Νέα

Γνωριμίες-σεξάκι μέσω internet (Facebook, dating sites κλπ.)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα alan7
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 12K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
εγω εκεινο που ζηταω ειναι να μου πει καποιος το λεμε γι αυτον κ αυτον τον λογο...εκτος κ αν καποιος απλα το πεταξε κ το πηραν κι αλλοι κ απλα το λενε....

Να σου κάνω εγώ μια περίληψη όσων έχουν γραφτεί κατά καιρούς:

Γιατί δεν είναι απελευθερωμένες, γιατί είναι  αντιερωτικές, γιατί είναι μέτριες  που το παίζουν μουνάρες, γιατί έχουν  εξωφρενικές απαιτήσεις για να σου δώσουν ένα πήδημα κακής ποιότητας, γιατί πιστεύουν ότι όποια  έχει μουνί αυτόματα αποκτάει υπεραξία, γιατί είναι χαμηλοκώλες, γιατί είναι κομπλεξικές, γιατί είναι ψωνισμένες, γιατί έχουν φυτεμένη την  γκρίνια στο μυαλό τους… :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Να σου κάνω εγώ μια περίληψη όσων έχουν γραφτεί κατά καιρούς:

Γιατί δεν είναι απελευθερωμένες, γιατί είναι  αντιερωτικές, γιατί είναι μέτριες  που το παίζουν μουνάρες, γιατί έχουν  εξωφρενικές απαιτήσεις για να σου δώσουν ένα πήδημα κακής ποιότητας, γιατί πιστεύουν ότι όποια  έχει μουνί αυτόματα αποκτάει υπεραξία, γιατί είναι χαμηλοκώλες, γιατί είναι κομπλεξικές, γιατί είναι ψωνισμένες, γιατί έχουν φυτεμένη την  γκρίνια στο μυαλό τους… :grin:

ακριβως αυτα...η αληθεια συμπυκνωμενη... :rockon: :rockon: :rockon:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
μπαινω να δω σαιτ που θα βρω να γαμησω κανα μουνακι και τι βλεπω;; να μιλατε παλι για ελλεηνιδες; ε δεν τρωγεστε.. χαχαχαχαχαχααχαχ

Το γεγονος οτι ανοιγετε διαλογο με την πηνελοπη δεν το σχολιαζω..γιατι ειμαι καλη σημερα. :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
μπαινω να δω σαιτ που θα βρω να γαμησω κανα μουνακι και τι βλεπω;; να μιλατε παλι για ελλεηνιδες; ε δεν τρωγεστε.. χαχαχαχαχαχααχαχ

Το γεγονος οτι ανοιγετε διαλογο με την πηνελοπη δεν το σχολιαζω..γιατι ειμαι καλη σημερα. :grin:

Το ειδαμε σφαιρικα το θεμα και ξεφυγαμε..... :headbang:
Ασε που δεν υπαρχει χρησιμοτητα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Στα πελε σου? Στο Μαραντονα σου? :think:
Ελα πες μας Κυριακη ειναι σημερα

Μπαααα...Αμα δεν ανοιγεται  ενα καινουργιο θεμα , που να ζητανε και συμβουλεs.....δεν εχει χαρη η Κυριακη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Που εισαι αστερι?  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε παιδια απαντηστε καποιος σοβαρα,ξερει κανεις κανα καλο σαιτ για σεξακι????????????
Μα φυσικα .....

Διαβαζεις τις κριτικες, διαλεγεις γκομενακι.... και βουρ στο ψητο χωρις καθυστερησεις και πριξιμο ορχεων και λοιπα πονοκεφαλιασματα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom