Νέα

Γνώμη για ελληνικη πολη που βγαζει το καλυτερο ντοπιο μουνι

• Μέλος που άνοιξε το νήμα pitas00
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 125
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Jigsaw24

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2013
Like
748
Πόντοι
96
με διαφορά η Λάρισα.

127_1000.jpg

Γενικα η κεντρικη Ελλαδα βγαζει καλο πραγμα. Και οι Τρικαλινες ειναι πολυ ωραιες  :thumbsup:

listo

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
4
Like
340
Πόντοι
21
κοζανίτισες απίστευτα κορμιά, στη φάτσα χάνουν.

ISINAS

Μέγας
Εγγρ.
17 Σεπ 2012
Κριτικές
57
Like
6.463
Πόντοι
4.006
Κορινθος,Ροδος ;)

Επισκέπτης
Οι πρώτες μουνάρες που γάμησα εγώ στη ζωή μου
ήταν από Κέρκυρα και Θέρμη ....

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16

Κόρινθος οκ , έχει ωραίες κοπέλες , αλλά Ρόδος ??
Οι πιο πολλές είναι υπέρβαρες , άσχημες και πέφτει και πολύ τριχοφυΐα . Συν η αστεία προφορά . Ωραίες γκόμενες στο Τσαμπικιστάν? Δεν νομίζω. Χώρια που οι μισές λέγονται Τσαμπίκα .

Σχεδόν τα ίδια και σε Κρήτη .Πολλά μαυροτσούκαλα (όχι το γυφτέ) , πολύ τριχοφυΐα . Αλλά χτυπάει και φοβερά πικ με τρελά θεόμουνα. Η μουνάρα εκεί είναι ΜΟΥΝΑΡΑ.    
Σέρρες έχω γνωρίσει δυνατές ψώλες.  Μάλλον το'χει η περιοχή.

Χαλκίδα και η γενικότερη περιοχή της Εύβοιας μου άρεσε . Γλυκές κοπέλες αλλά κυρίως καλές στο χαρακτήρα . Υλικό για γάμο .

Πάτρα έπεφτε το γαμήσι της αρκούδας . Δεν θα έλεγα πως έχει ιδιαίτερα ωραίες γυναίκες αλλά είναι ψωλέο οι πιο πολλές .

Από Ιόνιο μεριά , σχετικά ωραίες αλλά απίστευτα γλυκομούνες. Κεφαλλονιά ιδιαίτερα είχα ίσως τους πιο δυνατούς οργασμούς .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
188
Like
48.982
Πόντοι
26.141
με διαφορα εχινος μυκη και σμυνθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα μου πειτε τι ειναι αυτα ??????? :think:
περιοχες χχωρια στον ορεινο ογκο της ξανθης οπου βρισκονται  οι μοναδικοι ελλην ες πολιτες με σλαβικες ριζες ή αλλιως πομακες!!!-σλαυες ψηλές λααμπαδες με ζωγραφια προσωπα που δυστυχως καποιες απο αυτες λογω οτι ειναι μουσουλμανες ειναι συντηριτικες
αλλα οι νεολεια τους εχει ξεφυγει και ειναι και πολυ τσιμππυκια-εμ βλεπεται σλαβες ;)

Επισκέπτης
με διαφορα εχινος μυκη και σμυνθη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
θα μου πειτε τι ειναι αυτα ??????? :think:
περιοχες χχωρια στον ορεινο ογκο της ξανθης οπου βρισκονται  οι μοναδικοι ελλην ες πολιτες με σλαβικες ριζες ή αλλιως πομακες!!!-σλαυες ψηλές λααμπαδες με ζωγραφια προσωπα που δυστυχως καποιες απο αυτες λογω οτι ειναι μουσουλμανες ειναι συντηριτικες
αλλα οι νεολεια τους εχει ξεφυγει και ειναι και πολυ τσιμππυκια-εμ βλεπεται σλαβες ;)

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
image.jpg

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Θεσσαλονικη μακραν απο την δευτερη.Μετα ειναι οι Κρητσικες.

vamvakaris

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2013
Like
0
Πόντοι
0
Φτιαξε με Σερραια να περνα καλα η παρεα... :knockinb:Επισης να συμφωνησω για την Λαρισσα :rockon:

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Γενικώς οι βόρειες πόλεις.Θεσσαλονίκη,Σέρρες,Γιάννενα και πάει λέγοντας,δεν υπάρχει μόνο μία εννοείται. :grin:

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
Μαγκες ποια η αποψη σας επι αυτου του θέματος?..εγω ψηφιζω βορεια ελαδα αλλα δεν μπορω να συγκεκριενοποιησω πολη

Εγώ θα έλεγα....να σοβαρευτούμε λίγο!Μη βάζετε ταμπέλες!Παντού μπορείς να βρεις ξέκωλα,παντού μπορείς να βρεις πουτάνες αλλά και παντού μπορείς να βρεις και φυσιολογικές κοπέλες!

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
Σαν την Αθηνα πουθενα στην ελλαδα φυσικα

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
Εγώ θα έλεγα....να σοβαρευτούμε λίγο!Μη βάζετε ταμπέλες!Παντού μπορείς να βρεις ξέκωλα,παντού μπορείς να βρεις πουτάνες αλλά και παντού μπορείς να βρεις και φυσιολογικές κοπέλες!
Ξεκωλα και πουτανες τις γραφουμε στα αρχιδια μας,το καλυτερο γαμησι το κανουν οι φυσιολογικες. :rockon:

egira79

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2013
Κριτικές
5
Like
189
Πόντοι
281
Συμφωνω απολυτα φιλε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Nacho Vidal

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2014
Like
12
Πόντοι
16
Στ'αρχιδια μας οι μπαζοελληνιδες.

Υπαρχουν ακομα ζωα που ασχολουνται με Ελληνιδες? :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Υπαρχουν!!!!!! :jerking: :jerking: :jerking:

Μπαζοφιλοι!!!! :zombie: :zombie: :zombie:

Ελληνιδα καλη = 1 στις 10.000+

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom