xxx.gataki
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Ιουλ 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 0
- Πόντοι
- 10
Γνωριζουμε τιποτα για την παραπανω ?
Μπορεουν και διαβαζουν τα ΠΜ.Και να υποθει κατι για τηλ,σε εχουν κανει μπαν.Γράφε το κινητό με μορφή έξι εννεα κλπ ή σε μορφή εικόνας.
Ξερει κανείς να μου πει κανένα καλό site για ετωτικές γνωριμίες?Και να μην είναι μουφα βέβαια...
Ξερει κανείς να μου πει κανένα καλό site για ετωτικές γνωριμίες?Και να μην είναι μουφα βέβαια...
Από τα σάιτ γνωριμιών δεν θα ρίξετε καμμία κοπέλα στο κρεβάτι. Τον χρόνο σας θα χάσετε και τα χρήματά σας... Μόνο καμμία πουτανίτσα... Το καλύτερο καμάκι γίνεται σε χώρους που μπορείτε να βρεθείτε με κάποια κοπέλα πολλές ώρες. Η παραλία, τα γυμναστήρια και οι σχολές χορού είναι καλά σημεία για να συναντήσετε όμορφες κοπέλες.
Βγείτε έξω και κυνηγείστε τις. Αυτήν την ώρα που μιλάμε στις πλατείες όλων των προαστείων γίνεται χαμός από εμφανίσισιμες κοπελίτσες που περιμένουν να τις καμακώσουν.
Περιμένετε να βρείτε γκόμενα από το ίντερνετ;
Έλεος ρε παιδιά...
Βγείτε έξω και γυρίστε. Όσο πιο πολύ κολλάτε με αυτό, τόσο πιο πολύ θα αρρωστήσετε και θα "αρρωστήσετε", και τόσο πιο αρρωστημένα άτομα θα βλέπετε και θα προσπαθείτε ανεπιτυχώς να τα γνωρίσετε κι από πάνω. Καλύτερα και μια κοπέλα ιερόδουλο, χίλιες φορές, παρά το δεκαπεντάχρονο που βάζει το τσιουάουα να του γλύφει το κουτάκι, ή το εννιάχρονο να βάζει το στυλό.
Και τι, οι μουναρες δηλ. δε βγαινουν και ψαχνουν γκομενο στα σάιτ?μαλακιες λετε.αν εχει ςεμφανιση,οτι και να κανεις και εξω μην βγεις παντα γαμας.απο badoo και αλαλ δυο σαιτ γνωρισα αρκετες με μονο οπλο το σωμα μου και τελος.τιποτα αλλο.να βγω εξω/ασε,να πανε να γαμηθουν οι μετριες που εχουν γεμσει την αθηνα και εοχυν γινει σαν τα αμερικανακια.1 στις 2 δεν βελεπτε.ουστ.
με μονο οπλο το σωμα μου
Σε διαβεβαιω οτι εχει μια χαρα φατσα το παλικαρικαι μόλις βλέπουν φάτσα λένε "σόρι, λάθος";![]()
Με ολο το μπου εχεις παει ρε αχορταγε;Σε διαβεβαιω οτι εχει μια χαρα φατσα το παλικαρι
Συν οτι ειναι πολυ επικοινωνιακος και προσχαρος .....