Jigsaw24
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2013
- Like
- 748
- Πόντοι
- 96
με διαφορά η Λάρισα.
![]()
Γενικα η κεντρικη Ελλαδα βγαζει καλο πραγμα. Και οι Τρικαλινες ειναι πολυ ωραιες
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
με διαφορά η Λάρισα.
![]()
Καυλιαρες ειναι πολυ...αλλα σε ομορφια χανουν....Κέρκυρα, Πάτρα.
Οι πρώτες μουνάρες που γάμησα εγώ στη ζωή μου
ήταν από Κέρκυρα και Θέρμη ....
επιμένω Λάρισα με διαφορά. Παντρεμένη και οργιάζει.
![]()
Κορινθος,Ροδος ;)
με διαφορα εχινος μυκη και σμυνθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα μου πειτε τι ειναι αυτα ???????
περιοχες χχωρια στον ορεινο ογκο της ξανθης οπου βρισκονται οι μοναδικοι ελλην ες πολιτες με σλαβικες ριζες ή αλλιως πομακες!!!-σλαυες ψηλές λααμπαδες με ζωγραφια προσωπα που δυστυχως καποιες απο αυτες λογω οτι ειναι μουσουλμανες ειναι συντηριτικες
αλλα οι νεολεια τους εχει ξεφυγει και ειναι και πολυ τσιμππυκια-εμ βλεπεται σλαβες ;)
Μαγκες ποια η αποψη σας επι αυτου του θέματος?..εγω ψηφιζω βορεια ελαδα αλλα δεν μπορω να συγκεκριενοποιησω πολη
Ξεκωλα και πουτανες τις γραφουμε στα αρχιδια μας,το καλυτερο γαμησι το κανουν οι φυσιολογικες.Εγώ θα έλεγα....να σοβαρευτούμε λίγο!Μη βάζετε ταμπέλες!Παντού μπορείς να βρεις ξέκωλα,παντού μπορείς να βρεις πουτάνες αλλά και παντού μπορείς να βρεις και φυσιολογικές κοπέλες!
Συμφωνω απολυτα φιλεΕγώ θα έλεγα....να σοβαρευτούμε λίγο!Μη βάζετε ταμπέλες!Παντού μπορείς να βρεις ξέκωλα,παντού μπορείς να βρεις πουτάνες αλλά και παντού μπορείς να βρεις και φυσιολογικές κοπέλες!