Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Πάντως φοβερό αυτό το κόλπο που έχω βρει στο Τίντερ. Μέσα σε 3 κιόλας μέρες είχα 21 matches, έστειλα στις 15 γιατί μερικές ήταν μπάζα/τραβέλια και πήρα 5 facebook. Οι υπόλοιπες δεν έχουν απαντήσει ή γενικά αργούν. Άντε να δούμε με πόσες τελικά θα βγούμε και τι θα γίνει. Φαίνεται πως είναι το μουνί του μέλλοντος! Το κόλπο δε θα το γράψω εδώ, για να μην πιάσουν να το εφαρμόζουν όλοι και το κάψουμε... μόνο πμ όσοι ενδιαφέρεστε!

danni

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
94
Πόντοι
6
ψαξτε για τεχνικες pick up artist! βλεπεις ζωντανα τι χτυπας  με 100% επιτυχια μετα απο λιγες βδομαδες εξασκησης!

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Πολυ πιρφοριστικο μου φαινεται και το tinder....ο τυπας πουθα φτιαξει site που θα μπαινεις και θα κανονιζεις ΜΟΝΟ σεξραντεβου (με καλο φιλτραρισμα μελων κι οχι αφημενο στην τυχη του) θα χεστει στο ταλαρο....αμα ειναι να μας βγει η παναγια με ανελεητο τσαταρισμα απο φου μπου κλαφτα....

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Πολυ πιρφοριστικο μου φαινεται και το tinder....ο τυπας πουθα φτιαξει site που θα μπαινεις και θα κανονιζεις ΜΟΝΟ σεξραντεβου (με καλο φιλτραρισμα μελων κι οχι αφημενο στην τυχη του) θα χεστει στο ταλαρο....αμα ειναι να μας βγει η παναγια με ανελεητο τσαταρισμα απο φου μπου κλαφτα....
Πολύ σωστό σαν ιδέα, στην πράξη όμως... Όλη η ψωλαρία θα μαζευτεί και άντε καμιά 10ριά θηλυκά.

opadosksanthoygenoys

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2012
Κριτικές
10
Like
423
Πόντοι
511
Γι αυτο λεω να μην ειναι αφημενο στην τυχη του.με καποιο τροπο να κρατιεται καλη αναλογια αντρες γυναικες να παρακολουθουνται τα προφιλ να πετιουνται οι ανενεργοι απο ενα δαστημα και μετα οπως και οι επαγγελματιες.δεν ξερω αν θα μπορεσει να γινει ποτε αλλα ευελπιστω...

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Και πάλι. Το μόνο σίγουρο είναι όποιος το κάνει ΔΕ θα χεστεί στο τάλιρο. Έστω ότι μαζεύονται 100 γυναίκες, οι πιο ανοιχτόμυαλες. Άλλοι 100 άντρες για να διατηρούνται καλές αναλογίες, ενώ οι υπόλοιποι θα τρώνε πόρτα. Με τόσο λίγους χρήστες δεν πρόκειται να επιβιώσει για πολύ. Ειδικά εδώ στην ελληνική συντηρητική κοινωνία. Αμερική που είναι άλλη φάση ίσως.

ydroxoos^

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Like
17
Πόντοι
1
για πειτε γνωμες παιδια,αξιζει η υπομονη στο διαδυκτιακο καμακι,σε ανταμοιβει?η μηπως  το γρηγορο χωσιμο σου δειχνει ποια ειναι πηδιολα και θα καλοπερασεις..

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
εντωμεταξυ ενας ασχετος μαγκας τα εριξε σε μια φιλη μου χτες...........αλλα επεμενε να παει στο σπιτι του..............
εγω βεβαια της ειπα να μην τολμησει.........................................................

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
εντωμεταξυ ενας ασχετος μαγκας τα εριξε σε μια φιλη μου χτες...........αλλα επεμενε να παει στο σπιτι του..............
εγω βεβαια της ειπα να μην τολμησει.........................................................

Στο facebook?

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
γιατι σκεφτηκα οτι το σπιτι μπορει να ηταν τιγκα στη καμερα.................και οτιδηποτε αλλο και να ειχε και αλλους μεσα........

όλα πιθανά είναι. Μπορεί όμως και απλά να ήταν τσαμπατζής ο τύπος και να μην ήθελε να δώσει φράγκα για ξενοδοχείο!

GottesDionysos

Μέλος
Εγγρ.
11 Σεπ 2013
Like
175
Πόντοι
1
γιατι σκεφτηκα οτι το σπιτι μπορει να ηταν τιγκα στη καμερα.................και οτιδηποτε αλλο και να ειχε και αλλους μεσα........
Όταν έχεις αμφιβολίες για πρώτη συνάντηση ειδικά νυχτερινές πρωινές ώρες προτείνεις ξενοδοχείο όπως σωστά ανέφερε ο φίλος... 

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060
Ναι ενώ αν είχαν βγει 2-3 φορές πρώτα, δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν τίγκα στην κάμερα και να είχε άλλους... η κλασσική λογική των ελληνίδων  :jerking:

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16

marianna2004

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
1
Πόντοι
16
Ναι ενώ αν είχαν βγει 2-3 φορές πρώτα, δεν υπήρχε περίπτωση να ήταν τίγκα στην κάμερα και να είχε άλλους... η κλασσική λογική των ελληνίδων  :jerking:
μα ουτε εαν ειχαν βγει θατην αφηνα να παει.......................δεν υπηρχε περιπτωση

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.591
Πόντοι
5.060

Stories

Νέο!