Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 44
- Πόντοι
- 1.220
δε παιζει αυτο ρε. παναθεμασε μονο λινουξ ξερεις, στα αλλα εισαι φρυγανια συκαλεως
ΜΟνο λινουξ φιλε μου !
δε παιζει αυτο ρε. παναθεμασε μονο λινουξ ξερεις, στα αλλα εισαι φρυγανια συκαλεως
Α, νιώθω ότι δε σε ξέρω πια, όλα φαντάζουν καινούρια κι άγραφα.
Δεν εκανα κάτι τότε βρε αγάπη..αλήθεια μαθήτρια ήμουννα πω εγω απο το σωτηριο ετος 1993?
Δεν εκανα κάτι τότε βρε αγάπη..αλήθεια μαθήτρια ήμουν
Εκτορα νανούρισε με που εχω αυπνίες..πσσσσσσ εγινες ταπεινη στα γεραματα
Μπα, παιζει αυτο το σκηνικο ξανα και ξανα, εδω και χρονια.Ωωωω νέος μπουρδελοέρωτας.
Εκτορα νανούρισε με που εχω αυπνίες..
Αν κυκλοφορείς έξω
με λουκ που διαφέρει από συρμό
και πιάνεις κουβέντα ,
μαζεύεις τρελά τηλέφωνα.
ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΝΥΧΤΑ
ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΜΠΑΡ/ΜΠΟΥΖΟΥΞΙΔΙΚΑ/ΚΛΑΜΠ.
ΕΚΕΙ ΠΕΤΑΣ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΘΥΡΟ ΚΑΙ ΓΑΜΑΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ.
ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ , ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥΣ, ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ.
ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΧΑΛΑΝΕ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΕΛΑΤΕΣ,
ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ & ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΟΥΝΙΑ ΓΑΜΑΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ.
Στο μεταξύ ενισχύεις τη βιομηχανίδα ρδέλα, cg, μασατζίδικα κτλ
για να μη σε χαλάσει η αγαμία.
πολυ σωστα και τα τρια....τα μπαρακια και τα κλαμπακια ειναι κακιστο μερος για να κανει καποιος καμακι....εκτος αν ειναι η διασταυρωση Τσομσκυ και Σπαλιαρα...βασικα τοτε απλα οι γκομενες προσγειωνονται στον πουτσο του που λεει ο λογος....
πολυ σωστα και τα τρια....τα μπαρακια και τα κλαμπακια ειναι κακιστο μερος για να κανει καποιος καμακι....εκτος αν ειναι η διασταυρωση Τσομσκυ και Σπαλιαρα...βασικα τοτε απλα οι γκομενες προσγειωνονται στον πουτσο του που λεει ο λογος....
:SΑχχχ τι παιδι......
Εσυ δεν ησουν που δεν σε νοιαζουν αυτα
και με ενα 50αρικο γαμας στα στουντιο οποια μουναρα θες?
Χθες για την αδερφη σου δεν μου απαντησες παντως.
τσου....Πλακα κανεις τωρα.....
κανενα...εκτος κι αν φας ωωωρες και απ τις 100 που θα επικοινωνησεις θα σου κατσει 1-2 γιατι οι αλλες θα ειναι πουστηδες η κακασχημες...
το καλυτερο μερος να γνωρισεις γυναικες ειναι οι δημοσιες υπηρεσιες το χω πει...
τσου....
Οποιον δεν τον νοιαζει δεν σχολιαζει καν παικτη.... ασε τα ποζεροζεμπεκικα μπρεικ ντανς ...οντως δεν με νοιαζουν...απλα θεωρω πολλα απο αυτα που λεει ο λακης σωστα γιατι στηριζονται στην τυπικη λογικη... εμεις εδω κανουμε καλαμπουρι και εσυ μπερδευεις αδερφες και ξαδερφες...ειπαμε εισαι καλτιλα φαση τερμα...
αν σαρεσουν τυποι σπαλιαρας δε θα μαλωσουμε ποτε...Χαιρομαι γι αυτο.....Πρεπει να αρχισουμε να βγαινουμε παρεα λοιπον.....