Φιλοι..το θεμα εχεις ως εξης:σε ενα site με πλησιασε μια κοπελα επειδη με περασε για τουριστα κ μου ειπε οτι για λογους εξτρα χρηματων κανει σεξ επι πληρωμη στα 60€ .Μου ειπε ή ερχεται στο ξενοδοχειο μου ή εχει ενα στουντιο (ειναι χωρος με ενα δωματιο που εχει στην κατοχη της μου ειπε οταν την ρωτησα τι εννοει με τον ορο στουντιο). Μου εστειλε κ καποιες φωτογραφιες που στις 2 ειναι με κοντο αγοριστικο μαλλι κ οταν ζητησα το νινι της μου εστειλε μια φωτο που φαινοταν οτι ειχε μακρια μαλλια. Να δοκιμασω;γνωμες;
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γνωριμια
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kostisbam
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 19
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Φιλοι..το θεμα εχεις ως εξης:σε ενα site με πλησιασε μια κοπελα επειδη με περασε για τουριστα κ μου ειπε οτι για λογους εξτρα χρηματων κανει σεξ επι πληρωμη στα 60€ .Μου ειπε ή ερχεται στο ξενοδοχειο μου ή εχει ενα στουντιο (ειναι χωρος με ενα δωματιο που εχει στην κατοχη της μου ειπε οταν την ρωτησα τι εννοει με τον ορο στουντιο). Μου εστειλε κ καποιες φωτογραφιες που στις 2 ειναι με κοντο αγοριστικο μαλλι κ οταν ζητησα το νινι της μου εστειλε μια φωτο που φαινοταν οτι ειχε μακρια μαλλια. Να δοκιμασω;γνωμες;
Πρόσεξε ρεεέεεεε τύπε ΜΗΝ σου πάρουν νεφρά κτλ. και τρέχεις μετά..
Ενδεχομένως να ΜΗΝ τρέχει θέμα με την τύπισσα αλλά από την στιγμή που ΔΕΝ γνωρίζεις κόψε λάσπη...
pavlaras111
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2012
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
τυπε στειλε μου το τηλ να δοκιμάσω εγώ και να σας πω εντυπώσεις ..
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 2.646
γάμα σαν να μην υπάρχει αύριο τύπε.
απλα τα πραγματα. της προτεινεις να πατε για κανα γκαιφε ή ποτο και βλεπεις στο περιπου τι παιζει.
Απο πριν στα κρυφα εχεις συνεννοηθει με το ξενοδοχειο μη γινει στραβη πας και την ξεσκιζεις
το εχω κανει αρκετα παλιοτερα οταν ειχα γνωρισει καποια μεσω ιντερνετ και φοβομουν
ειχα βαλει ενα φιλο να με παιρνει τηλεφωνο ανα μισαωρο καθως και στο ξενοδοχειο που ειχα παει τους ειχα πει απο πριν οτι θαρθω με καποια και ναχουν το νου τους μην φυγει μονη της...
ευτυχως ολα κυλησαν γαμιωντας!!!! χαχαχα
Απο πριν στα κρυφα εχεις συνεννοηθει με το ξενοδοχειο μη γινει στραβη πας και την ξεσκιζεις
το εχω κανει αρκετα παλιοτερα οταν ειχα γνωρισει καποια μεσω ιντερνετ και φοβομουν
ειχα βαλει ενα φιλο να με παιρνει τηλεφωνο ανα μισαωρο καθως και στο ξενοδοχειο που ειχα παει τους ειχα πει απο πριν οτι θαρθω με καποια και ναχουν το νου τους μην φυγει μονη της...
ευτυχως ολα κυλησαν γαμιωντας!!!! χαχαχα
Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.931
- Πόντοι
- 6.256
Να δοκιμασεις τυπε απλα να τους πεις να μην σε αλατισουν πολυ και δεν τρωγεσαι....
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Δώσε μας το τηλ ρε ψηλέ μην το τερματίσεις το ηλεκτρονικό έχει κι άλλη πίστα μόνο μην κάνεις εμετό και μην πυροβολήσει κάνεις τον πιανίστα, βάλε με στις βραδιές ποίησης αντι- 3μπνευση μου φέρνουν τα μπλε Λεμόνια... Θείε πως τη λένε τη γκόμεναςςςςς αλά γειά σαν Αντωνάκη για σένα είναι η ζωή!!! Έλα για πάμε λίγο, να ανεβαίνουμε!!!
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
αντε μπαμ μπαμ μην καθυστερεί το site, βάζε φώτο και τηλ να δοκιμάσει ο κασκαντέρ, δηλαδή εσύ...Φιλοι..το θεμα εχεις ως εξης:σε ενα site με πλησιασε μια κοπελα επειδη με περασε για τουριστα κ μου ειπε οτι για λογους εξτρα χρηματων κανει σεξ επι πληρωμη στα 60€ .Μου ειπε ή ερχεται στο ξενοδοχειο μου ή εχει ενα στουντιο (ειναι χωρος με ενα δωματιο που εχει στην κατοχη της μου ειπε οταν την ρωτησα τι εννοει με τον ορο στουντιο). Μου εστειλε κ καποιες φωτογραφιες που στις 2 ειναι με κοντο αγοριστικο μαλλι κ οταν ζητησα το νινι της μου εστειλε μια φωτο που φαινοταν οτι ειχε μακρια μαλλια. Να δοκιμασω;γνωμες;
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
60 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά πεστης
Με 40 γκάμας σε στούντιο ξανθές δίμετρες και σε κάνουν και μπάνιο
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.780
- Πόντοι
- 6.030
Και σου κάνει και γλυφοκωλι αν την εκαυλωσεις60 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά πεστης
Ανδράποδος
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2017
- Like
- 897
- Πόντοι
- 86
Έτσι είναι. Εμείς τις κακομαθαινουμε και φτάσαμε τη σημερον ούτε καραφλή να μην γάμιεται τσάμπα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
έτσι πάει τη σήμερον ημέραν, η κάθε σαβρα τη βλέπει Μαντόνα και ζητάει Εικοσαρι... Το πολύ πολύ να φάει καμία ανάποδη να συνέλθει... Για να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους... Τις σεβόμαστε αλλά δεν είμαστε και κορόιδα...Έτσι είναι. Εμείς τις κακομαθαινουμε και φτάσαμε τη σημερον ούτε καραφλή να μην γάμιεται τσάμπα
!blis
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 3.001
- Πόντοι
- 3.477
Από την άλλη άμα περνάς καλά χωστης τα, με μέτρο πάντα μην περνούν αέρα και ζητάνε τον ουρανό με τα άστρα ταξε της ότι ζητά και ανάλογα στην πορεία... Αντε δλδ με την καθεμία που κάνει το μουνι της κοινοχρηστη τουαλέτα... Ξεφτίλα τελείως...
STAVROS6969
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Δεκ 2015
- Like
- 546
- Πόντοι
- 36
Δωσε πονο φιλε !!!!
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
αφου ρε τυπε ερχεται σε ξενοδοχειο που θελει αυτος , τι νεφρα, πως θα τα περασει απο την ρεσεψιον???Πρόσεξε ρεεέεεεε τύπε ΜΗΝ σου πάρουν νεφρά κτλ. και τρέχεις μετά..
Ενδεχομένως να ΜΗΝ τρέχει θέμα με την τύπισσα αλλά από την στιγμή που ΔΕΝ γνωρίζεις κόψε λάσπη...
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
ο "αματουρισμος" πλερωνεται εξτρα60 ευρώ είναι πολλά τα λεφτά πεστης
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 225
- Εμφανίσεις
- 28K
- Μόνιμο
- Απαντήσεις