ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
γαμησε ο μορτης?
σκεψου να το ειχες κανει και εσυ αυτο λακη,δεν θα ειχε μεινει τιποτα πανω σου τωραΠροτιμάς τον πίνακα ενός ανισόρροπου που έκοψε το αυτί του για μία γκόμενα που τον έφτυνε ;;;;;
ειναι ο αξιος διαδοχος του αβραμηγαμησε ο μορτης?
Σορρυ βλοντ, αλλα δεν θα ακουγα ποτε εναν τυπο που για αβαταρ εχει εναν τυπα απο μια παιδικη ταινια που τυχαινει να ειναι και η αγαπημενη του.
Επισης ποιος σου ειπε οτι το εκανε για γκομενα?Αμα ο Βινσεντ βαν Γκογκ δεν ηταν τοσο εκκεντρικος, δεν θα ηταν και ποτε τοσο μεγαλος καλιτεχνης.
Ειναι στο τσακ.γαμησε ο μορτης?
O Χάρυ Πότερ γαμούσε ρε, άει από δω να πούμε. Άσχετα ότι είναι Voldemort.
Δεν ειναι ετσι τύπε.Και δεν μπαινεις στον πειρασμο?
Εδω εγω που δεν εχω θεμα, μπαινω στον πειρασμο να σκεφτω πως θα γαμαω με βιαγκρα.
μωρο μου θα το κατεβασω να το δουμε μαζι,να μου εξηγησεις και την ταινια. :-*O Χάρυ Πότερ γαμούσε ρε, άει από δω να πούμε. Άσχετα ότι είναι Voldemort.
Εχει και πολλα κρυφα νοηματα η ταινια.μωρο μου θα το κατεβασω να το δουμε μαζι,να μου εξηγησεις και την ταινια. :-*
Επισης ποιος σου ειπε οτι το εκανε για γκομενα?
Ειναι στο τσακ.
Η αγαπημενη σου ταινια?
για το σκυλι που μου ειχες δωσει το φατσοβιβλιο της λες τυπε?χαλαρα τυπε... αν ηταν Αθηναια χαλαρα...
στο τελος μου ειπε οτι πρεπει να φυγει και οτι για χαρη μου ξενυχτησε
και εχει σηκωμα αυριο... καλα νταξει... μονο να ηταν ντοπια. Αυτο μονο τιποτα αλλο.
Αυτο το εχω πει και εγω αρκετες φορες για να δικαιολογησω γιατι δεν κοιμαμαι τετοια ωρα.χαλαρα τυπε... αν ηταν Αθηναια χαλαρα...
και εχει σηκωμα αυριο... καλα νταξει... μονο να ηταν ντοπια. Αυτο μονο τιποτα αλλο.
χαλαρα τυπε... αν ηταν Αθηναια χαλαρα...
χαλαρα τυπε... αν ηταν Αθηναια χαλαρα...
προτιμω τον αρχοντα των δαχτυλιδιων τοτε τυπε.Εχει και πολλα κρυφα νοηματα η ταινια.
εντιτ. αφου να φανταστεις οτι σου δινουν μαζι με την ταινια βιβλιαρακι για επεξηγηση.
Η αγαπημενη σου ταινια?
για το σκυλι που μου ειχες δωσει το φατσοβιβλιο της λες τυπε?
για το σκυλι που μου ειχες δωσει το φατσοβιβλιο της λες τυπε?
...
και εχει σηκωμα αυριο...
Δεν παρακολουθεις ρε? Facebook ειπαμε.α τηλεφωνικα εγινε? δε πειραζει ρε παιχτη καλυτερα. που να βρισκεις και καποτες τετοια ωρα
Αυτο το εχω πει και εγω αρκετες φορες για να δικαιολογησω γιατι δεν κοιμαμαι τετοια ωρα.
Τι να πω πως ειμαι ανεργος η οτι εχω αυπνιες?