asdor
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2008
- Κριτικές
- 27
- Like
- 375
- Πόντοι
- 2.287
Εγω δυσκολευομαι να πω την αληθεια..Ρε NITRO, επειδή είσαι γνώστης και όχι κανας τυχαίος. Πες μου ειλικρινά, βλέπεις την παραμικρή ομοιότητα;
Εγω δυσκολευομαι να πω την αληθεια..Ρε NITRO, επειδή είσαι γνώστης και όχι κανας τυχαίος. Πες μου ειλικρινά, βλέπεις την παραμικρή ομοιότητα;
Εγω δυσκολευομαι να πω την αληθεια..
Εγώ από την άλλη δεν δυσκολεύομαι καθόλου. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!!! Κάνει μπαμ απ' τις φωτογραφίες! Άλλη μια μούφα από το συγκεκριμένο γραφείο.
Ακόμα περιμένω και την απάντηση του NITRO...
οχι οι φωτογραφίες δεν έχουν καμία ομοιότητα ...η πληροφόρηση μου έχει αντληθει από παρακείμενο φορουμ στο οποίο οι λεπτομέρειες που αναφέρονται παραπέμπουν στο πρόσωπο που ειπα...Κυριακή κοντή γιορτή όμως ...
το συγκεκριμενο γραφειο ειχε και την χρυσα χρυσακι γατακι με καλυμενο προσωπο για λιγες μερες και την εβγαλε μετα.. γιατι εφαγε κραξιμο αφου ειχε βαλει τις φωτο απο μονο του.. αλλη μια μουφα αγγελια στο δυναμικο του εν λογο γραφειου
thanks για την απάντηση!
Τσέκαρε αν δεν βαριέσαι και λίγο το τόπικ από την αρχή. Δούλεμα και κοροϊδία για αληθινές φωτογραφίες, πραγματικές κοπέλες κλπ κλπ. Θα καταλάβεις και πόσο αξιόπιστο είναι...
Ακόμα ασχολούμαστε;
Γιώργο εγώ αυτή την φωτογραφία βλέπω να ομοιάζει σε παρακείμενο site
μοντελο μονο στην φαντασια τους!!! η καλη παντως κατεβηκε απο το σαιτ! η τραγουδιαρα!κ επιπλέον εδω το γραφειο τους ζηταει 200αρες κ 300αρες για αλλες κ αλλες τυχαρπαστες λες κ ειναι μαρουλοφυλλα..αν ηταν πραγματι η συγκεκριμενη "μοντελα" θα την ειχαν στα 140?
Τελικά NITRO η κοπέλα είναι αυτή στις φωτογραφίες που έβαλε ο curie29 έτσι;
Πάντως μπαγάσα ωραίες κριτικές γράφεις!
ναι αυτή του curie είναι απλά ο χοντρός δίπλα ως συνήθως πουλάει φίδια με ψεύτικες φωτογραφίες....για αυτό και τις έφαγε τις φάπες η γκόμενα...αλλά φάνηκε ότι της άρεσε γμτ
Έβγαλες γούστα με 140 και γκρινιάζεις, πουθενά δεν πιάνεσαι!ναι αυτή του curie είναι απλά ο χοντρός δίπλα ως συνήθως πουλάει φίδια με ψεύτικες φωτογραφίες....για αυτό και τις έφαγε τις φάπες η γκόμενα...αλλά φάνηκε ότι της άρεσε γμτ
Μουφα ξεμουφα...μουναρος η Γεωργιτσα αλλα με τοσα που ζηταει δεν τις καθομαι ουτε με σφαιρες......