Μάλιστα. Οπότε το δεδομένο σου είναι ότι κάτι κάνω εγώ λάθος, αλλά δεν μπορείς να μου πεις ποιο είναι αυτό. Το σίγουρο είναι πάντως ότι εγώ τους προκαλώ την αμηχανία, όχι επειδή με βλέπουν πρώτη φορά και δε βγαίνουν με άγνωστο από το ίντερνετ κάθε μέρα. Θέλεις να θεωρήσεις ότι είμαι creepy; Οκ δεν μπορώ να σου αποδείξω το αντίθετο από εδώ.
Λες μετά ότι δε στήνω ερωτισμό σαν άντρας. Ωραία, και πώς υποτίθεται ότι στήνεις ερωτισμό άμα δε μιλήσεις με την άλλη; Τηλεπαθητικά; Και τη συζήτηση προφανώς θα την οδηγήσεις. Δε θα αφήσεις αυτή να πάει την κουβέντα σε θέματα cosmopolitan, ξέρω γω.
Ας συμφωνήσω όμως ότι δεν το έχω και δε γαμάω καθόλου. Αν και το lay number μου είναι 2ψήφιο.. Εσύ λοιπόν που το έχεις για πες μου πως στήνεις ερωτισμό και δε χρειάζεται να κάνεις καθόλου ξενέρωτη συζήτηση με την άλλη.
Φιλε μου δεν σε κατηγορω για κατι, μονος σου εγραψες οτι δημιουργεις αμηχανια στα κοριτσια και δεν γαμας στο ραντεβου. Δεν ειπα κατι παραπανω απο οσα εγραψες. Δεν σε κρινω ουτε σε χαρακτηριζω.
Τι να κατσω να σου πω εδω μεσα; Δεν γινονται αυτα μεσω ιντερνετ ουτε εχω σκοπο να σε διδαξω, το χρονο μας περναμε εδω μεσα. Ο καθενας εχει τη ζωη του και τελος. Μεσα απο αυτη, γραφουμε ο καθενας τη γνωμη του πανω σε ενα θεμα.
Με κοπελες δεν κανεις συζητησεις, δεν μπαινεις καν σε αυτα. Ραντεβου για ποτο σε μπαρακι με καλη μουσικη και μονο. Καθεσαι διπλα της, ποτε απεναντι της λες και εισαι στη γαδα και την ανακρινεις. Την ακουμπας, ομορφα οχι σα μαλακας και λιγουρης. Αν δεις οτι οκ, συνεχιζεις, μετρας εως που αφηνει. Αν δεν αφηνει και γενικα εχει ενα θεμα με τα αγγιγματα, πληρωνεις και χαιρετας στα πρωτα 10 λεπτα. Δεν υπαρχει λογος για παραπανω.
Απο τη γλωσσα του σωματος της και των ματιων της θα καταλαβεις. Εχει απειρα βιβλια και βιντεο περι του θεματος. Αφιερωσε χρονο και μελετα να μαθεις να κοβεις τι παιζει. Πολλα τα σημαδια που δειχνει αν γουσταρει ή οχι. Αν δεν σε αγγιζει καν απο μονη της, παει να πει οτι δεν καυλωνει καν με τη παρτη σου, οσο και να το παλαιψεις..ασκοπος χρονος και ενεργεια. Απλα πληρωσε και φυγε. Δεν ταιριαξες με αυτη, πας στην επομενη.
Ποτε δεν κανονιζεις ενα ραντεβου για μια ημερα. Πρεπει να νιωθεις χορτατος, ανετος. Πρεπει λοιπον να εισαι για να νιωθεις. Ενα διωρο στη καθε μια και στηνεις 2 τη καθε φορα που θα βγεις. Δεν εκατσε δευτερο; Δεν πας ουτε στο πρωτο. Δεν στηνεις καν. Αν κατσουν 2 σε ωρες που ειναι οκ πας. Καμια σχεση η ψυχολογια σου...δοκιμασε και θα το δεις. Οσο καλα και να παει με τη μια...στο διωρο φευγεις...ισως και νωριτερα...εχεις και δικη σου ζωη δεν δινεις αξια γεια πληρωνεις εφυγες. Αν δεν παει καλα...εφυγες στα 10 λεπτα.
Βασικα πραγματα που ομως δεν μπορουν να γραφτουν...αυτα φιλε μου γινονται απλα στη κανονικη ζωη δεν μαθαινονται. Τρως τα μουτρα σου και μαθαινεις μετα τα 20. Αν δεν εχεις μαθει εως τα 22...αστο. Δεν αλλαζει ο ανθρωπος μετα, θα κανεις μπαμ οτι εισαι fake. Μυριζονται το ψεμα απο χιλιομετρα οπως και το αληθινο επισης.
Ανετος, στα αρχιδια σου, χορτατος, χιουμορ, εχω ζωη και χρονο, φροντιζω τον εαυτο μου σε ολα τα επιπεδα, δεν δινω αξια στο μουνι, δεν σεβομαι το μουνι, εχω δικα μου λεφτα και δεν εργαζομαι για αλλον. Αυτα ειναι τα βασικα. Τα μυριζονται απο χιλιομετρα.