Ασχολούμαι με το badoo και mamba περίπου 5 χρόνια. Σίγουρα δεν είναι όπως κάποτε αλλά άν έχεις υπομονή και επιμονή περνάς καλά. Απολογισμός 5 ετών
σύνολο 12 γυναίκες(στο κρεββάτι και όχι μόνο ραντεβού) διαφόρων ηλικιών και κυβικών τόσο σε ομορφιά όσο και σε κιλά. Άλλες έφαγαν πόδι από την πρώτη φορά άλλες διάρκεσε μέχρι σήμερα δηλαδή περίπου 2 χρόνια. όλες χωρίς πληρωμή. Πρέπει να έχεις χρόνο, υπομονή , επιμονή και να είσαι σωστός. Σε καμία δεν έκρυψα ότι είμαι παντρεμένος και πάντα τους έλεγα αλήθειες. Πιστεύω ότι αυτό το εκτιμούν μετά το πρώτο ραντεβού του καφέ και σε εμπιστευονται.
Εχεις πληρωσει κατι εξτρα για την ανοδο του προφιλ σου στο badoo?
Εμενα γιατι ποτε καμια δεν επισκεπτεται το προφιλ μου (νορμαλ προφιλ), κι ας επισκεπτομαι εγω εκατονταδες;
Πρωτ'απ'ολα, το badoo εχει ενα τεραστιο μειονεκτημα: δεν μπορεις ρεαλιστικα να δεις, ποτε ηταν online η αλλη. Εκτος απο αυτες που μπηκαν πριν λιγες ωρες, οι υπολοιπες ειναι σε μια φαση status 'long time ago'. Παρα πολλα fake profiles. Και πολυ πονηρο-site. Οταν κανω καιρο να μπω(αφου απογοητευτηκα και το ψιλοπαρατησα), ξαφνικα απο το πουθενα μου στελνει μηνυματα οτι οι ταδε περιμενουν να κανουν chat μαζι μου. Παπαριές!
Δεν ξερω πως λεγονται τοσο καλα λογια για το badoo. Η δικη μου εμπειρια ειναι εντελως αρνητικη. Δεν μιλω καν για σχεση, δεν μιλω καν για κρεβατι. Μιλω ουτε καν συνομιλια. Και σε οσες εστειλα, κανονικο γειωμα.
Γενικως ενα απολυτο 0.
Δεν μπορω να καταλαβω αν εγω κανω καπου λαθος, οποτε οποιος ξερει περισσοτερα επι του θεματος ας πει. Εμενα η ολη φαση, ενα χρονο τωρα που μπαινοβγαινω, μου θυμιζει την απολυτη μουφα. Και δεν θα θελα να ειναι ετσι. Θα θελα τουλαχιστον να εκανα μερικα καλα τσαταρισματα απο εκει μεσα, αλλα ουτε καν.