tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
λάκη περιμένω... αργείς χαρακτηριστικά και θα σε βάλω να παίρνεις κάμψεις όλη νύχτα...
Γιατί κατάλαβα πουλιά;;;Τι γινεται παιχτες στησαμε τα πουλια παλι για να παιξουμε στρατεγκο απο τα πσ μας;
Θελω τα μαυρα στρατιωτακια.
το μυαλο σου στα πουλιάΓιατί κατάλαβα πουλιά;;;
Δεν υπαρχει στρατεγκο για τεσσερις παιχτες;Γιατί κατάλαβα πουλιά;;;
Stratego κόκκινα/μπλε.
Σκάκι λευκά/μαυρά,άσχετε!!!
το μυαλο σου στα πουλιά
Είναι πούστρες των εξαρχείων αυτοί στο υπουργείο παιδείας;;;
Υπάρχει αλλά είναι μαλακία...ναι εκεί υπάρχουν μαύρα πουλιά.Δεν υπαρχει στρατεγκο για τεσσερις παιχτες;
Θυμαμαι το χρωμα μαυρο στο στρατεγκο.
τι μαυρα πουλια ρε τυπε?Υπάρχει αλλά είναι μαλακία...ναι εκεί υπάρχουν μαύρα πουλιά.
Εγω θα ηθελα να ακουσω το "Αποψε πεθαινει η δεξια" απο το μπαλκονι, και να βαρεσω καμια 20ρια μαλακειες στο υπολοιπο της νυχτας. Μεγαλη υποθεση να ζησεις απο κοντα το τελος μιας 30ετους φασιστικης δυναστειας.
Κατα τα αλλα, ο Αντρεας ελεγε τρελες δημαγωγικες μαλακειες, και πιστευω πως ποτε δεν θα τον υποστηριζα ανοιχτα. Αλλα απλα θα του εδινα την ψηφο μου το '81, με προοπτικη να σπασει το αποστημα του Καραμανλισμου και των χουντικων υπολλειματων.
Ουτε το '77 θα τον ψηφιζα, ουτε, βεβαια, το '85. Για διαφορετικους λογους
τα του αντρεα πληρωνουμε σημερα επισημα και ανεπισημα
Βλακα Λακη να σε βοηθησω γιατι τα φλωρακια των νοτιων προαστιων δεν φημιζονται για την σπιρταδα τους...Γιωργη τον λενε και ειναι χαμουτζης..λάκη περιμένω... αργείς χαρακτηριστικά και θα σε βάλω να παίρνεις κάμψεις όλη νύχτα...
λάκη αυτόν τον ξέρεις???
[/quote[/URL]]
Θρασύβουλος Τσακαλώτος ;;
για το σημερα πταιει το 86
Ποιος ρε ? ο Αντρεας? Που τον εφερε ο ΔΕΞΙΟΣ Καραμανλης στην Ελλαδα? Που ο πατερας του ηταν τσιρακι των Αγγλων και εκανε τομ εμφυλιο στη χωρα και ηταν ΕΓΚΑΘΕΤΟΣ πρωθυπυργος στην Ελλαδα ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΕΚΛΕΞΕΙ?
Εναντια σε ποια χουντα? Σε αυτη του Μεταξα που ρουφιανεψε τους παντες η αυτη του Παπαδοπουλου που μονο που δε κατεβασε τα βρακια του οταν τον επιασαν? Και ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΑΦΗΣΑΝ? Πως τροτσκιστης ων ειχε παρει βιζα για το αμερικα? Πως τη δευτερη φορα την εκανε?
Ενω ρε παιδι μου χιλιαδες και χιλιαδες αλλοι ελληνες σαπιζαν στα ξερονησια και τις φυλακες ο αντρικος επαιρνε βιζες και την εκανε για το αμερικα. Τι λε ρε παιδι μου?
Σωστα ολα αυτα... ΑΛΛΑ
οτι τους γαμησε να λεγεται!
Μπορει ο ιδιος να ηταν ακινδυνο αμερικανακι, αλλα μαζι του κουβαλαγε το μισο ΕΑΜ και το μισο Πολυτεχνειο
Οσο να πεις, ετσουξε το κωλαρακι του παραδοσιακου δεξιου "νοικοκυραιου", εκεινο το βραδυ του '81...
Και θα ηθελα να ζησω αυτο το σκηνικο