satov1
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2023
- Like
- 19.935
- Πόντοι
- 3.556
Μάχιμη ρεπόρτερ πάντα.To μαρκουτσι ποιος το κρατάει;
Το άβαταρ της;
Κάτι θα κάνει και η ίδια...
Μάχιμη ρεπόρτερ πάντα.To μαρκουτσι ποιος το κρατάει;
Το άβαταρ της;
Κάτι θα κάνει και η ίδια...
Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε υπερθετικά σε γυναίκες...έτσι παίρνουν αέρα και μετά τους γράφουν όλους στις ωοθήκες της.Κουκλάρα και ανερχόμενη Δημοσιογράφος του Μega.
Ισχύει.Ποτέ δεν χρησιμοποιούμε υπερθετικά σε γυναίκες...έτσι παίρνουν αέρα και μετά τους γράφουν όλους στις ωοθήκες της.
Συμφωνω.Ισχύει.
Αλλά είναι πολύ ωραία παρουσία και ουσιαστική .Οχι γλάστρα.
Σωστό.Συμφωνω.
Όμως ΠΟΤΕ τίποτα σε -αρα.
Οι ποδολαγνοι είμαστε αισθηματιες...ΨΨ @Kompotis μουνετοreporter v2 για πες κι εσύ περισσότερα, βλέπω δάχτυλο καρυάτιδας, ενώ εγώ έχω τουρκικού τύπου, τώρα πώς βγήκα φασίστας είναι άλλο θέμα
Ισχύει.Οι ποδολαγνοι είμαστε αισθηματιες...
Συλλυπητήρια για τη χθεσινή πίτσα χθες, αλλά βρε γαμημένοι (όχι εσύ, για την ομάδα σου) μου χαλάτε το τελικό σημείο τις προάλλες στην Ευρώπη και πότε;Οι ποδολαγνοι είμαστε αισθηματιες...
Τα κορίτσια την δουλειά τους ,εμείς την δικια μας.Συλλυπητήρια για τη χθεσινή πίτσα χθες, αλλά βρε γαμημένοι (όχι εσύ, για την ομάδα σου) μου χαλάτε το τελικό σημείο τις προάλλες στην Ευρώπη και πότε;
Στα τελευταία λεπτά και με κόκκινη η άλλη γαμιόλα, ενώ χθες στήσατε ανατροπή με τα φίδια. Καταλαβαίνεις γιατί βρίζω δικαιολογημένα;
Τα κορίτσια όλο να με μαδάν€
Εμένα μην μου λες για τη δουλειά μας γιατί σε έχω ΓΚΡ κατά καιρούς στο παρελθόν, μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, έχουν γραφτεί στο κατεξοχήν νήμα.Τα κορίτσια την δουλειά τους ,εμείς την δικια μας
Το ίδιο λέμε,με άλλα λόγια.Εμένα μην μου λες για τη δουλειά μας γιατί σε έχω ΓΚΡ κατά καιρούς στο παρελθόν, μην λέμε τα ίδια και τα ίδια, έχουν γραφτεί στο κατεξοχήν νήμα.
Τα κορίτσια μας βλέπουν γκόμενους όταν έχουμε πορτοφόλι που τους γυαλίζει, αλλιώς ούτε το βρακί τους δεν μας δίνουν για να πλύνουμε.
Υπάρχει βίντεο;Με Κατερίνα Νώντα.
Με Κατερίνα Νώντα.
Δυστυχώς όχι.Υπάρχει βίντεο;
Απο το δεξι της χερι το μεσαιο δαχτυλο το νυχι ειναι στραβο και φαινεται σε ολες τις φωτογραφιες . Καλη προσπαθεια αλλα απο μενα ειναι ΟΧΙ !!!Κούκλα και ανερχόμενη Δημοσιογράφος του Μega.
Είσαι παρατηρητικός.Απο το δεξι της χερι το μεσαιο δαχτυλο το νυχι ειναι στραβο και φαινεται σε ολες τις φωτογραφιες . Καλη προσπαθεια αλλα απο μενα ειναι ΟΧΙ !!!
Αυτα τα δαχτυλα μου φαινονται σαν μικρα λουκανικα