Νέα

Γωγώ Μαστροκώστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα CIM
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 337
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.445
Πόντοι
3.556
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πολλά ή λίγα για το πως είναι ο χαρακτήρας της Γωγώς Μαστροκώστα. Το μόνο που έχω ακούσει από συμφοιτητές μου πρόσφατα οι οποίοι εργάζονται στην εστίαση και στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ότι συμπεριφέρεται φυσιολογικά εκεί από όπου την εξυπηρετήσαν. Έχω φάει τρελό σκαλωμα τελευταία. Την είχε για παράδειγμα κάποιος γειτόνισσα, γκομενα, κάτι τέλος πάντων. Δεν τρολλαρω αλήθεια θέλω να μάθω. Έστω την παραμικρή λεπτομέρεια ή πληροφορία και που βρίσκεται τώρα.
Ευχαριστω.
Τύπε θα την πάς για σοβαρό σκοπό η απλά μόνο σχέση

Akatanomasto$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2024
Like
1.259
Πόντοι
206
Καλησπέρα, θα ήθελα να μου πει κάποιος αν γνωρίζει πολλά ή λίγα για το πως είναι ο χαρακτήρας της Γωγώς Μαστροκώστα. Το μόνο που έχω ακούσει από συμφοιτητές μου πρόσφατα οι οποίοι εργάζονται στην εστίαση και στην εξυπηρέτηση πελατών είναι ότι συμπεριφέρεται φυσιολογικά εκεί από όπου την εξυπηρετήσαν. Έχω φάει τρελό σκαλωμα τελευταία. Την είχε για παράδειγμα κάποιος γειτόνισσα, γκομενα, κάτι τέλος πάντων. Δεν τρολλαρω αλήθεια θέλω να μάθω. Έστω την παραμικρή λεπτομέρεια ή πληροφορία και που βρίσκεται τώρα.
Ευχαριστω.
Για τον χαρακτήρα της δεν έχουμε να σου πούμε κάτι, αν όμως θες λεπτομέρειες για άλλα πράγματα πολύ ευχαρίστως...:coffee:

John 100

Σπουδαίος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2020
Κριτικές
32
Like
4.648
Πόντοι
2.846
το κορίτσι είναι τεφαρίκι.
με κλειστά μάτια...

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.787
Πόντοι
10.411
Τ

Τι εχουμε εδω??
Τι ψαχνουμε?
Βοηθήστε λίγο το παληκάρι
Θέλει να μάθει για τον εσωτερικό κόσμο της Γωγώς
Τα βίντεο που έχεις που είναι στο κρεβάτι και πάνω στον νεροχύτη και το όρθιο στο λουτρό,μπορεί να τον κάνουν να καταλάβει κάποια πράγματα :hi:

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Τύπε θα την πάς για σοβαρό σκοπό η απλά μόνο σχέση
Eννοειται για σοβαρο σκοπό...πιστεύω ότι ήδη έχει αρχίσει οικονομίες για δαχτυλίδια,διαδικαστικά ,φαγιά κτλ.

Μπιρλας

Μέγας
Εγγρ.
21 Μαρ 2017
Like
12.311
Πόντοι
3.656
Βοηθήστε λίγο το παληκάρι
Θέλει να μάθει για τον εσωτερικό κόσμο της Γωγώς
Τα βίντεο που έχεις που είναι στο κρεβάτι και πάνω στον νεροχύτη και το όρθιο στο λουτρό,μπορεί να τον κάνουν να καταλάβει κάποια πράγματα :hi:
Τωρα με βαζεις να ψαχνω αρχαια...
Ειναι και Σαββατο..
Εχει και λιγο μαδοπουτσι διπλα..
Ασε που αυτη εχει σιτεψει...Να την ηθελε ο αργυροτοξος να το καταλαβω αλλα ο αλλος τωρα θελει να μαθει και ψυχοσυνθεση κτλ...θα μπλεξουμε

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.584
Πόντοι
9.931
53 χρονων η Μαστροκωστα σημερα, είχε τιμηθεί αρκετά στα νιατα της, θυμάμαι οτι ειχε ενα σαλέ στην Αράχοβα αν δεν κανω λαθος και την σύλληψη του πατέρας της για παράνομη μεταφορά Αλβανών!!

Επίσης θυμάμαι ενα σκηνικό που έβγαινε:sunglasses: με εναν Σέρβο μαφιόζο που τον έφαγαν λιγες μέρες μετα στην Γλυφάδα και την ειχαν μαζέψει στο ΓΑΔΑ να δώσει κατάθεση...εργα και ημερες...

cost2001

Μέγας
Εγγρ.
18 Μαρ 2006
Like
13.445
Πόντοι
3.556
Eννοειται για σοβαρο σκοπό...πιστεύω ότι ήδη έχει αρχίσει οικονομίες για δαχτυλίδια,διαδικαστικά ,φαγιά κτλ.
Ούτε ένας αιώνας οικονομίας δεν τον φτάνει θα πληρώνουν και τα εγγόνια του

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Ούτε ένας αιώνας οικονομίας δεν τον φτάνει θα πληρώνουν και τα εγγόνια του
Λεπτομέρειες...και η Ελλάς χρωστάει μα ποτέ δεν πεθαίνει.
Θα χαρώ να την τυλίξει μέλος μας.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.805
Πόντοι
9.297
Τωρα με βαζεις να ψαχνω αρχαια...
Ειναι και Σαββατο..
Εχει και λιγο μαδοπουτσι διπλα..
Ασε που αυτη εχει σιτεψει...Να την ηθελε ο αργυροτοξος να το καταλαβω αλλα ο αλλος τωρα θελει να μαθει και ψυχοσυνθεση κτλ...θα μπλεξουμε
Είναι ρομαντικός βρε...για μένα μικρή είναι...του την χαλαλιζω.

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.361
Πόντοι
506
53 χρονων η Μαστροκωστα σημερα, είχε τιμηθεί αρκετά στα νιατα της, θυμάμαι οτι ειχε ενα σαλέ στην Αράχοβα αν δεν κανω λαθος και την σύλληψη του πατέρας της για παράνομη μεταφορά Αλβανών!!

Επίσης θυμάμαι ενα σκηνικό που έβγαινε:sunglasses: με εναν Σέρβο μαφιόζο που τον έφαγαν λιγες μέρες μετα στην Γλυφάδα και την ειχαν μαζέψει στο ΓΑΔΑ να δώσει κατάθεση...εργα και ημερες...
Νομίζω της Μπάρμπα είχαν πιάσει για την παράνομη μεταφορά Αλβανών

pisinomezes

Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2024
Like
2
Πόντοι
0
Παιδιά ευχαριστώ. Εχθές ήμουν με την παρέα αυτή και από μόνοι τους άρχισαν να λένε για την Γωγω. Εγώ δεν είχα ιδέα για τι μιλάνε και κοιτούσα σαν χάνος. Έψαξα κάποια πράγματα μόνος μου στην Google Ai και τα λοιπά. Βέβαια δεν υπάρχουν όλα σε υπολογιστές. Κάποια πράγματα εξακολουθώ να τα μαθαίνω με τον παραδοσιακό τρόπο. Πάντως εγκρίνω. Είναι καλή…….

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom