Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
>:(
Okcupid οτι καλυτερο ειχε βγει σε dating μεχρι την τελευταια αλλαγη που του κανανε.Μιλαγες με οποια ηθελες και απαντουσαν παρα πολλες.Στα 10 μηνυματα που εστελνες οι 6-7 απαντουσαν,απιστευτα καλα ποσοστα και το πιο βασικο χαλαρες γκομενες που δινανε ευκολα fb,whatsapp κτλπ.
Το κακο ειναι οτι βγαλανε μια αναβαθμιση του app και πλεον ναι μεν μπορεις να στελνεις μηνυμα αλλα η αλλη θα το διαβαζει μονο αν γινεται match μεταξυ σας!
Με λιγα λογια το γαμησανε.ΕΚει που καθε μερα εκανες κουβεντα πλεον μιλας μια φορα το μηνα..Μεχρι η αλλη να σε κανει match αναμεσα σε εκατομμυρια αλλα προφιλ κλαφτα.
Ελπιζω να το αλλαξουν γιατι καταφεραν να ξενερωσουν ολο τον κοσμο.
Παρολα αυτα αξιζει ακομα και ετσι γιατι μαζευει τις λιγοτερο gold-digger απ οτι αλλο dating εχω χρησιμοποιησει.

'Οντως μεγάλη μαλακία .Στέλνεις μήνυμα και μόνο αν σε κάνει like η γκόμενα το βλέπει. Και πως θα σε κάνει αφού μπορεί να μην δει καν το προφίλ σου.Είναι σαν να κερδίσεις το λαχείο.Το πάνε για κονόμα.Σιγά την ιστοσελίδα.Στην Ελλάδα με Ελλεϊνίδες τα γνωστά.Μόνο για εξωτερικό ήταν καλό και καμιά ξένη που ερχόταν εδώ για τουρισμό!  

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Από την εμπειρία σας, ποιο μέσο θεωρείτε ιδανικότερο για γνωριμία ενός νεανία με ώριμες κυρίες 40+;
η σχολη χορου, λατιν, γιογκα, ορειβασιας, ζουμπα, αερομπικ, οτι αλλη μαλακια πηγαινουν και γραφονται οι γυναικες και ειναι στα τμηματα 10 γυναικες, 1 γκεη και 1 αντρας

pidixtoulis7

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2019
Like
1
Πόντοι
0
Στο badoo αμα μιλησεις σε μπαζακια γαμας πολυ ευκολα εχω φιλο που γαμαει καθε βδομαδα και 1-2 αλλα ειναι χαλια οι τυπισσες και μεγαλες σε ηλικια.
Εγω που παλευα 2-3 βδομαδες αλλα με ωραια καυλακια δεν πηρα ποτε απαντηση σε μηνυμα...

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Δηλαδή ρε φίλε αν κατάλαβα καλά πρέπει να πληρώσουμε και τις διακοπές της γκομενας και να δώρα; Και τα δώρα πόσο πάνε; Τι ζητάνε; Να πληρώσεις διακοπές Κύριλλε, καλό ξενοδοχείο καλό φαγητό αφού είναι και για τον sugar daddy εξάλλου το καταλαβαίνω. Αλλά από καίει και πέρα τι; Τι ζητάνε ακόμα; Γιατί αν ζητάνε κιαλλα δε λέγονται sugar babes αλλά αρπακτικά!

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
Στο badoo αμα μιλησεις σε μπαζακια γαμας πολυ ευκολα εχω φιλο που γαμαει καθε βδομαδα και 1-2 αλλα ειναι χαλια οι τυπισσες και μεγαλες σε ηλικια.
Εγω που παλευα 2-3 βδομαδες αλλα με ωραια καυλακια δεν πηρα ποτε απαντηση σε μηνυμα...
σε  ολα  αυτα τα σαιτ  γνωριμιων  αν  θελεις  να γαμησεις  την  πεφτεις  σε τριτο-τεταρτες  ο  φιλος  σου  το εχει πιασει το  νοημα  αλλωστε  ρε  φιλε  οι  ωραιες  δεν  εχουν αναγκη  να  γαμηθουν  απο εκει μεσα  εκτος  και αν ειναι  πουτανες  και ψαχνουν πελατεια  την πλακα τους  κανουν  , οποιος  προσπαθει να βγαλει  ωραια γκομενα  απο  τετοια  σαιτ για μενα  χανει το  χρονο  του ειδικα  αν  ασχολειται με  ελληνιδες.

ΠυρΚαυλος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2019
Like
1.052
Πόντοι
201
εχω  αρχισει το ψηστηρι  στο  twoo  σε  μια  πενηνταρα  ρωσσιδα  αρκετα  εμφανησιμη για την ηλικια  της  λιγο  γεματουλα  κατι  που εμενα  δε με  χαλαει  το προβλημα  ειναι  ομως  πως  κανει δυο δουλειες και  δυσκολα  μπορει να βρει χρονο  να  παμε  για ενα ραντεβου  κατι  το  οποιο  θελει  και  αυτη........ειδωμεν  τι θα  γινει παντως  πιστευω πως  θα ερθει να γαμηθει  γιατι ολο φιλακια  καρδουλες  και  τετοια  στελνει , αν  οχι απο το πρωτο  ραντεβου σιγουρα  στο επομενο, το καλο  ειναι οτι μενει μονη  της  στα πετραλωνα απο οτι  μου  ειπε οποτε  υπαρχει και χωρος  για ενα  απολαυστικο γαμησι  χωρις  εξοδα.  οταν συμβει κατι  θα  ενημερωσω

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.532
Πόντοι
216
ετοιμαζομαι να φαω κινεζα απο  okcupid ...

Ελλαδα μενει;

Εγω γνωρισα μια μεσω fb, συμπαθητικη, αλλα μολις ρωτησα ηλικια και μου ειπε 40, ξενερωσα...
Ε οχι Κινεζα και 40αρα...

Φυσικα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για αλλους, που αρκει να το χωσουν σε καποια τρυπα κι οτι θελει ας ειναι...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Ελλαδα μενει;

Εγω γνωρισα μια μεσω fb, συμπαθητικη, αλλα μολις ρωτησα ηλικια και μου ειπε 40, ξενερωσα...
Ε οχι Κινεζα και 40αρα...

Φυσικα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για αλλους, που αρκει να το χωσουν σε καποια τρυπα κι οτι θελει ας ειναι...
35 ειναι .. πολυ κλασσατο μωρο ...
ηρθε και θελει να αγορασει  και διαμερισματα στο κεντρο ..
κατι μου λεει πως θα φαω καλα ...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
35 ειναι .. πολυ κλασσατο μωρο ...
ηρθε και θελει να αγορασει  και διαμερισματα στο κεντρο ..
κατι μου λεει πως θα φαω καλα ...

κατι μου λεει πως θελει ξεναγο-συνοδο για το ψαξιμο για τα διαμερισματα. Μπορει το ανταλλαγμα να ειναι και λιγο σεξ,αλλα εσυ βαλε ανετα παπουτσια.

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
κατι μου λεει πως θελει ξεναγο-συνοδο για το ψαξιμο για τα διαμερισματα. Μπορει το ανταλλαγμα να ειναι και λιγο σεξ,αλλα εσυ βαλε ανετα παπουτσια.

μπορει να ειναι και  αυτο  ...αλλα σιγουρα θα την ξεμουνιασω ..
επισης  σκοπευω να βγαλω μιζα αν αγορασει κατι ...
στην  πουτανα πουτανιες ; ; ; ; ;  ;)

sos1908

Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2015
Κριτικές
4
Like
268
Πόντοι
1
παιδιά στο badoo για να κάνεις τσατ πρέπει να πληρώσεις οπωσδήποτε??

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
παιδιά στο badoo για να κάνεις τσατ πρέπει να πληρώσεις οπωσδήποτε??

φίλε το μπαντού ήταν ένας παράδεισος, βλέπω την κατάντια του και κλαίω... απορώ, οι ιδιοκτήτες δε βλέπουν την κάτω βόλτα έτσι και συνεχιστεί αυτό το βιολί?

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
Ηταν η τριτη κ τελευταια φορα που πληρωνω σε σαϊτ. Ποτε δεν μου εκατσε τιποτα. Το απολυτο μηδεν
Στο facebook πολυ αραια καθετε κ κατι

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Ηταν η τριτη κ τελευταια φορα που πληρωνω σε σαϊτ. Ποτε δεν μου εκατσε τιποτα. Το απολυτο μηδεν

όπως το πες.. αραιά και που παντού... πως χάλασε έτσι το ίντερνετ είναι πραγματικά να κλαις...

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Το παρακατω ειναι τιτλος απο ενα βιντεο live που θα ξεκινησει σε 20 λεπτα περιπου.

“Dating” Is The New Prostitution

Ενδιαφερον σαν τιτλος, ελπιζω να αξιζει και σαν κουβεντα.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
872
Πόντοι
96
Συμπληρώνω για το ΟΚ cupid ότι έκοψε και την ελεύθερη επικοινωνία από τη βασική ιστοσελίδα και όχι μόνο από την εφαρμογή του κινητού.Γράφεις ένα γράμμα σε κάποια και βγαίνει μήνυμα ότι αν δει το προφίλ σου τυχαία από την αναζήτηση που κάνει , τότε μόνο ειδοποιείται από το Οκ ότι της έγραψες!Πάει χάλασε και αυτό.Βρε ουστ! :jerking: 

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
φίλε το μπαντού ήταν ένας παράδεισος, βλέπω την κατάντια του και κλαίω... απορώ, οι ιδιοκτήτες δε βλέπουν την κάτω βόλτα έτσι και συνεχιστεί αυτό το βιολί?

σαπιλα παντου ρε τυπε που πηγαν οι εποχες hi5 k facebook στις αρχες του

makao

Σεβαστός
Εγγρ.
29 Μαΐ 2014
Κριτικές
16
Like
1.474
Πόντοι
1.071
Ξέρει κανείς τίποτα γι αυτό το σάιτ, είναι καινούργιο? Το έχουν βάλει στα τοπ 5...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom