με Πακιστανικό νούμερο για να μην ταυτοποιούμαι. Επίσης έχω γράψει 50 κριτικές αντί για 1000 στην πορνκαριέρα μου.
Πράγμα που μετάνιωσα που έγραψα για να τους μάθω μπαλίτσα, άρχισαν τα περί βιασμών, κακομεταχείρισης κοριτσιών κ.λ.π.
Σε ποιον? Στον NICK TRIVE που όλα τα κορίτσια που μ έχουν γνωρίσει πίνουν νερό στο όνομά μου και τα έχω χρυσώσει.
Μου σηκώθηκε η τρίχα μόλις διάβασα την παράθεση στο ποστ μου. Όχι γιατί δεν συμβαίνουν αυτά που είπαν, αλλά γιατί τα παρέθεσαν σε μένα πρώτον και κυρίως γιατί δεν κατάλαβαν ότι η αναφορά μου στα κινητά είχε να κάνει με την black list και μόνο.
Δεν ασχολήθηκα, απλά είδα εσένα και απάντησα σε σένα και ούτε πρόκειται να ασχοληθώ άλλο με το γραφείο. Το κινητό μου πήρε φωτιά από χθες από παίχτες καλούς που τα έχουν με το γραφείο.
Εγώ ήδη τους έχω συγχωρήσει για τη βλακεία τους, αδιάβαστοι είναι.......