Νέα

Γωγώ Βεργέτη... " ....αγόρια δεν πειράζει δοκιμάστε κ ας φάτε τα μούτρα σας!!"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicospap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ποδο ειτε εσυ την πεσεις ειτε σου την πεσει γυναικα παντα μα παντα αυτη διαλεγει ;) :grin:

Διαφωνώ.

Τρεις τέσσερις γκόμενες μου την έχουν πέσει στη ζωή μου.

Οι δύο είναι διάσημες σήμερα. Η μία είναι δημοσιογράφος, όχι πολύ γνωστή, η άλλη είναι ηθοποιός από τις πιο γνωστές που μπορείς να φανταστείς.

Σε όλες έριξα χυλόπιτα.

Καμμία τους δεν μου άρεσε.

Εχω ρίξει και χυλόπιτα σε γκόμενα την οποία κυνήγησα πολύ, και σε ένα πάρτυ την γλωσσοφίλιασα και σιχάθηκα ρε τύπε!!!
Το φιλί της ήταν γλοιώδες σαν να φιλούσα σαλιγκάρι...

Αισθάνθηκα εντελώς ηλίθιος.

Έκοψα λάσπη και εξαφανίστηκα. Η τύπισσα ακόμα πρέπει να ψάχνει γιατί τελικά την απέρριψα ύστερα από τόσο κυνήγι.

:grin:

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
 Διαφωνώ.

Οι δύο είναι διάσημες σήμερα. Η μία είναι δημοσιογράφος, όχι πολύ γνωστή, η άλλη είναι ηθοποιός από τις πιο γνωστές που μπορείς να φανταστείς.

Σε όλες έριξα χυλόπιτα.

Εχω ρίξει και χυλόπιτα σε γκόμενα την οποία κυνήγησα πολύ, και σε ένα πάρτυ την γλωσσοφίλιασα και σιχάθηκα ρε τύπε!!!

Έκοψα λάσπη και εξαφανίστηκα. Η τύπισσα ακόμα πρέπει να ψάχνει γιατί τελικά την απέρριψα ύστερα από τόσο κυνήγι.

:2funny: :2funny: μικρος Θεουλης

Επισκέπτης
 Διαφωνώ.

Σε όλες έριξα χυλόπιτα.

ρε ποδολαγνε τι θα πει στην επεσαν;;; και τι θα πει εριξες χυλοπιτα;;;;
σου ειπαν "θες να τα φτιαξουμε;" και τους ειπες "όχι" :think:
και τι θα πει η άλλη στο παρτι φιλουσε σαν σαλιγκαρι;;; :think: :think: :think:
Το ότι το σαιτ είναι για 18+ το προσεξες;;;;;;;

Επισκέπτης
  Όχι ακριβώς έτσι.

Η ηθοποιός, τότε βεβαίως άσημη (το όνομα στο στέλνω με π.μ. αν θες δεν έχω πρόβλημα), μίλησε σε έναν κολλητό μου για μένα. Αυτός με ρώτησε αν θα γούσταρα να βγώ μαζί της.
  Τι να βγω; Ειχαμε 5 χρόνια διαφορά, εγώ ήμουν στα 19 και αυτή στα 14, θα με πήγαινε μέσα ο εισαγγελέας ρε τύπε.

Με τη δημοσιογράφο είχαμε μια κοινή φίλη, η οποία είχε αναλάβει το "προξενειό", αλλά και πάλι δεν μου άρεσε. Πολύ κοντή, πολύ αδύνατη. Εκτός των γούστων μου.

Παρόμοιες περιπτωσεις και με τις άλλες μια δυο περιπτωσεις.

Τώρα για την τύπισσα που φιλούσε σαν σαλιγκάρι.... Πως να το πω... ήταν πολύ σαλιωμένο το στόμα της... σαν να είχε μόνιμα μέσα στο στόμα της χλέμπα έτοιμη να τη ρίξει...

Δεν μπορώ να το εξηγήσω αλλιώς ρε φίλε.

Δεν μου χε ξανατύχει ούτε μου ξανάτυχε με άλλη κοπέλα μετά.

Ήταν όμως σκέτη αηδία.

Να ξερνάς.
αρα δεν τις χυλοπιτιασες γιατι στην επεσαν ;)
την μια γιατι ηταν μικρη και η άλλη κοντη και αδυνατη...
Το γουστάρω το στιλ σου ετσι είναι πανω κατω αλλα το φλερτ ρε φιλε είναι η στιγμη... είναι πως θα κατσει...
Και εκτος αυτου είναι και η φαση, αμα η άλλη σε γουσταρει και εχει κοινο γνωστο γιατι να μην το κανει;; εσυ μπορει να μην την εχεις προσεξει και να εξελιχθεί καλα η "σχεση"  ;)
Μην βαζεις ορια και κανονες  :sunglasses:

Εγγρ.
4 Σεπ 2013
Like
1
Πόντοι
16
 Διαφωνώ.

Σε όλες έριξα χυλόπιτα.

καπου διαβασα πως το μπου ειναι μαγικο και δεν το πιστευα.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
αρα δεν τις χυλοπιτιασες γιατι στην επεσαν ;)
την μια γιατι ηταν μικρη και η άλλη κοντη και αδυνατη...
Το γουστάρω το στιλ σου ετσι είναι πανω κατω αλλα το φλερτ ρε φιλε είναι η στιγμη... είναι πως θα κατσει...
Και εκτος αυτου είναι και η φαση, αμα η άλλη σε γουσταρει και εχει κοινο γνωστο γιατι να μην το κανει;; εσυ μπορει να μην την εχεις προσεξει και να εξελιχθεί καλα η "σχεση"  ;)
Μην βαζεις ορια και κανονες  :sunglasses:

Οι άντρες δεν ρίχνουν χυλόπιτα με την έννοια του όρου που ρίχνουν οι γυναίκες.

Δεν λέω με κολάκευε σαν άντρα να μου στέλνουν "προξενειά" με φίλες - φίλους.

Σαν νεαρός άντρας μετρούσα και λίγοι ήταν οι φίλοι μου που δέχονταν τέτοιες φιλοφρονήσεις από γυναίκες.

Αλλά δεν ήταν αυτό που ζητούσα. Την γυναίκα που ήθελα εγώ, την κυνηγούσα μέχρι να την κατακτήσω. Μετά πολύ γρηγορα έχανα το ενδιαφέρον μου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
CCSS13 θα έχεις πμ σε λιγο και για ένα θεματάκι άλλο  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:2funny: :2funny: εχει πλακα ο ποδολαγνος :rockon:

Του την έπεσε γκομενα που ειναι δημοσιογραφος σημερα. Καταλαβες? απο αυτες μωρε που βγαινουν μονο με επιχειρηματιες και δεν γυρνανε να κοιταξουν τον παλιο συμμαθητη απο τον οποιον εκλεβαν στα διαγωνισματα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom