Επισκέπτης
Συγκινήθηκα τώρα!!! :'( :'( :'(
Ο Κώστας Καραμανλής, θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου αντικρύζει με δέος το πολιτικό του πρότυπο, και υπόσχεται να συνεχίσει το έργο που έμμεινε ανολοκλήρωτο το 1989...
Εχεί κανείς χαρτομάνδηλο;!
Συγκινήθηκα τώρα!!! :'( :'( :'(
Ο Κώστας Καραμανλής, θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου αντικρύζει με δέος το πολιτικό του πρότυπο, και υπόσχεται να συνεχίσει το έργο που έμμεινε ανολοκλήρωτο το 1989...
η οικονομια της Ελλαδας πριν το 80 ηταν σχεδον ιδια με αυτην της σημερινης Αλβανιας
Συναλλαγμα μονο απο μεταναστες και ναυτικους,βιομηχανια φασον,διαφθορα και κομματισμος
οχι οτι μετα το 80 κατι αλλαξε, η μαλλον αλλαξε, οι μεταναστες αντικατασταθηκαν απο τους τουριστες
μην παρουσιαζουμε συνεχως την Ελλαδα πριν απο 40 χρονια λες και ηταν η Ελβετια
ο ανδρεασ ητανε μαγκιτησ και γαμιασ
νομίζω σε αυτό συμφωνήσαμε όλοι..
ναι πέρα από την Μιμή, την Βάσω, την Διαμαντοπούλου και άλλες γάμισε και την Ελλάδα...
και σε αυτο συμφωνουμε
ναι πέρα από την Μιμή, την Βάσω, την Διαμαντοπούλου και άλλες γάμισε και την Ελλάδα...
arcans72, Whitey, vlachodeutsch
περιμένω τα επιχειρήματα σας για όσα έχω γράψει πιο πάνω..αποδείξτε μου πως έχω κάνει λάθος..
πανε κανε προεκλογικο αγωνα τωρα για αυτον που θελεις να βγει προεδρος του κομματος σου,και ασε το ανδρεα εκει που ειναι ησυχος.ετσι και αλλιως τριχες απο τα αρχιδια του ειστε,και εσυ και ολο σου το κομμα.arcans72, Whitey, vlachodeutsch
περιμένω τα επιχειρήματα σας για όσα έχω γράψει πιο πάνω..αποδείξτε μου πως έχω κάνει λάθος..
Ευτυχως που ο ξιγκοχοιρος ο κωστακης την ξαναεβαλε σε [size=20pt]τροχια *[/size] αναπτυξης.
Μιλαμε για τον μεγαλυτερο λαικιστη-παπατζη της συγχρονης ιστοριας..Απο τις ιστοριες περι αντιστασης κατα την χουντα με διαφορες γραφικες λεπτομερειες τυπου με σημαδευαν με οπλο- μεχρι τον κοσκωτα,την δικη που σωθηκε ολοι ξερουμε πως,τις απιστευτες ιδεες κωλοτουμπα (εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο και μετα 1981+ η ελλαδα πρεπει να μπει στην ευρωπη) και πολλες ακομα μαγειες απο εναν πανεξυπνο ανθρωπο..
απο εκει κ περα τις μαλακιες τις πληρωνουμε ακομα.σημειωτεον πως στα χναρια του βαδισαν και οι επομενοι τρομπες...για παραδειγμα οταν επι κυβερνησης του τα επιτοκια ηταν 18 με 20% και τα κρατικα ομολογα εδινα κανα 12αρι ο πληθωρισμος ηταν πουτανα και το χρεος πολλαπλασιαζοταν..
ομως ο μαλακας απλος ελληναρας ζουσε το ονειρο του στα μπουζουκια με τη μερσεντα απεξω και το εξοχικο..στη πουτσαρα του τη θα γινοταν στα επομενα χρονια..ασε που αυτη η πουτανα η ονε μου την βριζαμε και οι αμερικανοι που ειναι φονιαδες, θα μας βοηθουσαν με τα χρεη και τα δημοσιονομικα μας..
ο τυπος ηταν στο σωστο μερος την σωστη στιγμη και με το σωστο τροπο δρασης...για οποιον γνωριζει οικονομια παρελαβε τη χωρα με χρηματιστηριο σουπερ, τα ελλειματα ηταν σε ιστορικα χαμηλα και απλως μοιραζε δανεικα σε ολους,στο λαο που ειχε το κοντο μυαλο του να φαμε τωρα και βλεπουμε μετα.
απο εκει κ περα ολους τους κρινει η ιστορια..και η αληθεια ειναι μια ειτε νδ ειτε πασοκ κανενας ηγετης δεν υπηρξε μετα το 74 στην Ελλαδα..ολα ετοιμα ολα επιδοτησεις και ολα δανεικα..ετσι ολοι κυβερνανε φιλε
φιλικα παντα
βαριεμε να γραφω αρχηγε και να εξηγω πραγματα που εχουμε πει 1000000000000 φορες.arcans72, Whitey, vlachodeutsch
πρωτον δεν σε εβρισααπο wikipedia :
να διαβάσεις πρώτα ιστορία και μετά έλα να μου πείς ότι θές νούμερο
πρωτον δεν σε εβρισα
δευτερον wikipedia?
τριτον αφου ηταν οικονομικος παραδεισος η Ελλαδα γιατι εκατομμυρια εφυγαν απο εδω ξυπολυτοι για να γινουν οικονομικοι μεταναστες;Μαλακες ηταν;
και τεταρτον το αρθρο απλα λεει οτι ειχαμε υψηλους ρυθμους αναπτυξης.Αναπτυσσομενη χωρα ημασταν ,λογικο ειναι
βαριεμε να γραφω αρχηγε και να εξηγω πραγματα που εχουμε πει 1000000000000 φορες.
εν ετη 2009 ακομα με τον ανδρεα ασχολησε.
ασχολησου καλυτερα μετα εσωκομματικα προβληματα του κομματος σου.
3.οχι εφυγαν ζαμπλουτοι1.δεν ειναι βρισια διαπιστωση ειναι
2.wikipedia μεχρι να μου δωσεις κια τη δικια σου πηγη που ειναι τοσο σοβαρη
3.εχεις πλακα, σιγα μην φυγαν ξυπολυτοι
4.τωρα ειμαστε αναπτυσομενη χωρα?
μην το γυρνας αλλου αρχηγε..το τοπικ λεει ανδρεας παπανδρεου..αν εχεις κατι σχετικο να απαντησεις μας το λες αλλιως το αφηνουμε..
απο wikipedia :
Economic policies
The 1967–1973 period was marked by high rates of economic growth coupled with low inflation and low unemployment. GDP growth was driven by investment in the tourism industry, public spending, and pro-business incentives that fostered both domestic and foreign capital spending. Several international companies invested in Greece at the time, including the Coca-Cola Corporation. Economic growth started losing steam by 1972.[48] In addition, large scale construction of hydroelectric dam projects, such as in Aliakmon, Kastrakion, Polyphytos, the expansion of Thermoelectric generation units and other significant infrastructure development, took place. The junta used to proudly announce these projects with the slogan: "Greece is a construction zone" (Η Ελλάς είναι ένα εργοτάξιον). The always smiling Stylianos Pattakos, also known as the first trowel of Greece, (, since he frequently appeared at project inaugurations with a trowel in hand, starred in many of the Epikaira propaganda documentaries that were screened before feature film presentation in Greek cinemas.[49]
να διαβάσεις πρώτα ιστορία και μετά έλα να μου πείς ότι θές νούμερο