You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Mgeorge1111
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Κριτικές
- 27
- Like
- 2.085
- Πόντοι
- 2.696
έχει πάει κάποιος πρόσφατα να μας πει εμπειρία και εμφάνιση;
ntelikanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Σεπ 2009
- Like
- 201
- Πόντοι
- 26
που την βρισκουμε εχει καποιο λινκ ?
sexmaniac80
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Φεβ 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 158
- Πόντοι
- 1
Ακριβώς την ίδια εμπειρία είχα πρόσφατα με έπαιρνε με στραπ πολύ ωραία και μου έλεγε ότι έχουν ανέβει οι τιμές στο σούπερ μάρκετ . Μόνο άκυρα και κουλά πράγματα μου έλεγε δεν μπορούσα να χυσω με τίποτα . Εγκεφαλικό παιχνίδι μηδέν. Κατά τα άλλα είναι μουναραΔύο φορές.
Ίδια, αλλά πεσμένη. Δεν είχε τη διάθεση που έχει επιδείξει κάποτε στα ίδια πράγματα.
Βαρέθηκε, την πέτυχα σε κακή περίοδο ;
Καλή σε αυτό που κάνει, ευγενική, επικοινωνιακή, αλλά υπήρχε μια σαφής ποιοτική πτώση στην συμμετοχή και στον (πρωην) ενθουσιασμό της. Η δε κλίση της να συζητάει περί ανέμων και υδάτων μεσ' στο session είναι γνωστή, αλλά τώρα το παράκανε σε σημείο που την δεύτερη φορά μου χάλασε το mood εντελώς. Άμα πρεπει να της πεις να σταματήσει για να συνεχίσετε με τα δικά σας, πάει.... Δεν νομίζω πάντως ότι το κάνει επίτηδες, ποτέ δεν μου έδωσε αυτή την εντύπωση.
Σώμα απίστευτα σφιχτό και γυμνασμένο για 40+ Ελληνίδα. Πρόσωπο που αρχίζει και γράφει τα χρόνια, αλλά ακόμα ωραίο και γοητευτικό.
Για εκείνον πιο πάνω που έλεγε ότι δεν βρίσκει αγγελίες της Θεανώς, είναι μάλλον επειδή η ίδια δεν βάζει συνεχώς. Αυτό το κάνειτο καλύτερο πρεζάκιη καλύτερη αφέντρα εκεί στα νότια που έχει τέτοια πελατεία που βάζει 10 αγγελίες την ημέρα.
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.342
- Πόντοι
- 4.510
Θεανώ η Έρικα;
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 730
- Πόντοι
- 86
Εύκολη απάντηση, Θεανώ, δεν είναι καν συγκρίσιμες.Θεανώ η Έρικα;
akiskouk_22
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Απρ 2024
- Like
- 36
- Πόντοι
- 0
κόστος για Θεανώ;Εύκολη απάντηση, Θεανώ, δεν είναι καν συγκρίσιμες.
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 730
- Πόντοι
- 86
Θυμάμαι την τελευταία φορά που είχα πάει έπαιρνε 80€ την ώρα και είχε και πρόγραμμα 45 λεπτών με 60€ την ώρα. Βέβαια τώρα που έχουν ανέβει όλα σίγουρα θα έχει ανεβάσει την τιμή της.Θεανώ με διαφορά. Νομίζω παίρνει 100Ε την ώρα, αλλά κάνει και μικρότερα προγραμματα
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Η θεανώ είναι soft φάση αλλά γυναικάρα παλιά έκανε και σεξ η έρικα παίζει σε όλα τα ταμπλώ πιο σκληρή και δεν κάνει σεξ επίσης ωραία μούναΘεανώ η Έρικα;
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Είχα πάει το είχα γράψει σεξ κάναμε όχι αυταρχικό η έρικα είναι αφέντρα το κατέχειΘεανώ με διαφορά. Νομίζω παίρνει 100Ε την ώρα, αλλά κάνει και μικρότερα προγραμματα
Accountant 7
Μέγας
- Εγγρ.
- 3 Φεβ 2012
- Κριτικές
- 37
- Like
- 8.342
- Πόντοι
- 4.510
Πιο ωραία είναι η Θεανώ αν κατάλαβα καλά αλλά η Έρρικα πιο καλή στο αυταρχικό....Μια χαράΗ θεανώ είναι soft φάση αλλά γυναικάρα παλιά έκανε και σεξ η έρικα παίζει σε όλα τα ταμπλώ πιο σκληρή και δεν κάνει σεξ επίσης ωραία μούνα
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 730
- Πόντοι
- 86
Μπααα μια χαρά καλή είναι και στο αυταρχικό η ΘεανώΠιο ωραία είναι η Θεανώ αν κατάλαβα καλά αλλά η Έρρικα πιο καλή στο αυταρχικό....Μια χαρά
Fotis_freedom
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2017
- Like
- 297
- Πόντοι
- 21
Δεν έιχα κάνει αυταρχικό σεξ είχα κάνει η έρικα το κατέχειΜπααα μια χαρά καλή είναι και στο αυταρχικό η Θεανώ
kostasdou
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2021
- Like
- 730
- Πόντοι
- 86
Γνώμη σου και γνώμη μου, εγώ session με την Έρικα, έτσι όπως έχει γίνει, δε θα έκανα ακόμα και να με πλήρωνε.Δεν έιχα κάνει αυταρχικό σεξ είχα κάνει η έρικα το κατέχει