Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.933
- Πόντοι
- 4.766
Είναι πρώην χοντρή αυτό τα λέει όλα.Μόνο σε εμένα δεν αρέσει η Ηλιάνα ?
Είναι πρώην χοντρή αυτό τα λέει όλα.Μόνο σε εμένα δεν αρέσει η Ηλιάνα ?
Έτσι φίλε τις σοβαρές δουλειες πρέπει να τις αναδεικνύουμε
Ήταν πρόσωπο καμπάνιας Dolce Gabbane το 2011. Βρήκα κάποιες φωτογραφίες (υπάρχουν ένα σωρό στο internet αν ψάξεις).Ποια φωτο ειναι απο εξωτερικο; Οι 2 ειναι απο φωτογραφιση για ελληνικο περιοδικο, η αλλη για καποια εταιρεια μαγιο ή editorial Και οι αλλες 2 ειναι ξεκαθαρα portfolio photoshoot, δηλαδη απλα για το book της. Εγω ακομα να δω δουλεια. Dolce Gabbane βλεπω αρθρα του '11 που λενε οτι ΘΑ ειναι προσωπο καμπανιας, καμμια φωτο. Googla-ρω Ηλιαννα, τιποτα απολυτως.. 1 - 2 φωτο απο πασαρελα σε καποιο αγνωστο show.
Εδω ειμαστε σκληροι μπουρδελιαρηδες δεν μασαμε το σανο που πουλαει το καθε ψωνιο και οι παρατρεχαμενοι της.
Μουναρα η Mantzakanis και η Χαρμαντα κάνει πολύ καλή δουλειά στο εξωτερικό (όπως και η Ευγενία Δημητριάδη και Δάφνη Καλύβα, αν θες να τις γκουγκλαρεις), αλλά και η Ηλιάνα δεν ήταν εντελώς άχρηστη, κάτι έκανε στο εξωτερικό και αυτή και μην ξεχνάς έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν υπάρχει αρκετό υλικό της στο internet.Αν θελετε Ελληνιδες μοντελα δειτε την μιση Ελληνιδα (νομιζω μιση σουηδεζα) Zoe Aggeliki Mantzakanis που ειναι Μ-Ο-Υ-Ν-Α-Ρ-Α (παραθετω φωτο). Και προφανως κανει δουλειες.
Ακομα και η 100% ( ; ) Ελληνιδα Σοφια Χαρμαντα κανει δουλειες και με ενα googla-αρισμα βρισκεις φωτο απο Miami, καλες εταιρειες κτλπ.
Η Ηλιαννα κανενα στοιχειο παρολα αυτα "εχει κανει καριερα".. Αναρωτιεμαι σε τι
Μουναρα η Mantzakanis και η Χαρμαντα κάνει πολύ καλή δουλειά στο εξωτερικό (όπως και η Ευγενία Δημητριάδη και Δάφνη Καλύβα, αν θες να τις γκουγκλαρεις), αλλά και η Ηλιάνα δεν ήταν εντελώς άχρηστη, κάτι έκανε στο εξωτερικό και αυτή και μην ξεχνάς έχουν περάσει πολλά χρόνια και δεν υπάρχει αρκετό υλικό της στο internet.
Την Νάντια Σερλιδου λες; Φυσικά και κάνει καριέρα στο εξωτερικό και είναι και μουναρος.Και η Σαλονικιά που ανακαλύψανε στις εξέδρες του Ευρωμπάσκετ το 2005 δεν κάνει καριέρα στο εξωτερικό;
Τον Κοτέντο να ξαναφέρουνε που πέταγε ατάκες από μόνος του, όχι με χαρτάκι όπως ο Μπράτης.
το κρατησε το ουκρανεζικο τσουλι του κλαψομουνη το δαχτυλιδι
«Το κράτησα γιατί δεν είναι μονόπετρο. Είναι δαχτυλίδι, είναι δώρο. Δεν νομίζω να το κλαίει ο Γιάννης, είναι καλό παιδί. Δεν θα το έκανε ποτέ»
εφαγε ουκρανιδι ο καραφλας ?