Νέα

Γνώμη για ελληνικη πολη που βγαζει το καλυτερο ντοπιο μουνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Στ'αρχιδια μας οι μπαζοελληνιδες.

Υπαρχουν ακομα ζωα που ασχολουνται με Ελληνιδες? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υπαρχουν!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Μπαζοφιλοι!!!! :zombie: :zombie: :zombie:

Ελληνιδα καλη = 1 στις 10.000+
Μαλλον οι Ελληνιδες δεν ασχολουνται μαζι σου για αυτο και τοσο κομπλεξ ρε φφφανατικ.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Μαλλον οι Ελληνιδες δεν ασχολουνται μαζι σου για αυτο και τοσο κομπλεξ ρε φφφανατικ.
Ενώ εσύ έχεις ξεπουτσιαστεί ε;
Ο ίδιος έχεις παραδεχτεί πως η μόνη συντροφιά σου είναι σκυλιά και γατιά.Είσαι πραγματικά ολομόναχος και η μόνη σου επικοινωνία με ανθρώπους (αν θεωρούνται άνθρωποι τα μέλη αυτού του φόρουμ) είναι αυτή που λαμβάνει χώρα στον ιστότοπο Φυσικά δεν λέω πως ο φφφανάτικ είναι καλύτερος αλλά τουλάχιστον θα γαμήσει και σε κανά στουντιάκι,εσύ εκτός από τη χούφτα σου γαμάς τίποτα άλλο;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Ενώ εσύ έχεις ξεπουτσιαστεί ε;
Ο ίδιος έχεις παραδεχτεί πως η μόνη συντροφιά σου είναι σκυλιά και γατιά.Είσαι πραγματικά ολομόναχος και η μόνη σου επικοινωνία με ανθρώπους (αν θεωρούνται άνθρωποι τα μέλη αυτού του φόρουμ) είναι αυτή που λαμβάνει χώρα στον ιστότοπο Φυσικά δεν λέω πως ο φφφανάτικ είναι καλύτερος αλλά τουλάχιστον θα γαμήσει και σε κανά στουντιάκι,εσύ εκτός από τη χούφτα σου γαμάς τίποτα άλλο;
Μπας και με μπερδευεις με τον δημητρακη;ποτε εχω πει εγω οτι μονη συντροφια μου ειναι τα γατια και τα σκυλια; :think:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16

Ειμαι απλα αντικειμενικος!
Σου αρεσει δε σου αρεσει,υπαρχουν και ελαχιστιοι αντρες που ξερουν τι ειναι η γυναικεια ομορφια και η θηλυκοτητα.

Εγω δεν κανω σχεσεις και τετοια παπατζιλικια που ειναι για πιτσιρικαδες του δημοτικου-γυμνασιου αντε του λυκειου...ουτε παρακαλαω καμια,οποτε γιατι να ασχοληθω μαζι τους?

Επιχειρηματα πανω στο θεμα εχεις?
Ασε τι κανω εγω.

Επισκέπτης
Σου αρεσει δε σου αρεσει,υπαρχουν και ελαχιστιοι αντρες που ξερουν τι ειναι η γυναικεια ομορφια και η θηλυκοτητα.

Εγω δεν κανω σχεσεις και τετοια παπατζιλικια που ειναι για πιτσιρικαδες του δημοτικου-γυμνασιου αντε του λυκειου...ουτε παρακαλαω καμια,οποτε γιατι να ασχοληθω μαζι τους?

Ασε τι κανω εγω.
τυπε γλύφεις ποτε χωρις ενοχες; εχεις νιωσει την αισθηση του δερματος στον πουτσο σου; οι ελάχιστοι αντρες που ξερουν τι είναι γυναικεια ομορφια δυστυχως είναι πουστηδες... Οι αλλοι απλα καλυπτουν τις ορμες τους.
Ενας νορμαλ στρειτ πρεπει να διαλεξει η θα χασει σε εμφανιση η σε απολαυση δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα...

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Αρχικά οι μεγαλύτερες μουνοφωλιές είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η Κρήτη βγάζει τρελό μουνί! Επίσης και από Κέρκυρα τυχαίνει να ξέρω αρκετές και είναι καλά κομμάτια. Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά για το νησί. Γενικά από αυτά που έχω δει στα μεγάλα νησιά βρίσκεις αρκετά ξεκωλάκια.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366

Ασε τι κανω εγω.
Αντικειμενικα δεν ειναι οπως τα λες.Υπαρχουν και μπαζα,υπαρχουν και πολυ ομορφες,
οπως το ιδιο ισχυει και με εμας.Οταν δεν ασχολεισαι με καποιες,οπως λες,δεν ασχολεισαι καθολου.
Δεν τις λες συνεχεια μπαζα και φωλες οπως κανεις εσυ.Καποιο απωθημενο εχεις,δεν μπορει.
Οι σχεσεις λες ειναι για γυμνασιο-λυκειο.Και μετα το λυκειο τι;Μονο πουτανες θα γαμαμε δηλαδης;
Μας προτεινεις τι στην ουσια;Να πηγαινουμε μονο με πουτανες;

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Αρχικά οι μεγαλύτερες μουνοφωλιές είναι Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η Κρήτη βγάζει τρελό μουνί! Επίσης και από Κέρκυρα τυχαίνει να ξέρω αρκετές και είναι καλά κομμάτια. Δεν ξέρω αν ισχύει γενικά για το νησί. Γενικά από αυτά που έχω δει στα μεγάλα νησιά βρίσκεις αρκετά ξεκωλάκια.
Ρε φιλε καλες οι κερκυραιες αλλα πολυ τρελα ρε αδερφακι μου.

George73

Μέλος
Εγγρ.
20 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
Να δω τι αλλη μαλακια θεμα θα βρειτε να ανοιξετε;

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Ρε φιλε καλες οι κερκυραιες αλλα πολυ τρελα ρε αδερφακι μου.

Θα συμφωνήσω. Πάντως από εμφάνιση πάνε αρκετά καλά από αυτά που έχω δει. Έχεις καμιά σχέση με το νησί ή απλά γνωρίζεις και εσύ κάποιες Κερκυραίες?

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.652
Πόντοι
456
Θα συμφωνησω με τους φιλους αρκετα πιο πανω.....Σερρες!!!!!!

αλλα στο θεμα πουτανια νομιζω οι Πατρινες και οι Βολιωτισσες ειναι μπροστα με διαφορα.

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
τυπε γλύφεις ποτε χωρις ενοχες; εχεις νιωσει την αισθηση του δερματος στον πουτσο σου; οι ελάχιστοι αντρες που ξερουν τι είναι γυναικεια ομορφια δυστυχως είναι πουστηδες... Οι αλλοι απλα καλυπτουν τις ορμες τους.
Ενας νορμαλ στρειτ πρεπει να διαλεξει η θα χασει σε εμφανιση η σε απολαυση δεν μπορούμε να τα εχουμε όλα...

Λαθος!
Απλως επιλεγετε αντι για αρχηγοι να ειστε προβατα για να τα εχετε καλα με την <<κοινωνια>>!!!
Ανταλασετε τον ανδρισμο σας με την κοινωνικη αναγνωριση!
Η απολυτη καταντια.

Ειναι πολυ απλο να διαλεξεις!

Α)ΣΧΕΣΕΙΣ = Ακριβα μπαζα - λιγοτερο σεξ - μειωμενη ποικιλια στο σεξ - οριο σε ολα     ΓΑΜΑΣ 2-3Ις ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!

Β)ΠΟΥΤΑΝΕΣ =Φθηνες μουναρες - απειρο σεξ - απειρη ποικιλια στο σεξ  - κανενα οριο     ΓΑΜΑΩ 50 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΩ!!!!!

Βεβαιως το 99,9% των <<αντρων>> διαλεγει το Α ως μπουληδες-σχεσακηδες-μονογαμικοι <<<<<γαμιαδες>>>>> που ειναι και νομιζουν οτι ειναι και μαγκες!!! :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Εισαι σοβαρος?
Ξερουν οι πουστηδες απο γυναικεια ομορφια και θηλυκοτητα??? :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Λαθος!
Απλως επιλεγετε αντι για αρχηγοι να ειστε προβατα για να τα εχετε καλα με την <<κοινωνια>>!!!
Ανταλασετε τον ανδρισμο σας με την κοινωνικη αναγνωριση!
Η απολυτη καταντια.

Ειναι πολυ απλο να διαλεξεις!

Α)ΣΧΕΣΕΙΣ = Ακριβα μπαζα - λιγοτερο σεξ - μειωμενη ποικιλια στο σεξ - οριο σε ολα     ΓΑΜΑΣ 2-3Ις ΤΟ ΧΡΟΝΟ!!!!!!

Β)ΠΟΥΤΑΝΕΣ =Φθηνες μουναρες - απειρο σεξ - απειρη ποικιλια στο σεξ  - κανενα οριο     ΓΑΜΑΩ 50 ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΑΝ ΘΕΛΩ!!!!!

Βεβαιως το 99,9% των <<αντρων>> διαλεγει το Α ως μπουληδες-σχεσακηδες-μονογαμικοι <<<<<γαμιαδες>>>>> που ειναι και νομιζουν οτι ειναι και μαγκες!!! :idiot: :uglystupid: :idiot: :uglystupid:

Εισαι σοβαρος?
Ξερουν οι πουστηδες απο γυναικεια ομορφια και θηλυκοτητα??? :2funny: :2funny: :2funny:
καλα πιες τα χαπια σου τωρα... Τιποτα δεν γαμας απλα ξεφορτώνεις γι αυτό και ποτε δεν θες 50 την ημερα... Μια σου φτανει και από κει και περα  :jerking: :jerking: με την γυναικα από την τσοντα που τα πινει γιατι εσυ παντα θα τελειώνεις σε καποτα :2funny: :2funny: :2funny:
και βεβαια

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Αντικειμενικα δεν ειναι οπως τα λες.Υπαρχουν και μπαζα,υπαρχουν και πολυ ομορφες,
οπως το ιδιο ισχυει και με εμας.Οταν δεν ασχολεισαι με καποιες,οπως λες,δεν ασχολεισαι καθολου.
Δεν τις λες συνεχεια μπαζα και φωλες οπως κανεις εσυ.Καποιο απωθημενο εχεις,δεν μπορει.
Οι σχεσεις λες ειναι για γυμνασιο-λυκειο.Και μετα το λυκειο τι;Μονο πουτανες θα γαμαμε δηλαδης;
Μας προτεινεις τι στην ουσια;Να πηγαινουμε μονο με πουτανες;

Ειδες οτι δεν ειμαι καθολου αδικος!
Οπως εγραψα πριν,ομορφη Ελληνιδα βρισκεις μια ανα δεκα χιλιαδες+++.
Εξαιρετικα σπανιο και δε θα ειναι καν Ελληνιδα θα ειναι μιση-μιση.
Για καποιον που ξερει βεβαια γιατι καποιος που δεν ξερει ολες ομορφες τις λεει!

Τι παει να πει πουτανες?
Γυναικες ειναι.
Ο στοχος εχει σημασια!!!!

Αν σου πω οτι γαμησα μια πανεμορφη ρωσιδα κλπ κλπ τι θα μου πεις?
Οτι δεν <<μετραει>> επειδη την γαμησα σε μπουρδελο και οτι εσυ που γαμας μπαζα εισαι ανωτερος επειδη κανεις σχεσεις μαζι τους?

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
3
Πόντοι
16
Επίσης καλό μουνί συνήθως βρίσκεις και σε χωριά που είναι κοντά σε μεγάλες πόλεις. Πέφτει κόμπλεξ και κουτσομπολιό και γι'αυτό έχει πολλές κοκέτες εμφανισιακά.  ;)

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
καλα πιες τα χαπια σου τωρα... Τιποτα δεν γαμας απλα ξεφορτώνεις γι αυτό και ποτε δεν θες 50 την ημερα... Μια σου φτανει και από κει και περα  :jerking: :jerking: με την γυναικα από την τσοντα που τα πινει γιατι εσυ παντα θα τελειώνεις σε καποτα :2funny: :2funny: :2funny:
και βεβαια

Δε χρειαζομαι χαπια,μαλλον εσυ χρειαζεσαι βιαγκρα για να γαμας 1 γυναικα το χρονο!
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom