tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.724
- Πόντοι
- 1.306
με πρόγραμμα τους βρίσκεις,
αποκλείται να τους ξέρεις !!
ο υιός Πύρρος αξιωματικός του ΠΝ και διευθυντής του ΕΙΡ ήτο εραστής της Μελίνας Μερκούρη... ;)
με πρόγραμμα τους βρίσκεις,
γιατί ρε μακάκα... αποκλειστικότητα πατριωτισμού έχεις???με πρόγραμμα τους βρίσκεις,
Τους Αλβανους τους εχουμε. Σε 2-3 μηνες μπορουμε να τους εξαφανισουμε με μια ταχεια επελαση
Με τους Τουρκους να δω ποιος θα κανει μαγκιες...
γιατί ρε μακάκα... αποκλειστικότητα πατριωτισμού έχεις???
Αν τους βρίσκεις από δικές σου γνώσεις, σε πάω.
Απλά φοβάμαι μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα που "αναγνωρίζει" φωτό
και κανει μάγκες και τις αδελφές .......
Λάκη κάπου διάβασα πως αντέχουμε για πόλεμο μόνο 7ημέρες στην οικονομική μας κατάστσαη...defencenet νομίζω...οπότε άστο για τώρα...παίρνουμε την πόλη κάποια άλλη στιγμή.Με σωστή διπλωματία , τους αφανίζαμε.
Οι τούρκοι θέλουν χειρισμό όπως κάναμε με τους βούλγαρους στους βαλκανικούς
αν με πιάνεις.
Διαλύονται για πλάκα γιατί έχουν θέμα και από "μέσα" ....
το θεμα θα το ειχαν τελειωσει οι σερβοι αν του αφηναν τυπεΤους Αλβανους τους εχουμε. Σε 2-3 μηνες μπορουμε να τους εξαφανισουμε με μια ταχεια επελαση
Με τους Τουρκους να δω ποιος θα κανει μαγκιες...
Ρε Λάκη για όλους αυτούς γιατί δεν ξέρουμε τίποτα οι περισσότεροι όπως ξέρουμε ας πούμε για τον Τσε,Λένιν,Μαρξ και άλλους αριστερούς;;;Αν τους βρίσκεις από δικές σου γνώσεις, σε πάω.
Απλά φοβάμαι μήπως υπάρχει κανένα πρόγραμμα που "αναγνωρίζει" φωτό
και κανει μάγκες και τις αδελφές .......
Ρε μοιάζει λίγο στον Παττακό ή ιδέα μου;;;λάκη αυτόν τον ξέρεις???
Ρε μοιάζει λίγο στον Παττακό ή ιδέα μου;;;
τυπε κοιτα παρασημο και κακοΡε μοιάζει λίγο στον Παττακό ή ιδέα μου;;;
Ρε Λάκη για όλους αυτούς γιατί δεν ξέρουμε τίποτα οι περισσότεροι όπως ξέρουμε ας πούμε για τον Τσε,Λένιν,Μαρξ και άλλους αριστερούς;;;
Εγώ δεν έχω ακούσει-διαβάσει ποτέ τίποτα κάπου για τον κύριο....
Είναι πούστρες των εξαρχείων αυτοί στο υπουργείο παιδείας;;;γιατί οι πούστρες των εξαρχείων δεν ενδιαφέρονται για έλληνες ρε ........
Ρε Λάκη για όλους αυτούς γιατί δεν ξέρουμε τίποτα οι περισσότεροι όπως ξέρουμε ας πούμε για τον Τσε,Λένιν,Μαρξ και άλλους αριστερούς;;;
Εγώ δεν έχω ακούσει-διαβάσει ποτέ τίποτα κάπου για τον κύριο....
λάκη ακόμη δεν μου είπες ποιός είναι αυτός που πόσταρα...γιατί οι πούστρες των εξαρχείων δεν ενδιαφέρονται για έλληνες ρε ........