voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
1.μοιραιο το 1974???στεναωρηθηκες που ηρθε ξανα η δημοκρατια?το 67-68 ηταν μικροτερη..μεχρι το 74 τι ηταν?
2.πιθανον δεν υπαρχει στην ιστορια φιλε..η πιθανοτητα ειναι εικασια και εδω μιλαμε για γεγονοτα οχι εικασιες
3.απο ποτε οι ξενες εταιρειες δεν θεωρουνται παραγωγικη επενδυση? μηπως στην coca cola εδω στην Ελλαδα οι εργαζομενοι δουλευουν δεμενοι χειροποδαρα? αν φυγουν οι ξενες εταιρειες εχεις καμμια ιδεα να μας πεις για τις θεσεις εργασιας και την ανεργια?
πολυ καλο το διαγραμμα σου και χαιρομαι που εβαλες το αληθινο..τωρα κοιταξε το και πες μας που ηταν το αεπ το 1974 ??? τη δεκαετια 80 με 90 παντως δεν ειναι ψηλοτερα κ οπως φαινεται δεν προκειται να αλλαξει και τη δεκαετια 2000 με 2010.
αγαπητε δεν σου ειπα ποτε οτι επικροτω την επταετια..θα πρεπει ομως να παραμερισεις τις παρωπιδες και να καταλαβεις πως ξεκινησε τρελο φαγοποτι απο εκει κ υστερα..παρακολουθησε το διαγραμμα για πεντε λεπτα με ηρεμια και θα καταλαβεις
Τι να καταλάβω ρε;;;;;;
Πλάκα μας κάνεις;;;
Εσύ καταλαβαίνεις τίποτε;;;;
Γιατί από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω ότι δεν καταλαβαίνεις τίποτε.
1. Το 1974 δεν ήταν μοιραίο, εεεε;;;; Τι έγινε στην Κύπρο βρε τενεκέ;;;;; Άκου δεν ήταν μοιραίο;;;
Αμφιβάλλεις ότι αυτός ήταν ένας από τους λόγους που η χώρα γύρισε πίσω;;;
Τι μέχρι το 74 τι ήταν;;;; Τι ρωτάς βρε τενεκέ;;; Αφού φαίνεται από το διάγραμμα ότι ήταν η τάση ήταν πτωτική.
2. Τι κατάλαβες;;;; Βρε τενεκέ ξεγάνωτε τα δεδομένα δείχνουν ότι μέχρι το 1967 η τάση ήταν αυξητική. Και εγώ λέω ότι αν δεν προέκυπτε η χούντα η τάση πιθανόν θα συνεχίζονταν (διότι δεν είμαι προφήτης). Αλλά το μόνον σίγουρο είναι ότι από το 67 και μετά πάει προς τα κάτω.
Δεν το βλέπεις;;;
3. Βρε τενεκέ ξεγάνωτε και τρύπιε το ίδιο είναι ένα εργοστάσιο που παράγει νεροζούμι και ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει αυτοκίνητα ή μηχανικό εξοπλισμό;;; Η ίδια είναι η προστιθέμενη αξία;;;
Που είπα εγώ ρε να φύγει;;;
Αλλά το ίδιο είναι το υπόστεγο του Τομ Πάπας με τον Όμιλο Δαυίδ που είναι ο πολυεθνική και ο 3ος μεγαλύτερος εμφιαλωτής της Coca Cola παγκοσμίως;;;
Και θέλω να σε πληροφορήσω κύριε που δεν είσαι θαυμαστής της Χούντας (μας έπεισες τώρα) ότι ο όμιλος αυτός επί Δημοκρατίας αναπτύχθηκε και γιγαντώθηκε.
Τέλος πρέπει να ξέρεις ότι τις συγκρίσεις πρέπει να τις κάνεις με τις υπόλοιπες οικονομίες της Ευροζώνης από το 1974 και μετά.
Που είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει είναι η χρονιά που επέστρεψε η Δημοκρατία στην χώρα μας.
Και κάτι σαν εσένα και το συνάφι σου δεν πρόκειται να την καταλύσετε ξανά.