Νέα

Γνωριμια

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostisbam
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 19
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Να δοκιμασω;

• Βαραω

Ψήφοι: 12 70,6%
  • Καθομαι στα αυγα μου

Ψήφοι: 5 29,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    17

Kostisbam

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2018
Κριτικές
1
Like
127
Πόντοι
0
Φιλοι..το θεμα εχεις ως εξης:σε ενα site με πλησιασε μια κοπελα επειδη με περασε για τουριστα κ μου ειπε οτι για λογους εξτρα χρηματων κανει σεξ επι πληρωμη στα 60€ .Μου ειπε ή ερχεται στο ξενοδοχειο μου ή εχει ενα στουντιο (ειναι χωρος με ενα δωματιο που εχει στην κατοχη της μου ειπε οταν την ρωτησα τι εννοει με τον ορο στουντιο). Μου εστειλε κ καποιες φωτογραφιες που στις 2 ειναι με κοντο αγοριστικο μαλλι κ οταν ζητησα το νινι της μου εστειλε μια φωτο που φαινοταν οτι ειχε μακρια μαλλια. Να δοκιμασω;γνωμες;

G.S

Προμότορας
Εγγρ.
9 Οκτ 2018
Κριτικές
68
Like
2.918
:takethis:δεν μας λες και μας το site μήπως και βγάλουμε άκρη;

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546
Φιλοι..το θεμα εχεις ως εξης:σε ενα site με πλησιασε μια κοπελα επειδη με περασε για τουριστα κ μου ειπε οτι για λογους εξτρα χρηματων κανει σεξ επι πληρωμη στα 60€ .Μου ειπε ή ερχεται στο ξενοδοχειο μου ή εχει ενα στουντιο (ειναι χωρος με ενα δωματιο που εχει στην κατοχη της μου ειπε οταν την ρωτησα τι εννοει με τον ορο στουντιο). Μου εστειλε κ καποιες φωτογραφιες που στις 2 ειναι με κοντο αγοριστικο μαλλι κ οταν ζητησα το νινι της μου εστειλε μια φωτο που φαινοταν οτι ειχε μακρια μαλλια. Να δοκιμασω;γνωμες;

Πρόσεξε ρεεέεεεε τύπε ΜΗΝ σου πάρουν νεφρά κτλ. και τρέχεις μετά..
Ενδεχομένως να ΜΗΝ τρέχει θέμα με την τύπισσα αλλά από την στιγμή που ΔΕΝ γνωρίζεις κόψε λάσπη...

pavlaras111

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2012
Like
20
Πόντοι
1
τυπε στειλε μου το τηλ να δοκιμάσω εγώ και να σας πω εντυπώσεις  ..

victoras0

Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2006
Like
19
Πόντοι
0
απλα τα πραγματα. της προτεινεις να πατε για κανα γκαιφε ή ποτο και βλεπεις στο περιπου τι παιζει.
Απο πριν στα κρυφα εχεις συνεννοηθει με το ξενοδοχειο μη γινει στραβη πας και την ξεσκιζεις

το εχω κανει αρκετα παλιοτερα οταν ειχα γνωρισει καποια μεσω ιντερνετ και φοβομουν
ειχα βαλει ενα φιλο να με παιρνει τηλεφωνο ανα μισαωρο καθως και στο ξενοδοχειο που ειχα παει τους ειχα πει απο πριν οτι θαρθω με καποια και ναχουν το νου τους μην φυγει μονη της...

ευτυχως ολα κυλησαν γαμιωντας!!!! χαχαχα

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Να δοκιμασεις τυπε απλα να τους πεις να μην σε αλατισουν πολυ και δεν τρωγεσαι....

5c915073ad39f57e35ef9efa8141247f.jpg

troubakhs

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Φεβ 2017
Like
28.992
Πόντοι
5.506
το νινι της τελικα πως ηταν? :S :S :S :S

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
:think: :think: :orchestra: :heavymetalbig:Δώσε μας το τηλ ρε ψηλέ μην το τερματίσεις το ηλεκτρονικό έχει κι άλλη πίστα μόνο μην κάνεις εμετό και μην πυροβολήσει κάνεις τον πιανίστα, βάλε με στις βραδιές ποίησης αντι- 3μπνευση μου φέρνουν τα μπλε Λεμόνια... Θείε πως τη λένε τη γκόμεναςςςςς αλά γειά σαν Αντωνάκη για σένα είναι η ζωή!!! Έλα για πάμε λίγο, να ανεβαίνουμε!!!

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
αντε μπαμ μπαμ μην καθυστερεί το site, βάζε φώτο και τηλ να δοκιμάσει ο κασκαντέρ, δηλαδή εσύ...

Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
60 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά πεστης
Με 40 γκάμας σε στούντιο ξανθές δίμετρες και σε κάνουν και μπάνιο  :grin:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Like
897
Πόντοι
86
Έτσι είναι. Εμείς τις κακομαθαινουμε και φτάσαμε τη σημερον ούτε καραφλή να μην γάμιεται τσάμπα

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Έτσι είναι. Εμείς τις κακομαθαινουμε και φτάσαμε τη σημερον ούτε καραφλή να μην γάμιεται τσάμπα
έτσι πάει τη σήμερον ημέραν, η κάθε σαβρα τη βλέπει Μαντόνα και ζητάει Εικοσαρι... Το πολύ πολύ να φάει καμία ανάποδη να συνέλθει... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους... Τις σεβόμαστε αλλά δεν είμαστε και κορόιδα...

!blis

Σπουδαίος
Εγγρ.
27 Νοε 2009
Κριτικές
41
Like
3.001
Πόντοι
3.477
Από την άλλη άμα περνάς καλά χωστης τα, με μέτρο πάντα μην περνούν αέρα και ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα ταξε της ότι ζητά και ανάλογα στην πορεία... Αντε δλδ με την καθεμία που κάνει το μουνι της κοινοχρηστη τουαλέτα... Ξεφτίλα τελείως...

Sapakias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2016
Like
1.284
Πόντοι
216
:orchestra:

Συνημμένα

• mobile-surgery-trailer.jpg
    mobile-surgery-trailer.jpg
    492,8 KB · Εμφανίσεις: 17

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
116
Like
19.230
Πόντοι
20.686
Δωσε ραντεβου στο στουντιο που λεει.Πηγαινε δες την απο κοντα.Αν σαρεσει μπιφτεκωσε την και πες μας εντυπωσεις.Αν οχι καντην με ελαφρα πηδηματακια.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
Πρόσεξε ρεεέεεεε τύπε ΜΗΝ σου πάρουν νεφρά κτλ. και τρέχεις μετά..
Ενδεχομένως να ΜΗΝ τρέχει θέμα με την τύπισσα αλλά από την στιγμή που ΔΕΝ γνωρίζεις κόψε λάσπη...
αφου ρε τυπε ερχεται σε ξενοδοχειο που θελει αυτος , τι νεφρα, πως θα τα περασει απο την ρεσεψιον???

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom