sexyathens
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2011
- Κριτικές
- 4
- Like
- 48
- Πόντοι
- 6
φιλε ειναι απο ναυπλιο καταγωγη.σκ ειναι εδω και δουλευει σε δικο της χορο στην επαρχια στην αθηνα μενει καλλιθεα και δουλευει εκει.ακριβως....
φιλε ειναι απο ναυπλιο καταγωγη.σκ ειναι εδω και δουλευει σε δικο της χορο στην επαρχια στην αθηνα μενει καλλιθεα και δουλευει εκει.ακριβως....
φιλε ειναι απο ναυπλιο καταγωγη.σκ ειναι εδω και δουλευει σε δικο της χορο στην επαρχια στην αθηνα μενει καλλιθεα και δουλευει εκει.
το ποιο ευκολο απο τον αριθμο της πινακιδας να βρεις και το τηλ.το ξερω αυτο και εχει αλλαξει κινητο κανα 6μηνο θαρρω
το ποιο ευκολο απο τον αριθμο της πινακιδας να βρεις και το τηλ.
φιλε το αμαξι το βλεπω συχνα στο ναυπλιο γιατι απο εκει εχω καταγωγη και εγω αν το δω θα γραψω τον αριθμο.δεν ειμαι απο αθηνα και για μενα δεν ειναι τοσο ευκολο αυτο ;)
φιλε το αμαξι το βλεπω συχνα στο ναυπλιο γιατι απο εκει εχω καταγωγη και εγω αν το δω θα γραψω τον αριθμο.
το παιζει και καλα καποια εδω στην επαρχια και δεν μιλαει και εχει ενα στιλακι περιεργο.ρωτα της το νουμερο στα ισα να το μαθουμε ;)
το παιζει και καλα καποια εδω στην επαρχια και δεν μιλαει και εχει ενα στιλακι περιεργο.
και ομως ετσι ειναι.ΜΗ ΧΕΣΩ
και ομως ετσι ειναι.
φιλε ειναι απο ναυπλιο καταγωγη.σκ ειναι εδω και δουλευει σε δικο της χορο στην επαρχια στην αθηνα μενει καλλιθεα και δουλευει εκει.
Αυτα είναι ασφαλίτικα κόλπα .φιλε το αμαξι το βλεπω συχνα στο ναυπλιο γιατι απο εκει εχω καταγωγη και εγω αν το δω θα γραψω τον αριθμο.
ρωτα της το νουμερο στα ισα να το μαθουμε ;)
Μαρτυριαρικοοοοό!!
Αυτα είναι ασφαλίτικα κόλπα .
Ντροπή!
Μπράβο βρε μικέ!! Αντρίκια πράματα. Ετσι στα ίσα!!
Η Τονια που ψαχνω οπως γραφω στο 1ο post,δεν εχει καμια σχεση με την Τονια33 που μου αναφερετε.αν γνωριζει καποιος αυτην που ψαχνω εγω,θα ηταν καλο να δωσει καποια πληροφορια
σους θεια
εμεις την τονια33 ξερουμε για αυτην λεμε
Ντροπή ανηψούδα!!
Τι τονια 33 τι τόνια με τρία .
και τι τρια ε?
Στον εχει σφυρίξει; (μεταξύ μας)
ρε θεια ενεργητικος ειμαι χεσε με. ασε που τσουζει ο κωλος σου μετα
Αυτό πως το ξέρεις?