Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
ειδες που ερχεσαι στα λογια μου;
τοτε φασιστες ηταν ολοι οι δεξιοι και το κυριαρχο συνθημα ηταν το "ο λαος δεν ξεχνα τι σημαινει δεξια"
Βουτυρο στο ψωμι του σκατοψυχου Ανδρεα
Aφου το 60% περιπου του ελληνικου λαου ηταν αποκλεισμενο,τι να κανουμε
Και υποψιν,δεν ημουν αριστερος,και τωρα ειδικα δεν ειμαι τιποτα
Και χω ψηφισει και πασοκ και νδ και συριζα
Αλλα και ξυλο ειχε φαει κοσμος,και αποκλεισμενο ηταν ενα μεγαλο μερος του ελληνικου λαου απο δημοσιες θεσεις και πολλες φορες και στον ιδιωτικο τομεα
Οποιος δεν εχει ζησει εκεινες τις εποχες,δε μπορει να καταλαβει

vasilislo

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2013
Κριτικές
2
Like
36
Πόντοι
1
Κατά την γνώμη μου νομίζω ότι κατέστρεψε την Ελλάδα μαζί με την βοήθεια και των άλλων

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
κατα την γνωμη σου φυσικα...

Έχει δίκιο, ή δεξιά ήταν σκέτη καταπίεση καί νεποτισμός. Μακαθρικό ήταν τό έργο καί ό ρόλος της όχι συντηριτικό. Αυτά καί αυτά άνοιξαν τό δρόμο γιά λαμόγια πού υποσχέθηκαν αλλαγή. Γύρω από τόν Αντρέα πλαισίωσαν όλοι οί τυχοδιώκτες γιατί ήταν πρίγκιπας one man show καί ή πλέμπα πάντα πάει στά μεγάλα events γιά free κωλόχερα. :rockon:

Επισκέπτης
Aφου το 60% περιπου του ελληνικου λαου ηταν αποκλεισμενο,τι να κανουμε
Και υποψιν,δεν ημουν αριστερος,και τωρα ειδικα δεν ειμαι τιποτα
Και χω ψηφισει και πασοκ και νδ και συριζα
Αλλα και ξυλο ειχε φαει κοσμος,και αποκλεισμενο ηταν ενα μεγαλο μερος του ελληνικου λαου απο δημοσιες θεσεις και πολλες φορες και στον ιδιωτικο τομεα
Οποιος δεν εχει ζησει εκεινες τις εποχες,δε μπορει να καταλαβει
δεν μου τεκμιριωνεις ομως το πως ο σκατοψυχος γαμουσε την δεξια;; οταν ολοι ηταν αντιδεξιοι και με μονο κεντρωο τον σκατοψυχο :think:

Και ποιος θα μου πει αν ηταν η δεν ηταν?Τα 18χρονα σα και σενα?Εχετε πολυ πλακα ρε...
οχι αφου το λες εσυ ειναι διαταγη και τα σκυλια δεμενα...
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
Έχει δίκιο, ή δεξιά ήταν σκέτη καταπίεση καί νεποτισμός. Μακαθρικό ήταν τό έργο καί ό ρόλος της όχι συντηριτικό. Αυτά καί αυτά άνοιξαν τό δρόμο γιά λαμόγια πού υποσχέθηκαν αλλαγή. Γύρω από τόν Αντρέα πλαισίωσαν όλοι οί τυχοδιώκτες γιατί ήταν πρίγκιπας one man show καί ή πλέμπα πάντα πάει στά μεγάλα events γιά free κωλόχερα. :rockon:
τυπε τι εννοουμε οταν λεμε δεξια;

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Ο Ανδρέας μας ζεί...

Αντικατοπτρίζεται στο πρόσωπο κάθε 60αρη κοπρόσκυλου που γυρνάει σε δημόσιες υπηρεσίες με το κομπολόι...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
δεν μου τεκμιριωνεις ομως το πως ο σκατοψυχος γαμουσε την δεξια;; οταν ολοι ηταν αντιδεξιοι και με μονο κεντρωο τον σκατοψυχο :think:
θα στο πω πολυ απλα,με βαση το σημερα
Ειναι σαν να επαιρνε ο τσιπρας 48% σημερα και να γινοταν κυβερνηση
Μολις πηγε να κανει κατι,και του βαλαν λιγες τρικλοποδιες,επεσε κατω και χτυπησε
Σημερα δεν ξερουμε ποιες ειναι οι θεσεις του συριζα
Ο αντρεας θα τους επαιρνε αμπαριζα..τι αλλο να σου πω
Και βεβαια το 2008 με το 90% των χρεων σε αγγλικες,γαλλικες και γερμανικες τραπεζες αποκλειστικα,με ορους ελληνικου δικαιου,και χωρις να εχουν υποθηκες αυτα τα δανεια,θα μπορουσε να χειριστει πολυ καλυτερα τα πραγματα
Τωρα για μακη βοριδη κτλ δεν συζηταμε..τον ειχε παρει παραμαζωμα

Επισκέπτης
θα στο πω πολυ απλα,με βαση το σημερα
Ειναι σαν να επαιρνε ο τσιπρας 48% σημερα και να γινοταν κυβερνηση
Μολις πηγε να κανει κατι,και του βαλαν λιγες τρικλοποδιες,επεσε κατω και χτυπησε
Σημερα δεν ξερουμε ποιες ειναι οι θεσεις του συριζα
Ο αντρεας θα τους επαιρνε αμπαριζα..τι αλλο να σου πω
και σου ξαναλεω αλλες εποχες, αλλο κλιμα και βεβαια ο Ανδρεας ηταν πολιτικος δεν ηταν Τσιπρας...
τι να μου πεις;

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Γιατι οταν ηταν ο παπανδρεου να γινει πρωθυπουργος το 81 δεν υπηρχε τρομοκρατια?
Δεν φοβιζαν τον κοσμο να μη ψηφισει πασοκ γιατι θα χασει τα σπιτια του,και τη δουλεια του?
Τωρα δε μας λενε τα ιδια,τι εχει αλλαξει?
Δεν σου λενε οτι αν δεν ψηφισεις τα μνημονιακα κομματα εχεις τελειωσει?
Ρε φιλε μου,την εχεις ζησει την εποχη,την ξερεις?
Μπορει να σου φαινεται αστειο τωρα,τοτε δεν ηταν

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
Γιατι οταν ηταν ο παπανδρεου να γινει πρωθυπουργος δεν υπηρχε τρομοκρατια?
Δεν φοβιζαν τον κοσμο να μη ψηφισει πασοκ γιατι θα χασει τα σπιτια του,και τη δουλεια του?
τυπε οκ το καταλαβαμε εισαι παλαιοπαπανδρεικος οσο δεν παιρνει.μπραβο σου ο καθενας μας εχει την αποψη του.ομως εκεινη η εποχη δεν εχει καμια σχεση με την τωρινη.τοτε τα δανεικα ηταν ευκολα και το χρεος μεσα σε 8 χρονια εκτιναχθηκε και συνεχιζε να μεγαλωνει μετα για να μην αφησω στην απεξω τους επομενους.τωρα πια τερμα τα δανεικα.οτι κανουμε μονοι μας και με την βοηθεια των δανειστων μας...

Επισκέπτης
Γιατι οταν ηταν ο παπανδρεου να γινει πρωθυπουργος δεν υπηρχε τρομοκρατια?
γιατι οταν εφυγε ο παπανδρεου αρχισε να υπαρχει τρομοκρατια;
1) Γιατι δεν ειχαν επιρροη
2) Γιατι το πασοκ εκεινης της εποχης δεν εκανε τον Αρη Βελουχιωτη
3) Γιατι με τα πακετα ντελορ κανενας δεν πιστευε οτι θα χασει την περιουσια του

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786

Γιατί πάμε όπως μάς πάει ή διεθνής κατάσταση ανά εποχή. Είμαστε προτεκτοράτο από ίδρυσης. Καί γιά αυτό καμία πολιτική ιδέα, θέση καί παράταξη δέν λειτούργησε ούτε θά λειτουργήσει ποτέ σύμφωνα μέ τό μάνιουαλ εδώ. Υπάρχουν συμφεροντολόγοι καί ρομαντικοί. Αυτός είναι ό μόνος ουσιαστικός διαχωρισμός μεταξύ Νεοελλήνων.

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86

Συνημμένα

• Pongo.jpg
    Pongo.jpg
    109 KB · Εμφανίσεις: 16
  • Orangutan.jpg
    Orangutan.jpg
    100,1 KB · Εμφανίσεις: 11

Επισκέπτης
Γιατί πάμε όπως μάς πάει ή διεθνής κατάσταση ανά εποχή. Είμαστε προτεκτοράτο από ίδρυσης. Καί γιά αυτό καμία πολιτική ιδέα, θέση καί παράταξη δέν λειτούργησε ούτε θά λειτουργίσει ποτέ σύμφωνα μέ τό μάνιουαλ εδώ. Υπάρχουν συμφεροντολόγοι καί ρομαντικοί. Αυτός είναι ό μόνος ουσιαστικός διαχωρισμός μεταξύ Νεοελλήνων.
που λειτουργισε συμφωνα με το μανιουαλ τυπε; εχεις κανενα παραδειγμα;;;
Παντου τα ιδια υπαρχουν απλα εμεις εδω εχουμε μια ταση να τα τσουβαλιαζουμε ολα σ ενα...

xilnik

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
31 Οκτ 2007
Κριτικές
210
Like
2.899
Πόντοι
13.165
Aπλα κλεινοντας,για να σου μεταφερω το κλιμα της εποχης,και τη ψυχολογια του κοσμου ,θα στο παρομοιασω ως εξης..
Ειναι σαν να εχει καποιος ν πηδηξει ενα χρονο,γιατι τον εχουν κλεισμενο και δεν τον αφηνουν να βγει,και οταν τελικα απελευθερωνεται,του λεμε..κοιτα να δεις,μια φορα τη βδομαδα θα το κανεις,και οχι καθε μερα τωρα στην αρχη..
Ε δεν γινεται.. :)χαιρετω :)

Επισκέπτης
Aπλα κλεινοντας,για να σου μεταφερω το κλιμα της εποχης,και τη ψυχολογια του κοσμου ,θα στο παρομοιασω ως εξης..
Ειναι σαν να εχει καποιος ν πηδηξει ενα χρονο,γιατι τον εχουν κλεισμενο και δεν τον αφηνουν να βγει,και οταν τελικα απελευθερωνεται,του λεμε..κοιτα να δεις,μια φορα τη βδομαδα θα το κανεις,και οχι καθε μερα τωρα στην αρχη..
Ε δεν γινεται.. :)χαιρετω :)
καλα...
θα ναι σαν να μπαινει η ανοιξη που λεει και η Βοσου...
Τι λεγαμε και τι μου λες;;;
Καλο βραδυ φιλε ;)

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
που λειτουργισε συμφωνα με το μανιουαλ τυπε; εχεις κανενα παραδειγμα;;;
Παντου τα ιδια υπαρχουν απλα εμεις εδω εχουμε μια ταση να τα τσουβαλιαζουμε ολα σ ενα...

Σέ όλες τίς αρκετά ανεξάρτητες χώρες οί αποφασισμένες πολιτικές δοκιμάζονται πλήρως. Γερμανία, Αγγλία, Αμερική, Κίνα, Ρωσία, Αυστραλία, Καναδάς, Σκανδιναβία. Άλλο τό μάνιουαλ καί άλλο ή υπολογισμένη απόδοση. Ή διαφορά είναι ότι εκεί τίς βάλαν/βάζουν στό δυναμόμετρο, εδώ μάς τίς βάζουν στόν πάτο σύμφωνα μέ τί τούς εξυπηρετεί περιφερειακά μέσω τοπικών αντιπροσώπων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom