baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.286
- Πόντοι
- 5.097
τι σκατα μονο εγω δε παιζω με πμΝαι, μονο που καμια φορα παιρνεις ειδηση τα πμ μετα απο δυο τρεις μερες.
μερικες φορες παιζω να πω την αληθεια
ε πιστολερο
τι σκατα μονο εγω δε παιζω με πμΝαι, μονο που καμια φορα παιρνεις ειδηση τα πμ μετα απο δυο τρεις μερες.
περιττο...εννοειται οτι εχω ολα τα ντιβιντι,τα επ στο πισι κ τα παρακολουθω στην τιβι..
ειμαι φρικιομε την σειρα...
δεν το πιασα η απαντηση εχει γαμωσταυριδια
οκ στοχος κλειδωθηκε
οχι ειμαι ευγενικη - παραπάνω απο οτι θα επρεπε ενδεχομενως
κανω μαθηματα διαχειρισης θυμου
Ναι, μονο που καμια φορα παιρνεις ειδηση τα πμ μετα απο δυο τρεις μερες.
Ναι, και εσυ τουλαχιστον δεν μπλοκαρεις τα πμ των φιλων σου.
χμμμ ναι συμβαινει κι αυτο, αλλα απανταω εστω και μετα απο μερες
28 ακριβως τυπε.Ναι.
26 μερες, 28, 30, 32....
οκ στοχος κλειδωθηκε
ευγενικη ειπαμε μην το αλλαξεις
Ναι, και εσυ τουλαχιστον δεν μπλοκαρεις τα πμ των φιλων σου.
Τουλάχιστον δε πλήττεις με τόσο διάβασμα.Τώρα όσον αφορά το τί ακριβώς διαβάζεις...μπορώ να το φανταστώ.PM (1927) 5 νέα
Kι εγω μπορω.Τουλάχιστον δε πλήττεις με τόσο διάβασμα.Τώρα όσον αφορά το τί ακριβώς διαβάζεις...μπορώ να το φανταστώ.
υπερβολλικα περιορισμενη φαντασια.Kι εγω μπορω.
"Εφερε ενα μανό στον χόντο τρέλα!"
Τουλάχιστον δε πλήττεις με τόσο διάβασμα.Τώρα όσον αφορά το τί ακριβώς διαβάζεις...μπορώ να το φανταστώ.
Τουλάχιστον δε πλήττεις με τόσο διάβασμα.Τώρα όσον αφορά το τί ακριβώς διαβάζεις...μπορώ να το φανταστώ.
Ω συγνωμη, μιλατε και για αρωματα?υπερβολλικα περιορισμενη φαντασια.
Μπορώ να φανταστώ από απειλητικού περιεχομένου μηνύματα(ντάξει μειοψηφία εκτιμώ) και σεξουαλικού,έως τρομερά κουτσομπολίστικα για άλλα μέλη ή γενικότερα.Πιθανολογώ,όπως κ ο φίλος προηγουμένως,ότι θα υπάρχουν κ κάποια "σκουπιδο" μηνύματα που σχετίζονται με ευτελή θέματα .Έπεσα μέσα?...κερδίζω κάτι????υπερβολλικα περιορισμενη φαντασια.
ο γιες...Έχει πέσει το άλλο ρε?
κατα τα αλλα πανω κατω καλα τα πας.Μπορώ να φανταστώ απόαπειλητικούπεριεχομένου μηνύματα(ντάξει μειοψηφία εκτιμώ) καισεξουαλικού,έως τρομερά κουτσομπολίστικα για άλλα μέλη ή γενικότερα.Πιθανολογώ,όπως κ ο φίλος προηγουμένως,ότι θα υπάρχουν κ κάποια "σκουπιδο" μηνύματα που σχετίζονται με ευτελή θέματα .Έπεσα μέσα?...κερδίζω κάτι????