Η ομορφιά δεν έχει σχέση με αυτό που λέω εγώ. Μπορεί κάποια να είναι καλλονή και να περνάει απαρατήρητη ή μπορεί να είναι μέτρια και να μην μπορείς να ξεκολλήσεις τα μάτια σου από πάνω της.
Είναι όπως στον κινηματογράφο η διαφορά του ηθοποιού και του σταρ. Η Παπαγεωργίου το'χει το σταριλίκι ενώ η άλλη ούτε με σφαίρες.
Κατάλαβα τί λες και όντως η Ηλιάνα έχει μία λάμψη και είναι εντυπωσιακή.
Παρόλα αυτά εμένα μου βγάζει μία κρυάδα.. Δεύτερον φάνηκε πως δεν της κόβει κ πολύ με τον τρόπο που διαχειρίστηκε τον εαυτό της στην αρχή και επιβεβαιωμένα από την ίδια είναι χαζογκόμενα όντας η πρώην του Αργυρού και η νυν του snickers.
Αυτό που λες ισχύει πως βγάζει κάτι το glamorous αρχικά αλλά αν την συναναστρεφόμασταν θα ήταν απογοήτευση.
Για φελλούς, με καμμένους εγκέφαλους καλή είναι.
Το αναγνωρίζω πάντως πως στην εκπομπή της ήταν καλή.
Τώρα η Ισμήνη δεν έχει αυτή την λάμψη. Μην ξεχνάς πως το makeup βοηθάει πολύ σε αυτή την εικόνα που σου δίνει, που λόγω προσώπου κτλπ την αναδεικνύει ενώ την Ισμήνη όχι.
Στην Ισμήνη μπορεί να λείπει αυτό αλλά φαίνεται πιο σοβαρή, ξέρει να μιλάει και από μέσα δεν φαίνεται καθόλου κρύα.
Φαίνεται σαν το χαλαρό τυπάκι που θα πουμε τα αστεία μας, θα πάμε την βόλτα μας, σε gallerie ή εξοχή, το ταξιδάκι μας, θα αράξουμε σπίτι για ταινία και το βράδυ θα βγει από το ντους φορώντας τίποτα ανωμαλιάρικα εσώρουχα και θα γίνεται της κολάσεως.
Από ό,τι βλέπετε τα έχω σκεφτεί όλα..
ΙΣΜΗΝΗ Σ'ΑΓΑΠΑΩ!!!!
( Κάψιμο )