master21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 38
- Πόντοι
- 366
Ε ναι φιλαρακι,τα Σαλε που εχει εννοειται οτι τα απεκτησε με τους μισθους της γυμναστριας.δεν νομιζω.. αυτα ειναι φημες..
Ε ναι φιλαρακι,τα Σαλε που εχει εννοειται οτι τα απεκτησε με τους μισθους της γυμναστριας.δεν νομιζω.. αυτα ειναι φημες..
Ε ναι φιλαρακι,τα Σαλε που εχει εννοειται οτι τα απεκτησε με τους μισθους της γυμναστριας.
το οτι υπαρχουν χορηγοι που τα σκανε δεν σημαινει οτι εκανε και βιζιτες..γνωμη μου. θα ειχε κανα δυο καλα πορτοφολια και αρκει..
πριν και στις αρχες του πρωινου εκανε 'δουλειες' στο blazer suites της βουλας. μαθε μπαλιτσα απο τους παλιους.
αφου ετρωγε διπλα σου στη λεσχη τοτε θα ξερεις και ποιος την εβγαλε στην πιατσα, ή θα μας πεις σε ποιο μπαρακι δουλευε στην κομοτηνηφοιτήτρια ΤΕΦΑΑ Κομοτινής, έτρωγε δίπλα μου στην λέσχη.
από τότε βέβαια (και τώρα ακόμη) έπασχε από φάτσα, κατά την γνώμη μου.
αλλά από φωνή κορμάρα.
Βιζιτουμπα ήταν αλλά με μεγαλα ποσα,αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα.αν οντως γνωρίζετε, παω πασο. για την συγκεκριμενη δεν εχω ακουσει κατι εγω, οκ.. respect.
Ναι και μετά έτρεξε αυτή με την Γιολαντα Διαμαντή να δώσουν εξηγήσεις στον ανακριτή που της είχε καλέσει τι σχέσεις είχαν μαζί του και από που έχουν τόσα πολλά χρήματα Τα ξέρουν αυτά δικέ μου ξέρουν τι λουλούδια ειναι αλλά θέλουν να έχουν γυναικες με εμπειρίες. :SΑποκλείετε τύπε! Ήταν ερωτευμένη η κοπέλα με όλους αυτούς Ιδικά με τον Σέρβο "επιχειρηματία" που φάγανε πριν χρόνια στην Γλυφάδα
3 κάμπιες και ένα λουλούδι
Ναι και μετά έτρεξε αυτή με την Γιολαντα Διαμαντή να δώσουν εξηγήσεις στον ανακριτή που της είχε καλέσει τι σχέσεις είχαν μαζί του και από που έχουν τόσα πολλά χρήματα Τα ξέρουν αυτά δικέ μου ξέρουν τι λουλούδια ειναι αλλά θέλουν να έχουν γυναικες με εμπειρίες. :S
3 κάμπιες και ένα λουλούδι
Έτσι για να θυμούνται η παλιοι και να μαθαινουν οι καινούργοιΘυμάμαι την Γωγουλα να βγαίνει αργά το βράδυ απο το ΓΑΔΑ χεσμένη επάνω της και να προσπαθεί να το παίξει άνετη στους δημοσιογράφους λέγοντας συγκεκριμένα οτι "μια απλή κουβέντα κάναμε με τα παιδιά" φαντάζομαι οτι θα την στριμωξανε άσχημα οι μπάτσοι προκειμένου να τους πει ότι ήξερε για τον Σέρβο.
Αποκλείετε τύπε! Ήταν ερωτευμένη η κοπέλα με όλους αυτούς Ιδικά με τον Σέρβο "επιχειρηματία" που φάγανε πριν χρόνια στην Γλυφάδα
Να μην ξεχάσω να δώσω τα συγχαρητήρια μου στον Δελλα για την εξαίσια επιλογή που έκανε
Οχι ρε παιρναν πολλα λεφτα στον πρωινο καφε οι γλαστρες και η κοπελα μετα απο 2-3 μηνες απο την τιμια δουλεια της αγορασε σαλε στην ΑραχωβαΒιζιτουμπα ήταν αλλά με μεγαλα ποσα,αυτό το ξέρει όλη η Αθήνα.