Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ngeor

Νέο Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2008
Μηνύματα
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξερει κανείς να μου πει κανένα καλό site για ετωτικές γνωριμίες?Και να μην είναι μουφα βέβαια...
 
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Μηνύματα
4.684
Κριτικές
8
Like
41
Πόντοι
16
Ξερει κανείς να μου πει κανένα καλό site για ετωτικές γνωριμίες?Και να μην είναι μουφα βέβαια...

  Στο λέω από πριν πως είναι όλα μούφα. Ξόδεψε τα λεφτά σου στις πουτάνες καλύτερα. Θα πιάσουν τόπο.
 

bignick14

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2010
Μηνύματα
1.057
Κριτικές
5
Like
38
Πόντοι
16
όλα τα sites γνωριμιών είναι μούφα...
εκτός ότι έχουν συνδρομή... (ή ανοίγεις λογαριασμό free και μετά για να έχεις περισσότερες λειτουργίες σου ζητάνε τα κέρατα τους...)  έχουν πολλά ψεύτικα προφίλ με γυναίκες για να ψαρεύουν κόσμο... Επίσης αν βρεις να γαμήσεις έστω και με λεφτά... θα είναι βίζιτα που στο κάτω κάτω θα μπορούσες να την βρεις και σε άλλο site τσάμπα... next door girls είναι σπάνιο έως αδύνατο να βρεις εκεί μέσα... είναι σχεδόν ίδιες πιθανότητες όπως στο FB ή στο Tagged ή δεν ξέρω εγώ που αλλού... Οπότε τσάμπα τα λεφτά...
Δε φτάνει που θα πληρώσεις την τάνα... θα πληρώσεις και τους βλάκες?
 
Δ

Διαγραμμένο μέλος 19259

Επισκέπτης
όπως προεπισημάνθηκε, από fb και tagged μπορείς να βγάλεις καλά γαμήσια...αρκεί να ξέρεις να χειρίζεσαι την... "γλώσσα"!!!  :pipa1:
 

3xw_sapia_x3ria

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2008
Μηνύματα
343
Like
0
Πόντοι
1
Τι να το κανεις αγορινα μου το site γνωριμιων. Τραβα μια βολτα Παρασκευη,Σαββατο βραδυ προς Γκαζι μερια και θα βρεις αιδοια και "πουλακια ΤΣΙΟΥ" με το κιλο!  :dancing:
 

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Μηνύματα
6.061
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Ξερει κανείς να μου πει κανένα καλό site για ετωτικές γνωριμίες?Και να μην είναι μουφα βέβαια...

Έχουν γραφτεί πολλές σελίδες  σε threads σαν αυτό που άνοιξες τύπε!  :-
Αν έχεις όρεξη για διάβασμα θα μάθεις ότι θέλεις:  :grin:


 

SilverSerfer

Μέλος
Εγγρ.
9 Δεκ 2012
Μηνύματα
60
Like
0
Πόντοι
0
Από τα σάιτ γνωριμιών δεν θα ρίξετε καμμία κοπέλα στο κρεβάτι. Τον χρόνο σας θα χάσετε και τα χρήματά σας... Μόνο καμμία πουτανίτσα... Το καλύτερο καμάκι γίνεται σε χώρους που μπορείτε να βρεθείτε με κάποια κοπέλα πολλές ώρες. Η παραλία, τα γυμναστήρια και οι σχολές χορού είναι καλά σημεία για να συναντήσετε όμορφες κοπέλες.

Βγείτε έξω και κυνηγείστε τις. Αυτήν την ώρα που μιλάμε στις πλατείες όλων των προαστείων γίνεται χαμός από εμφανίσισιμες κοπελίτσες που περιμένουν να τις καμακώσουν.

Περιμένετε να βρείτε γκόμενα από το ίντερνετ;

 Έλεος ρε παιδιά...

καπου διαβαζα προσφατα τα παραπονα της κοπελας, που πηγαινε σε σχολη χορου και δεν ειχε παρτεναιρ. Εχουν φοβερη ελλειψη αρσενικων για τις σαμπες και αλλες αρλουμπες που χορευουν, ετσι αμα ερχεται ενα παλικαρι ελευθερο, πεφτουν τσαμπια πανω του. Το μονο κακο που εχει αυτος ο τροπος - πρεπει να πληρωνεις διδακτρα σχολης (κοντα στο κατοσταρικο το μηνα) και να μην μοιαζεις με ελεφαντα, οταν κηνεισαι. Ο ιδιος δεν δοκιμασα κατι τετοιο, διοτι βγαζω κοπελες απο σαιτ γνωριμιων (και δεν ειναι ευκολο, μα παρολα αυτα εφικτο).
 

Melothanatos

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2012
Μηνύματα
37
Like
0
Πόντοι
0
Από το Facebook γίνονται πολλά. Αλλά δεν είναι το ίδιο το Facebook. Ο τρόπος προσέγγισης κάνει τη διαφορά. Αν τον κόσμο δεν τον γνωρίζεις από έξω, δεν κάνεις τίποτα. Έπειτα ο χαβαλές κι η πλάκα ισχύει πολύ που λένε κάποιοι. Στο ίντερνετ μπαίνεις για να γελάς, όχι να γαμάς. Ακόμα κι οι αγγελίες της εφημερίδας πιο καλές είναι από αυτές του ίντερνετ, κι ας μην έχει φωτογραφίες.

Τα Dating sites, 99% είναι μούφα και scam. Πρέπει να πληρώσεις, πολλά από αυτά σου γ@μ@νε την πιστωτική και συνεχίζουν να χρεώνουν ακόμα κι αν διέκοψες, λίγα δέχονται paysafe, ΌΛΑ έχουν φίλτρα που στην αλληλεπίδραση με άλλους δεν μπορείς να περάσεις κάποιες λέξεις, όπως π.χ. Skype, facebook και ονόματα προφίλ ή νούμερα (ίδιο κολπάκι έχουν τα τηλεφωνικά σεξ + SMS), ΌΛΑ βρίθουν από άντρες που κατοχυρώνουν προφίλ γυναίκας, είτε γιατί είναι gay/τρανς και δεν θέλουν να το δηλώσουν εξαρχής ή γιατί πιστεύουν πως έτσι θα έχουν περισσότερα προνόμια επικοινωνίας εντός σελίδας, ΌΛΑ έχουν offshore με κάμερες που διαφημίζουν ως ερασιτεχνικά κορίτσια και είναι μοντέλα που πληρώνονται κι αυτά, και ο μεγαλύτερος κράχτης; Τα τάδε κορίτσια μένουν κοντά σου. Ξένα ονόματα προφίλ, ξένες φάτσες, σπαστά αγγλικά, καμμιά απάντηση σε ελληνικά. Αν κάνω λάθος, παρακαλώ πείτε μου έστω κι ένα dating site που λειτουργεί νορμάλ. Θα χαρώ να παραδεχτώ την άγνοιά μου και την ημιμάθειά μου. (κάποιοι λένε πως το Zoosk και το Adultfriendfinder δουλεύουν καλά, όμως δεν τα δοκίμασα ποτέ και δε σκοπεύω).

Κάποια sites γνωριμιών, όχι "γνωριμιών" με τη δική μας τσαχπινομπουρδελιάρικη έννοια κι ερμηνεία, αλλά για φιλίες, συμμαθητές, γνωστοί και επαφές, είναι το Stickam και το Smotri. Αντίθετα με το Facebook, όμως, δίνουν έμφαση στην επικοινωνία μέσω Webcam και τη ζωντανή προβολή. Σαν κάθε εργαλείο, έχει δυο χρήσεις, την ορθή για να κάνεις δουλειά (να γνωρίσεις κόσμο και να συνάψεις φιλίες κι επαφές), και την ανώμαλη, δηλαδή μπροστά στην κάμερα, κρατηθείτε γιατί έχει συμβεί (κι όχι μόνο συμβεί, αλλά απαθανατιστεί κιόλας, και διαμοιραστεί και διαδικτυακώς ως τόρρεντ και όχι μόνο), κορίτσια από 9-49 χρονών, να αυτοϊκανοποιούνται για να τις παρακολουθούν άλλοι, να βάζουν τα σκυλάκια τους να τις γλύφουν (και χειρότερα), να βάζουν στο κουτάκι τους στυλό και μαρκαδόρους, να ντύνονται και να ξεντύνονται, και γενικά ό,τι πορνοδιαστροφική ανωμαλία μπορεί κανείς να φανταστεί, αρρωστημένες φάσεις τέρμα. Το εφιαλτικό είναι ότι αυτά τα κορίτσια αυτοπροβάλλονται, από το σπίτι τους, χωρίς να τις αναγκάσει κανένας, χωρίς να πληρώνονται ή να έχουν φιλοδωρήματα μέσω σελίδας, ότι είναι σε εντελώς απαγορευμένες ηλικίες τα περισσότερα (τόσο που κι ένας φυσιολογικός άντρας θα ξενέρωνε να τα δει γυμνά ή να παίζουν μόνα τους και με τις φίλες τους), και ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ να τις βλέπουν να κάνουν αυτά. Φυσικά κάποιοι ανώμαλοι, δεν φτάνει που αρέσκονται στο να βλέπουν τέτοια, αλλά τα βιντεοσκοπούν με προγράμματα, και όχι μόνο τα διαμοιράζουν παντού μέσω ίντερνετ, αλλά καταστρέφουν έτσι τη ζωή και την ιδιωτικότητα, των ήδη αρρωστημένων και προβληματισμένων κοριτσιών. (φυσικά με τόσα έκτροπα οι ίδιοι οι admins λάβαν δράση και η δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος, αναγκάζοντας και τις σελίδες διαμοιρασμού αρχείων ή προβολής πορνό να διαγράφουν τέτοια κλεμμένα βίντεο, με την επιγραφή όμως της κλεμμένης ιδιοκτησίας. και όχι μόνον αυτό. κάτι άκουσα που θα αληθεύει, στο εξωτερικό τελευταία δεν κυνηγούν μόνο τους παιδεραστές, αλλά και τα κοριτσάκια σαν αυτά, που μόνα τους κάνουν αυτό το πράγμα.)

Δεν αξίζει με την καμμία. Το ίντερνετ δε σηκώνει στενές επαφές. Βγείτε έξω και γυρίστε. Όσο πιο πολύ κολλάτε με αυτό, τόσο πιο πολύ θα αρρωστήσετε και θα "αρρωστήσετε", και τόσο πιο αρρωστημένα άτομα θα βλέπετε και θα προσπαθείτε ανεπιτυχώς να τα γνωρίσετε κι από πάνω. Καλύτερα και μια κοπέλα ιερόδουλο, χίλιες φορές, παρά το δεκαπεντάχρονο που βάζει το τσιουάουα να του γλύφει το κουτάκι, ή το εννιάχρονο να βάζει το στυλό.
 

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Μηνύματα
2.752
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Βγείτε έξω και γυρίστε. Όσο πιο πολύ κολλάτε με αυτό, τόσο πιο πολύ θα αρρωστήσετε και θα "αρρωστήσετε", και τόσο πιο αρρωστημένα άτομα θα βλέπετε και θα προσπαθείτε ανεπιτυχώς να τα γνωρίσετε κι από πάνω. Καλύτερα και μια κοπέλα ιερόδουλο, χίλιες φορές, παρά το δεκαπεντάχρονο που βάζει το τσιουάουα να του γλύφει το κουτάκι, ή το εννιάχρονο να βάζει το στυλό.
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
 

Embrance

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2006
Μηνύματα
481
Like
0
Πόντοι
1
μαλακιες λετε.αν εχει ςεμφανιση,οτι και να κανεις και εξω μην βγεις παντα γαμας.απο badoo και αλαλ δυο σαιτ γνωρισα αρκετες με μονο οπλο το σωμα μου και τελος.τιποτα αλλο.να βγω εξω/ασε,να πανε να γαμηθουν οι μετριες που εχουν γεμσει την αθηνα και εοχυν γινει σαν τα αμερικανακια.1 στις 2 δεν βελεπτε.ουστ.
 

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Μηνύματα
7.829
Like
4.097
Πόντοι
506
μαλακιες λετε.αν εχει ςεμφανιση,οτι και να κανεις και εξω μην βγεις παντα γαμας.απο badoo και αλαλ δυο σαιτ γνωρισα αρκετες με μονο οπλο το σωμα μου και τελος.τιποτα αλλο.να βγω εξω/ασε,να πανε να γαμηθουν οι μετριες που εχουν γεμσει την αθηνα και εοχυν γινει σαν τα αμερικανακια.1 στις 2 δεν βελεπτε.ουστ.
Και τι, οι μουναρες δηλ. δε βγαινουν και ψαχνουν γκομενο στα σάιτ? :think:
 

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Μηνύματα
21.957
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτα τα "σκουντηγματα" στο φεις μπουκ τι ακριβως ειναι και τι σημαινουν ?


Ας μου εξηγησει καποιος να καταλαβω.....
 

menios34

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2012
Μηνύματα
502
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ γνώρισα μια στο φβ και την έσβησα γιατί σκέφτηκα ότι έτσι κι αλλιώς θα με βαριόταν μετά από λίγο.
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom