Νέα

god of war 4

• Μέλος που άνοιξε το νήμα baklavatzioglou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 6
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
98
Πόντοι
6
Ρε παιδιά εχει παίξει κανείς από εσάς αυτό το παιχνίδι? Αν ναι πως στο καλό σκοτώνεις την γαμιμενει την  τελευταία  βαλκυρια την αρχηγό της ? μου έχει σπάσει να νεύρα δυο μέρες τώρα παιδεύομαι και ούτε στα μισά δεν μπορώ να μείνω. :think: :huh: :tickedoff:

Reznov

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Ιουν 2016
Like
24.927
Πόντοι
6.056
Ρε παιδιά εχει παίξει κανείς από εσάς αυτό το παιχνίδι? Αν ναι πως στο καλό σκοτώνεις την γαμιμενει την  τελευταία  βαλκυρια την αρχηγό της ? μου έχει σπάσει να νεύρα δυο μέρες τώρα παιδεύομαι και ούτε στα μισά δεν μπορώ να μείνω. :think: :huh: :tickedoff:
δες κανενα walkthrough στο τιουμπ ρε παιχτουρα
εγω τις πανσπανιες φορες που κολλαω σε κανενα γαμηδι που δεν εχει λογικη απο κει ξεμπλεκω

Angelus

Μέγας
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
26
Like
587
Πόντοι
4.505

Τύπε μου, μεγάλη καργιόλα η τύπισσα.
Απλά πρέπει να φτιάξεις την καλύτερη πανοπλία που μπορείς, που δίνει και μεγαλύτερη αντοχή στο βασίλειο με το νέφος όπου χάνεις ζωές
για να πάρεις τις άγκυρες για να ξεκλειδώσεις τα κουτιά με τα πράγματα.

Νομίζω είναι η Ivaldi’s Cursed Mist

Johnny Truelove

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2019
Κριτικές
4
Like
363
Πόντοι
21
Ρε παιδιά εχει παίξει κανείς από εσάς αυτό το παιχνίδι? Αν ναι πως στο καλό σκοτώνεις την γαμιμενει την  τελευταία   βαλκυρια την αρχηγό της ? μου έχει σπάσει να νεύρα δυο μέρες τώρα παιδεύομαι και ούτε στα μισά δεν μπορώ να μείνω. :think: :huh: :tickedoff:
Η συγκεκριμένη βαλκύρια έχει τις δυνατες επιθέσεις όλων των προηγουμενων βαλκυριων.Θέλει πολύ υπομονή και αποφυγή ειδικά όταν ξεκιναει να κάνει το αεροπλανικό που σε παταει κάτω(αν σε πατησει 2 φορες εισαι dead).Κυρίως κανε της ζημια όταν κοκαλωνει και έχε το βλαμμενό να της ρίχνει βέλη συνέχεια.
Από την άλλη όταν την νικήσεις σου δίνει το κράνος της το οποιο το πουλας προς 100000 ψηγματα ασημιου,όποτε μπορεις και να μην ασχοληθεις καν αν δεν σε ενδιαφερει.

valkyrion

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
373
Πόντοι
36
Μ αρέσει που ανοίγουμε και thread για το συγκεκριμένο παιχνίδι, τη στιγμή που έχει ένα κάρο videos στο YouTube  :2funny:

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
8.474
Πόντοι
3.346
Ο ανηψιος μου που ειναι 10 χρονων παιζει τετοια παιχνιδια..ρε σοβαρευτειτε!

OP
OP
baklavatzioglou

baklavatzioglou

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2005
Like
98
Πόντοι
6
Ο ανηψιος μου που ειναι 10 χρονων παιζει τετοια παιχνιδια..ρε σοβαρευτειτε!
ενο καποια αλλα ηλιθια θεματα που ανιγουν εδω ειναι πιο σοβαρα ε ? δεν λεω τορα θρεντ για να μην θιξω καπιον και εχουμε παλι μανουρα .παιδια εχω αυτην την πανοπλια που λετε και τα βιντεο που λετε να δω ειναι στα αγγλικα δυστιχος που δεν εχω γνοσει αγγλικον .2 γιουτουμπερ ελληνες που εβλεπα δεν τους  διχνει να την σκοτονουν αυτην την καριολα οσο για την αγκιρα της ομοχλεις που λες φιλε  ειναι 3 και το κακο ειναι οτι δεν προλαβενω να της παρω γιατι  μου τελιονει ο χρωνος και δεν μποοω να σιμαδεψω τα γαμιδια τα γραμματα με το τσεκουρι  γιατι σβινουν αμεσος προτι  φορα πιρα ps4 δεν εχω εξικιοθι τοσο. και παλι που ευτασα μεχρει εδω καλα ειναι .το τερματισα αλλα αυτην την καριολα την βαλκιρια θελω να της ξεσκισω τα φτερα με εχει παιδεψει παρα πολι και στο βασιλειο μουσχαιμ ενο παω και στα 6 επιπεδα .οι σταυροι ξαναεμφανιζοντε  3 φορεσ το τερματισα και παλι βγενει  για να κανω αναβαθιμσει και τισ λεπιδες του χαους το τσεκουρι το εχω τερματισει .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom