Νέα

Γωγώ Βεργέτη... " ....αγόρια δεν πειράζει δοκιμάστε κ ας φάτε τα μούτρα σας!!"

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nicospap
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 105
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
αη στο διαολο με την καθε πατσαβουρα...που το παιζει και γκομενα..δεν παει να δει τα μουτρα της?την προμοταρει η αλλη η τσιγκα...που της κανουν λαικ ολοι οι αγαμητοι αποτυχημενοι και νομιζει οτι καποια ειναι..ουστ...!

opeth

Τιμημένος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
77
Like
17
Πόντοι
1.096
Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο στην Σπάρτη και έχω να πω ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο από κοντά. Όχι ότι ήταν άσχημη βέβαια, ένα απλό καθημερινό γλυκό όμορφο κορίτσι σαν πολλά άλλα. Βέβαια όταν την είδα στην τηλεόραση στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 που βγήκε miss young μου φάνηκε ΜΟΥΝΑΡΑ!!!! Άμα τις βάψουνε και τις φτιάξουνε μου φαίνεται τις αλλάζουν τελείως...

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
Βέβαια όταν την είδα στην τηλεόραση στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 που βγήκε miss young μου φάνηκε ΜΟΥΝΑΡΑ!!!! Άμα τις βάψουνε και τις φτιάξουνε μου φαίνεται τις αλλάζουν τελείως...

Δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες....απλά, κάποιες είναι απεριποίητες.

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
53
Πόντοι
166
και καποιοι αντρες δεν πινουν αρκετα....

bowing-036.gif

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.694
Πόντοι
4.125
Είδες! Ζημιάρα η Γωγώ. Σου λέει: Με βλέπεις.. Είμαι μούν@@@ρος με τα όλα του. Διστάζεις, ξέρεις οτι ζητάω πολλά, θέλω χορηγό, γαμι@, και σύντροφο. Έχουμε κρίση και τα κορόιδα λιγόστεψαν. Λογικέυτικαν. Μπήκαν στην κουκούλα τους και δεν τους παίρνει. Από την άλλη εγώ εχω μάθει στην καλοπέραση, τα λούσα τα ταξίδια. Οπότε έλα εσύ κακομοίρη, που ξερογλύφεσαι όταν με βλέπεις, δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, απλώς να έχεις δυνατό πορτοφόλι, και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Αυτό το "κι ας φάτε τα μούτρα σας" σημαίνει οτι δεν θα τα φάτε... τους παίρνω όλους, αρκεί να έχει τις κατάλληλες προυποθέσεις. Κα τα λα-βαί νε τε εσεις!!!

halford

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2006
Κριτικές
18
Like
0
Πόντοι
10
Μη μιλάτε έτσι βρε για το κορίτσι. Παλιοζηλιάρηδες, που δε μπορείτε να καταλάβετε το μέγεθος της προσωπικότητάς της!  :s&m_2:

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Like
151
Πόντοι
16
Στα παπαρια μας τι θέλει η γκομενα. Ας συνεχίσει το ψάξιμο 

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Είδες! Ζημιάρα η Γωγώ. Σου λέει: Με βλέπεις.. Είμαι μούν@@@ρος με τα όλα του. Διστάζεις, ξέρεις οτι ζητάω πολλά, θέλω χορηγό, γαμι@, και σύντροφο. Έχουμε κρίση και τα κορόιδα λιγόστεψαν. Λογικέυτικαν. Μπήκαν στην κουκούλα τους και δεν τους παίρνει. Από την άλλη εγώ εχω μάθει στην καλοπέραση, τα λούσα τα ταξίδια. Οπότε έλα εσύ κακομοίρη, που ξερογλύφεσαι όταν με βλέπεις, δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, απλώς να έχεις δυνατό πορτοφόλι, και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Αυτό το "κι ας φάτε τα μούτρα σας" σημαίνει οτι δεν θα τα φάτε... τους παίρνω όλους, αρκεί να έχει τις κατάλληλες προυποθέσεις. Κα τα λα-βαί νε τε εσεις!!!

Πριν τρια χρονια οι μαλακιες που λεει θα ακουγονταν εκνευριστικη επαρση απο μια πουθενατζου....τωρα μονο το ειρωνικο γελιο προκαλουν με την γραφικοτητα τους...

mihalis13

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Πηγαίναμε στο ίδιο σχολείο στην Σπάρτη και έχω να πω ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο από κοντά. Όχι ότι ήταν άσχημη βέβαια, ένα απλό καθημερινό γλυκό όμορφο κορίτσι σαν πολλά άλλα. Βέβαια όταν την είδα στην τηλεόραση στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 που βγήκε miss young μου φάνηκε ΜΟΥΝΑΡΑ!!!! Άμα τις βάψουνε και τις φτιάξουνε μου φαίνεται τις αλλάζουν τελείως...
Νομίζω τη μπερδεύεις με την αδερφή της.Αυτή είχε νικήσει καλλιστεία

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πάντως να ξέρετε ότι αυτά τα μουνιά τρώγονται πιο εύκολα από τη μέση καβαλημένη ελλεηνίδα
Ένας από τους λόγους είναι ότι  δεν τις ορμάει κανένας.
Ένας άλλος λόγος είναι και το γεγονός ότι δε νιώθουν τη χυλόπιτα ως είδος αυτοεπιβεβαίωσης, γιατί δεντο έχουν ανάγκη (όπως το έχει η μέση ελλεηνίδα)

Kανεις πλακα τωρα. Αυτη ετσι και πας να της πεις γεια
ουτε καν θα γυρισει να σε κοιταξει  :P

και βαζουμε κ στοιχημα

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑ ε ναι.

Αλλιως θα της την έπεφταν ολοι.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.123
Πόντοι
216
Εχει χαζεψει μαλλον η καιμενη απο το πολυ δαχτυλο και τους δονητες....
Και ειπε ας πω μια μαλακια....τοσα λιγουρια υπαρχουν...
Συν του οτι μαλλον δεν εχει μαρουλι να κινηθει, αφου ουσιαστικα ειναι ενα τιποτα στην κοινωνια...και ψαχνεται...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom