loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Μα γι αυτο τοπα !!! Για να τσιμπησουνε τα κοριτσια, αλλα δεν.....
Μα γι αυτο τοπα !!! Για να τσιμπησουνε τα κοριτσια, αλλα δεν.....
Ετσι μαλιστα!!!!! Περιμενα καποια αντιδραση....αληθεια.....αλλα οχι τοσο βαρεια......
το ποδια ειναι της ειναι οσο το μποι της μεσης ελληνιδας....
Πω πω πόσο όμορφη είναι κ καυλερή...
δεν περιμεναμε να ακουσουμε κατι διαφορετικο απο εναν αβραμηαπο την στιγμη που μπηκα ακουω συνεχεια να λετε τον "ορο" "ελλεηνιδες"..θελω να μαθω που το στηριζετε αυτο...εγω παντως ειμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ κ το γουσταρω....
αααααααααααααααααα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαδεν περιμεναμε να ακουσουμε κατι διαφορετικο απο εναν αβραμη
δεν περιμεναμε να ακουσουμε κατι διαφορετικο απο εναν αβραμη
τυπε με τον μπουρδελομορτη δεν ξανασχοληθηκε ο αβραμης.αλλωστε εχει αλλες προτεραιοτητες τωρα.τοσους επιδοξους μνηστηρες εχει να ικανοποιησει σαν πηνελοπη που εγινε...
κατσε ρε τυπε δεν εισαι δικαιος.δηλαδη αν εσυ αυριο πεις τα δικα σου για οσους γουσταρουν να εχουν μοβ νυχακια μετα θα γουσταρεις να ερθει και να στην πει καποιος??σταματησα να του την μπαινω και εγω ρε
βαρεθηκα. Δεν την ξαναμπαινω σε κανεναν... οποιος θελει ας κανει οτι θελει
απλα ελεγε τα δικα του τοτε με τα γενια και επειδη ειμαι γενειοφορος προσεβλήθην.
τυπε οταν κανεις τετοια δηλωση ακολουθει παντα καυγας με καποιονβαρεθηκα. Δεν την ξαναμπαινω σε κανεναν... οποιος θελει ας κανει οτι θελει
τυπε ειχε δηλωσει παλια οτι σε αντρικο ονομα τα αγαπημενα του ειναι δακης και πακηςδηλαδή ο Αβράμης εγινε Πιτσα ,
Πιπίτσα ,Πηνελοπίτσα ?
τυπε οταν κανεις τετοια δηλωση ακολουθει παντα καυγας με καποιον
τυπε ειχε δηλωσει παλια οτι σε αντρικο ονομα τα αγαπημενα του ειναι δακης και πακης
και σε γυναικειο το πιτσα :S
τυπε τους πιο πολλους του κλωνους τους τσακωνει ο σφεΡε Απόλυτε ,
ούτε ο Αλαν Τούρινγκ να ήσουν !
Αποκρυπτογραφείς τις καλύτερες μεταμφιέσεις του Αβράμη !
Ρε Απόλυτε ,
ούτε ο Αλαν Τούρινγκ να ήσουν !
Αποκρυπτογραφείς τις καλύτερες μεταμφιέσεις του Αβράμη !
τυπε ειχε δηλωσει παλια οτι σε αντρικο ονομα τα αγαπημενα του ειναι δακης και πακης
και σε γυναικειο το πιτσα :S