Λές νά κάνουμε τό [size=17pt]τραπέζι[/size] έμείς στο spidako ???????
Είναι πολύ καλό παιδί και του αξίζει! Χαλάλι του.
Λές νά κάνουμε τό [size=17pt]τραπέζι[/size] έμείς στο spidako ???????
γυναικούλα ομως δεν ειμαι.
της προαλες στηλανε σε 1 φιλαρακιμου σμσ γιασου μαρια ειμε χαλια γιατι εχω χωρηση εδω και 4 μηνες και μπλα μπλα παμε για καφε να τα πουμε...... το φιλαρακι δεν ψαρωσε δεν εστηλε τηποτα, εχουμε παρομιο περηστατηκο???
δουλευω τα σαββατα .ουτως η αλλος δε βιαζομαστε.ολα εχουνε κανονιστει .πρεπει να κανω και κατι ξεκαθαρισματα πρωτα εδω κατωπας καλααα???
ανέβα σαββάτο μεσήμέρι να πάτε και σε κανένα μπαράκι έχει κάτι καλά εκει πάνω, την ποτίζεις και λίγο να φύγουν οι αναστολές και μετα βουρ κι επιστροφη κυριακη θες κι άλλο?
δουλευω τα σαββατα .ουτως η αλλος δε βιαζομαστε.ολα εχουνε κανονιστει .πρεπει να κανω και κατι ξεκαθαρισματα πρωτα εδω κατω
τα ξεκαθαρισματα ειναι αλλα εδω τοπικαγια ενα αντε δυο τι ξεκαθαρίσματα να κάνεις καλέ μου?
τα ξεκαθαρισματα ειναι αλλα εδω τοπικα
απορία
η τύπισσα ξέρει πως είσαι εσυ? ή θα πας και θα φάς άκυρο?
καλα τωρα σοβαρα μιλας με το που με δει θα παθει πλακα.εγω μην τησ δωσω ακυρο ;) ;)απορία
η τύπισσα ξέρει πως είσαι εσυ? ή θα πας και θα φάς άκυρο?
ρε φίλε δεν πας να πάρεις την κόρη του κυρ Μπάμπη που θα ρωτήσει την γειτονιά αν είσαι καλό παιδί ή όχι...να γαμήσεις πας!!!
διόρθωση: δικέ μου, όταν πας να ρίξεις πούτσο που δεν έχεις ρίξει στην ζωή σου ολάκερη!!!
με το κα(υ)λό!!
καλα τωρα σοβαρα μιλας με το που με δει θα παθει πλακα.εγω μην τησ δωσω ακυρο ;) ;)
σιγα μην ειμαι σαν αυτο το λεχαριποιος είσαι ρε μεγάλε? ο Brad pitt?
της προαλες στηλανε σε 1 φιλαρακιμου σμσ γιασου μαρια ειμε χαλια γιατι εχω χωρηση εδω και 4 μηνες και μπλα μπλα παμε για καφε να τα πουμε...... το φιλαρακι δεν ψαρωσε δεν εστηλε τηποτα, εχουμε παρομιο περηστατηκο???
να ενημερωσω τους αγαπητους συναθλητες και συναθλητριες οτι μετα απο επικοινωνια στενη με την κοπελα η συνευρεση θα γινει κοντα στον πλαταμωνα σε ενα χωριο στο εξοχικο της ξαδερφης της το δευτερο σκ του ιουλιου γιατι δε μπορουσα να ανεβω αυτο :S
μην εισαι μαλακας.... αλλαξε το παλι.... το δευτερο σκ του ιουλιου ειναι ο τελικος του μουντιαλ.... να το κανεις το δευτερο σκ του αυγουστου.... θα σου λεγα το τριτο αλλα ειναι της παναγιας και μπορει να παει στο πανηγυρι η γκομενα...να ενημερωσω τους αγαπητους συναθλητες και συναθλητριες οτι μετα απο επικοινωνια στενη με την κοπελα η συνευρεση θα γινει κοντα στον πλαταμωνα σε ενα χωριο στο εξοχικο της ξαδερφης της το δευτερο σκ του ιουλιου γιατι δε μπορουσα να ανεβω αυτο :S