podolagnos_1985
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 139
- Πόντοι
- 166
Ποδολαγνε εμπαινες εδω;
τι φάση το nickname σου?
θες να βρεθούμε?
Ποδολαγνε εμπαινες εδω;
Ποδολαγνε εμπαινες εδω;
Ποδολαγνε εμπαινες εδω;
τι φάση το nickname σου?
θες να βρεθούμε?
Κανένα λαγονικό του bou με το instagram του μπαμπάτσικου απο κάτω που κόπηκε χθες;
Κανένα λαγονικό του bou με το instagram του μπαμπάτσικου απο κάτω που κόπηκε χθες;
μπραβο φιλε αυτην εψαχνα και εγω...οποιος εχει ινστα
σε ποιο λεπτο ειναι?
μπραβο φιλε αυτην εψαχνα και εγω...οποιος εχει ινστα
σε ποιο λεπτο ειναι?
Στο 25-26 λεπτό περίπου την δείχνει για λίγο.
Ποδολαγνε εμπαινες εδω;
τι φάση το nickname σου?
θες να βρεθούμε?
Ποδολαγνε εμπαινες εδω;
τι φάση το nickname σου?
θες να βρεθούμε?
Εγω το ειχα προτεινει στον greekfeet στο νημα που ξεκινησε λεγοντας οτι δεν του παιρνει πιπα πια η γυναικα του.
Ρε καγια μας κοροϊδευεις, ο αλλος ειναι αντρας, περπαταει γυναικεια και του λες τι ωραια που περπαταει?
Ρε καγια μας κοροϊδευεις, ο αλλος ειναι αντρας, περπαταει γυναικεια και του λες τι ωραια που περπαταει?
Και εγώ την ίδια αντίδραση είχα. Η γυναικεία υποκρισία και συμπάθεια προς τέτοιους "πούστηδες" με τακούνια καλά κρατεί γιατί πρώτον: μην μας πουν ότι είμαστε ομοφοβικές, δεύτερο οι πούστηδες ως γνωστό είναι επί τω πλείστο φεμινιστές, και τρίτον που ισχύει στην περίπτωση της Καγιάς καλή ώρα, "είμαι θεία αλλά θέλω να φαίνομαι κουλ και πρότυπο στην σημερινή νεολαία". 'Ασε που θα έτρωγε καρπαζιές από τον δηλωμένο τον Μπράτη...εμετός.