axristo kormi
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Απρ 2017
- Like
- 12
- Πόντοι
- 0
Ρε φιλε κατι κανω λαθος τι να πω...Δούκα,με location Αττική δεν ματσάρεις καν;
Εν τω μεταξύ έβαλα πρόσφατα location Αθήνα να δω τι παίζει και πέτυχα και πολλά μουνάκια
τουρίστριες που ψήνονται για γνωριμία,βολτάρισμα,κ.λ.π.
Ξέρεις πόσες τέτοιες ξέμπαρκες έχω φάει Πράγα;
Ακόμη και ελληνίδα τουρίστρια μέσω Tinder έχω φάει
Που και που το γυρίζω σε τουρίστριες γιατί ξέρω ότι θα είναι εδώ μόνο για λίγες μέρες και δε θα με πρήζουν μετά.
Τέσπα,νομίζω ότι υπερβάλλεις
Ρε φιλε κατι κανω λαθος τι να πω...
Αν με εχει δει καποια και με εχει απορριψει μπορω να αλλαξω φωτογραφια και να ξαναμπω στη λιστα αυτων που δεν εχει δει;
Παντως οπως καταλαβα, παιζει αρκετα μεγαλη διαφοροποιηση στο ποιο dating site προτιμανε, ανα χωρα.
Μπορει παντου να βρισκεις μεν απ'ολα, αλλα η ποιοτητα και η ποσοτητα διαφερει απο dating site σε dating site.
Για
Ασιατισσες στην Ελλαδα
και
Βουλγαρες σε Ελλαδα + Βουλγαρια,
αν εχετε παρατηρησει,
ποια dating sites θα προτεινατε;
mingle2
και κατι που διαβασα ποιο πανω,πραγματικα οι πρωτες εποχες irc ηταν μοναδικες.
Καλά,κάτι τραγικοί που είναι 40+ και έχουν ηλικία προφίλ 30,
είναι απλά γελοίοι.
Τα γράφω αυτά, έχοντας πλέον συμπληρώσει 100 ραντεβού μέσω Tinder και έχω όλα τα προφίλ τους αποθηκευμένα.
Duke,
Δοκίμασε να αλλάξεις τοποθεσία σε μοσχα.
Το έκανα και εχω κάνει match με 10 περίπου Ρωσίδες.
Με τη μια μάλιστα πιασαμε και ολοκληρη κουβέντα για κανα 2ωρο και ανταλλάξαμε τηλέφωνα.
Από Ελλάδα δεν.....
Δεν ξέρω να σου πω για αυτό.Μπορω να σβησω προφιλ και να με ξαναβγαλει στις προηγουμενες γκομενες με το καινουριο;
Λογικα στην Ελλαδα επειδη δεν το χρησιμοποιουν πολλοι μεσα σε λιγες μερες σε εχουν δει ολες και αν δεν ειχες βαλει καλη φωτο αρχικα εχασες την ευκαιρια.
μονο smartphoneτο tinder δεν τρεχει στο laptop, σωστα??
στο δικο μου δεν τρεχει.
μονο smartphone
σε android τρεχει σιγουρα για ios δε ξερω επειδη δεν ειχα ποτε.αν και γενικοτερα τα iphone δε κανουν κατα τη γνωμη μου αλλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα. αν δε γινεται με τιοτα να κανεις αναβαθμηση στο κινητο σου τοτε απλα περιμενε μεχρι να παρεις το καινουριο.δυστηχως δε μπορεις να κανεις και πολα σε αυτη τη περιπτωσηεχω το παλιο Iphone το 4 Και δεν το σηκωνει. Θελει λεεi IOS 8.0 Και πανω και το δικο μου κινητο λοφω hardware σταματησε στο 7.0
Ασιάτισσες στην Ελλάδα ήγουν
Φιλιππινέζες (ξέχασέ το θα έλεγα, πρέπει να είσαι τυχερός, δοκίμασε tagged, χωρίς ελπίδες)
Κινέζες (μόνο εργαζόμενες σε εταιρείες, εξαιρετικά καλά λεφτά, ψάξε ΟΚcupid αλλά δύσκολο (έχω μια στα σκαριά αλλά θέλει χρόνο). Μικρές πιθανότητες σε χρόνια εργαζόμενες, και πάλι δύσκολο.
Γιαπωνέζες κλπ. μόνο μέσω σάιτ, αν θέλουν να φιλοξενηθούν. πρακτικά αδύνατον, αν και ποτέ μη λές ποτέ. Πρόβλημα γλώσσας επίσης. Ok cupid, Mingle2
'Αλλες φυλές, μόνο υπάλληλοι πρεσβειών, ψάξε δραστηριότητες.
Βουλγάρες (όπως όλες οι Βαλκάνιες, μας έχουν πάρει χαμπάρι, ήγουν πρέπει να τις εξασφαλίσεις οικονομικά. Ψάξε σε στέκια και μόνο.
Κοίταξε ρουμάνες και σέρβες πάντως, αλλά όχι κατοίκους Ελλάδος.
nai,Περιμενω να παρω το καινουργιο γιατι μου εχει διαλυθεισε android τρεχει σιγουρα για ios δε ξερω επειδη δεν ειχα ποτε.αν και γενικοτερα τα iphone δε κανουν κατα τη γνωμη μου αλλλα αυτο ειναι αλλη κουβεντα. αν δε γινεται με τιοτα να κανεις αναβαθμηση στο κινητο σου τοτε απλα περιμενε μεχρι να παρεις το καινουριο.δυστηχως δε μπορεις να κανεις και πολα σε αυτη τη περιπτωση
thanks για τις πληροφοριες.
Ομως οπως τα λες, αχτιδα φωτος δεν υπαρχει!
Θα θελα κονε με ασιατισες και ακομη καλυτερα φιλιπινεζες στην Ελλαδα (αλλα οχι να εχουν μεγαλωσει στους...αμπελοκηπους-ελληναραδικη νοοτροπια...),
ή βουλγαρες που μενουν βουλγαρια κυριως...
Φιλιππινέζες στην Ελλάδα, δύσκολη περίπτωση, όπως και γενικότερα. Καθολικισμός , μένουν πολλές μαζί, πολλές ώρες δουλειάς σε σπίτι κ.ά. Συν τοις άλλοις ψάχνουνε για γαμπρό και μαζεύουνε λεφτά με δουλειά. Ψάξε tagged, έχω πάρει μία και μόνο.
ΑΠό βουλγαρία, πάνε Okcupid και ψάξε, χαμένος χρόνος κατα τη γνώμη μου.
μονο smartphone
Μπορει απλα καποιοι να φαινονται πιο μεγαλοι λογω των κοπων της ζωης. Ας στο σκεφτομαστε και αυτο πριν καταδικασουμε τον αλλο.
Μην τρολάρεις σε τόσο σοβαρά θέματα όπως το Tinder
Οι Τσέχες μου έχουν πει ότι τους σκάνε δυτικοί που τους το παίζουν νεότεροι.
Αλλά τους κάνουν shitests και τους ξεβρακώνουν.
Ηρωικός 40άρης μέλος του bou(όχι ο kman,αλλά oνόματα δε λέω κουφάλες ούτε σε pm) αφού βγήκαμε εδώ και με το καμάκι οι γκόμενες απλά γελούσαν και έφευγαν,έβαλε μπρος το Tinder.
Matchαρε με ένα 7άρι 32άρα χωρισμένη με παιδί,όλα κομπλέ.
Αφού λοιπόν τον πήγε για φαγητό έξω από την πόλη με το αυτοκίνητό της,κάποια στιγμή ο τύπος ήθελε να της αποδείξει ότι κάποτε είχε πολλά μαλλιά.
Οπότε έβγαλε την ταυτότητα να δείξει φωτό και...
Ημερομηνία γέννησης αρχές δεκαετίας 70,ηλικία δηλωμένη στο Tinder 34..
Η γκόμενα τον παράτησε επί τόπου και πήγα και τον μάζεψα με το αμάξι
τυπε, στο δικο μου laptopo δεν παιζει το tinder
win 7
sp 1
τυπε τι ειναι το timber που γραφει πανω?