GIORGOSK
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 4
- Like
- 2.441
- Πόντοι
- 506
JB;Παντρεμενος μεγαλοεπιχειρηματιας,κορυφαιο ονομα στον χωρο των παπουτσιων...
JB;Παντρεμενος μεγαλοεπιχειρηματιας,κορυφαιο ονομα στον χωρο των παπουτσιων...
Βέβαια όταν την είδα στην τηλεόραση στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 που βγήκε miss young μου φάνηκε ΜΟΥΝΑΡΑ!!!! Άμα τις βάψουνε και τις φτιάξουνε μου φαίνεται τις αλλάζουν τελείως...
και καποιοι αντρες δεν πινουν αρκετα....Δεν υπάρχουν όμορφες και άσχημες γυναίκες....απλά, κάποιες είναι απεριποίητες.
και καποιοι αντρες δεν πινουν αρκετα....
Είδες! Ζημιάρα η Γωγώ. Σου λέει: Με βλέπεις.. Είμαι μούν@@@ρος με τα όλα του. Διστάζεις, ξέρεις οτι ζητάω πολλά, θέλω χορηγό, γαμι@, και σύντροφο. Έχουμε κρίση και τα κορόιδα λιγόστεψαν. Λογικέυτικαν. Μπήκαν στην κουκούλα τους και δεν τους παίρνει. Από την άλλη εγώ εχω μάθει στην καλοπέραση, τα λούσα τα ταξίδια. Οπότε έλα εσύ κακομοίρη, που ξερογλύφεσαι όταν με βλέπεις, δεν με ενδιαφέρει η εμφάνιση, απλώς να έχεις δυνατό πορτοφόλι, και δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει. Αυτό το "κι ας φάτε τα μούτρα σας" σημαίνει οτι δεν θα τα φάτε... τους παίρνω όλους, αρκεί να έχει τις κατάλληλες προυποθέσεις. Κα τα λα-βαί νε τε εσεις!!!
Νομίζω τη μπερδεύεις με την αδερφή της.Αυτή είχε νικήσει καλλιστείαΠηγαίναμε στο ίδιο σχολείο στην Σπάρτη και έχω να πω ότι δεν ήταν τίποτα σπουδαίο από κοντά. Όχι ότι ήταν άσχημη βέβαια, ένα απλό καθημερινό γλυκό όμορφο κορίτσι σαν πολλά άλλα. Βέβαια όταν την είδα στην τηλεόραση στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 που βγήκε miss young μου φάνηκε ΜΟΥΝΑΡΑ!!!! Άμα τις βάψουνε και τις φτιάξουνε μου φαίνεται τις αλλάζουν τελείως...
Πριν τρια χρονια οι μαλακιες που λεει θα ακουγονταν εκνευριστικη επαρση απο μια πουθενατζου....τωρα μονο το ειρωνικο γελιο προκαλουν με την γραφικοτητα τους...
Πάντως να ξέρετε ότι αυτά τα μουνιά τρώγονται πιο εύκολα από τη μέση καβαλημένη ελλεηνίδα
Ένας από τους λόγους είναι ότι δεν τις ορμάει κανένας.
Ένας άλλος λόγος είναι και το γεγονός ότι δε νιώθουν τη χυλόπιτα ως είδος αυτοεπιβεβαίωσης, γιατί δεντο έχουν ανάγκη (όπως το έχει η μέση ελλεηνίδα)
Kανεις πλακα τωρα. Αυτη ετσι και πας να της πεις γεια
ουτε καν θα γυρισει να σε κοιταξει
και βαζουμε κ στοιχημα
πουστονεο την εσπασες τη 200αρα?ΧΑΧΑΧΑ ε ναι.
Αλλιως θα της την έπεφταν ολοι.
πουστονεο την εσπασες τη 200αρα?