τι ενοεις3 φορες μπηκα και ακομα τρεχω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 12K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
στα πριβε και 20 πουσταριατι ενοεις
το θεμα ειναι να καταλαβαινεις νωρις τη λειτουργει και τι οχι...ξερω τυπου που το εχουν καψει εκει μεσα και ακομη δεν βρηκαν τιποτα...παντως συνεχιζουν γιατι εχουν εθιστει...ειναι οπως ο τζογος λες τωρα θα μου κατσειστα πριβε και 20 πουσταρια
δεν προλαβα να μαθω ουτε και να καω εκοψα λασπητο θεμα ειναι να καταλαβαινεις νωρις τη λειτουργει και τι οχι...ξερω τυπου που το εχουν καψει εκει μεσα και ακομη δεν βρηκαν τιποτα...παντως συνεχιζουν γιατι εχουν εθιστει...ειναι οπως ο τζογος λες τωρα θα μου κατσει
NIK DANDOLO(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 29
- Πόντοι
- 16
δεν προλαβα να μαθω ουτε και να καω εκοψα λασπη
ΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ $$$$$$$$$$$$$$$$
η EΥΡΑ ΕΥΡΑ ΕΥΡΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
να πληρωσω δεν γαμιεται αν ειναι κανα καλο μουνι αλλα ολο πουτσες πεταγοντανΜΙΑ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ $$$$$$$$$$$$$$$$
η EΥΡΑ ΕΥΡΑ ΕΥΡΑ
ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΕ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ
φιλε μου εκει μεσα εχουν μπει πολλες ελληνιδες οι οποιες δεν εχουν αισθηση ποσο αξιζουν στην αγορανα πληρωσω δεν γαμιεται αν ειναι κανα καλο μουνι αλλα ολο πουτσες πεταγονταν
εβλεπα κατι φωτο που εκαναν μπαμ οτι ηταν μουφες.φιλε μου εκει μεσα εχουν μπει πολλες ελληνιδες οι οποιες δεν εχουν αισθηση ποσο αξιζουν στην αγορα
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Τι ξεφτυλικια ειναι αυτα ρεεεεεεεεεεεΤο εν λογω ζευγαρι το ξερει κανεις???
Αηδιασα λεμε με Λουκια και τον μαλακα της :S :S :S :S :S
canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
Τι ξεφτυλικια ειναι αυτα ρεεεεεεεεεεε
Αηδιασα λεμε με Λουκια και τον μαλακα της :S :S :S :S :S
γιατί τι κάνανε ?
Hashatalin
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Παιδια το zoo ειναι χαλια.Δοκιμασα να βγαλω γκομενα απο εκει τιποτα...Στο τσατ ρουμ καλα τα πηγαινα..εχω μπλα μπλα, αλλα στο τελος εμενα με το πουλι στο χερι..Διοτι, τι γινοταν. .οι κοπελες ενθουσιαζονταν μαζι μου στο τσατ ρουμ, μετα ανταλλαζαμε μσν η facebook και βλεπανε την φοτογραφια μου και γινονταν καπνος....ωραια μουνακια ηταν αλλα ψαχνανε εναν ομορφαντρα με κοιλιακους... Μπορει να φταει και η ηλικια τους , διοτι ηταν μικρες και εγω..20-22 ετων..
komis diablo
Μέγας
- Εγγρ.
- 22 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 7
- Like
- 205
- Πόντοι
- 3.983
Γεια σας συναγωνιστες συμπουρδελιαρηδες εχθες ειδα τυχαια μια διαφημηση στον ΑΝΤ1 που διαφημιζε το σαιτ γνωριμιων το οποιο το επισκευτικα και ζηταει να γινεις μελος πραγμα που δεν εκανα Εχει καποιος σχετικη εμπειρια απο το συγκεκριμενη υπηρεσια του ΑΝΤ1 ???
καλησπέρα, μιλάμε για χοντρή κονόμα οι τύποι αν έχεις λεφτα για πέταμα κανένα πρόβλημα...... ολα free είναι στην αρχή..... αν όμως θέλεις να κάνεις chat πρέπει να περάσεις απο το ταμείο.... δεν ξέρω τι γινετε αν θέλεις να στείλεις μήνυμα.
Γεια σας συναγωνιστες συμπουρδελιαρηδες εχθες ειδα τυχαια μια διαφημηση στον ΑΝΤ1 που διαφημιζε το σαιτ γνωριμιων το οποιο το επισκευτικα και ζηταει να γινεις μελος πραγμα που δεν εκανα Εχει καποιος σχετικη εμπειρια απο το συγκεκριμενη υπηρεσια του ΑΝΤ1 ???
Ηλεκτρονικο γραφειο, καβλο εισπραξεων !!!
White Devil
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Βρε εβγα εξω να μιλησεις με κοσμο να γνωριστεις ....
Φεις τσατ και μαλακιες στο τετραγωνο.....
γεια σου μητσουλίνι μου
ελπίζω το βραδάκι να τα ξαναπούμε
blooddead
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Μαΐ 2012
- Κριτικές
- 18
- Like
- 137
- Πόντοι
- 396
μαλακια
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 3
- Like
- 16
- Πόντοι
- 16
alfreewind
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Απρ 2012
- Κριτικές
- 32
- Like
- 220
- Πόντοι
- 616
Βρε εβγα εξω να μιλησεις με κοσμο να γνωριστεις ....
Φεις τσατ και μαλακιες στο τετραγωνο.....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K