Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

Επισκέπτης
karamanlis1.jpg

Ο Κώστας Καραμανλής, θαυμαστής του Ανδρέα Παπανδρέου αντικρύζει με δέος το πολιτικό του πρότυπο, και υπόσχεται να συνεχίσει το έργο που έμμεινε ανολοκλήρωτο το 1989...
Συγκινήθηκα τώρα!!! :'( :'( :'(
Εχεί κανείς χαρτομάνδηλο;! :grin:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
η οικονομια της Ελλαδας πριν το 80 ηταν σχεδον ιδια με αυτην της σημερινης Αλβανιας
Συναλλαγμα μονο απο μεταναστες και ναυτικους,βιομηχανια φασον,διαφθορα και κομματισμος
οχι οτι μετα το 80 κατι αλλαξε, η μαλλον αλλαξε, οι μεταναστες αντικατασταθηκαν απο τους τουριστες
μην παρουσιαζουμε συνεχως την Ελλαδα πριν απο 40 χρονια λες και ηταν η Ελβετια

απο wikipedia :

Economic policies

The 1967–1973 period was marked by high rates of economic growth coupled with low inflation and low unemployment. GDP growth was driven by investment in the tourism industry, public spending, and pro-business incentives that fostered both domestic and foreign capital spending. Several international companies invested in Greece at the time, including the Coca-Cola Corporation. Economic growth started losing steam by 1972.[48] In addition, large scale construction of hydroelectric dam projects, such as in Aliakmon, Kastrakion, Polyphytos, the expansion of Thermoelectric generation units and other significant infrastructure development, took place. The junta used to proudly announce these projects with the slogan: "Greece is a construction zone" (Η Ελλάς είναι ένα εργοτάξιον). The always smiling Stylianos Pattakos, also known as the first trowel of Greece, (, since he frequently appeared at project inaugurations with a trowel in hand, starred in many of the Epikaira propaganda documentaries that were screened before feature film presentation in Greek cinemas.[49]

να διαβάσεις πρώτα ιστορία και μετά έλα να μου πείς ότι θές νούμερο

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
ο ανδρεασ ητανε μαγκιτησ και γαμιασ  :pipa3:

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
arcans72, Whitey, vlachodeutsch

περιμένω τα επιχειρήματα σας για όσα έχω γράψει πιο πάνω..αποδείξτε μου πως έχω κάνει λάθος..

Επισκέπτης

περιμένω τα επιχειρήματα σας για όσα έχω γράψει πιο πάνω..αποδείξτε μου πως έχω κάνει λάθος..

τι επιχειρηματα οταν ο ξιγκοχοιρος που ειχαμε για πρωθυπουργο ειχε την κυβερνηση με τα περισσοτερα σκανδαλα.Και η μαλακια ειναι οτι μιλουσε και απο πανω για σεμνοτητα και λιτοτητα

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6

πανε κανε προεκλογικο αγωνα τωρα για αυτον που θελεις να βγει προεδρος του κομματος σου,και ασε το ανδρεα εκει που ειναι ησυχος.ετσι και αλλιως τριχες απο τα αρχιδια του ειστε,και εσυ και ολο σου το κομμα.

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
Μιλαμε για τον μεγαλυτερο λαικιστη-παπατζη της συγχρονης ιστοριας..Απο τις ιστοριες περι αντιστασης κατα την χουντα με διαφορες γραφικες λεπτομερειες τυπου με σημαδευαν με οπλο- μεχρι τον κοσκωτα,την δικη που σωθηκε ολοι ξερουμε πως,τις απιστευτες ιδεες κωλοτουμπα (εοκ και νατο το ιδιο συνδικατο και μετα 1981+ η ελλαδα πρεπει να μπει στην ευρωπη) και πολλες ακομα μαγειες απο εναν πανεξυπνο ανθρωπο..

απο εκει κ περα τις μαλακιες τις πληρωνουμε ακομα.σημειωτεον πως στα χναρια του βαδισαν και οι επομενοι τρομπες...για παραδειγμα οταν επι κυβερνησης του τα επιτοκια ηταν 18 με 20% και τα κρατικα ομολογα εδινα κανα 12αρι ο πληθωρισμος ηταν πουτανα και το χρεος πολλαπλασιαζοταν..

ομως ο μαλακας απλος ελληναρας ζουσε το ονειρο του στα μπουζουκια με τη μερσεντα απεξω και το εξοχικο..στη πουτσαρα του τη θα γινοταν στα επομενα χρονια..ασε που αυτη η πουτανα η ονε μου την βριζαμε και οι αμερικανοι που ειναι φονιαδες, θα μας βοηθουσαν με τα χρεη και τα δημοσιονομικα μας..

ο τυπος ηταν στο σωστο μερος την σωστη στιγμη και με το σωστο τροπο δρασης...για οποιον γνωριζει οικονομια παρελαβε τη χωρα με χρηματιστηριο σουπερ, τα ελλειματα ηταν σε ιστορικα χαμηλα και απλως μοιραζε δανεικα σε ολους,στο λαο που ειχε το κοντο μυαλο του να φαμε τωρα και βλεπουμε μετα.

απο εκει κ περα ολους τους κρινει η ιστορια..και η αληθεια ειναι μια ειτε νδ ειτε πασοκ κανενας ηγετης δεν υπηρξε μετα το 74 στην Ελλαδα..ολα ετοιμα ολα επιδοτησεις και ολα δανεικα..ετσι ολοι κυβερνανε φιλε

φιλικα παντα

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6

arcans72

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
6

βαριεμε να γραφω αρχηγε και να εξηγω πραγματα που εχουμε πει 1000000000000 φορες.
εν ετη 2009 ακομα με τον ανδρεα ασχολησε.
ασχολησου καλυτερα μετα εσωκομματικα προβληματα του κομματος σου.

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
απο wikipedia :

πρωτον δεν σε εβρισα
δευτερον wikipedia?
τριτον αφου ηταν οικονομικος παραδεισος η Ελλαδα γιατι εκατομμυρια εφυγαν απο εδω ξυπολυτοι για να γινουν οικονομικοι μεταναστες;Μαλακες ηταν;
και τεταρτον το αρθρο απλα λεει οτι ειχαμε υψηλους ρυθμους αναπτυξης.Αναπτυσσομενη χωρα ημασταν ,λογικο ειναι

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
πρωτον δεν σε εβρισα
δευτερον wikipedia?
τριτον αφου ηταν οικονομικος παραδεισος η Ελλαδα γιατι εκατομμυρια εφυγαν απο εδω ξυπολυτοι για να γινουν οικονομικοι μεταναστες;Μαλακες ηταν;
και τεταρτον το αρθρο απλα λεει οτι ειχαμε υψηλους ρυθμους αναπτυξης.Αναπτυσσομενη χωρα ημασταν ,λογικο ειναι

1.δεν ειναι βρισια διαπιστωση ειναι
2.wikipedia μεχρι να μου δωσεις κια τη δικια σου πηγη που ειναι τοσο σοβαρη
3.εχεις πλακα, σιγα μην φυγαν ξυπολυτοι
4.τωρα ειμαστε αναπτυσομενη χωρα?

βαριεμε να γραφω αρχηγε και να εξηγω πραγματα που εχουμε πει 1000000000000 φορες.
εν ετη 2009 ακομα με τον ανδρεα ασχολησε.
ασχολησου καλυτερα μετα εσωκομματικα προβληματα του κομματος σου.

μην το γυρνας αλλου αρχηγε..το τοπικ λεει ανδρεας παπανδρεου..αν εχεις κατι σχετικο να απαντησεις μας το λες αλλιως το αφηνουμε..

vlachodeutsch

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2008
Like
4
Πόντοι
66
1.δεν ειναι βρισια διαπιστωση ειναι
2.wikipedia μεχρι να μου δωσεις κια τη δικια σου πηγη που ειναι τοσο σοβαρη
3.εχεις πλακα, σιγα μην φυγαν ξυπολυτοι
4.τωρα ειμαστε αναπτυσομενη χωρα?

μην το γυρνας αλλου αρχηγε..το τοπικ λεει ανδρεας παπανδρεου..αν εχεις κατι σχετικο να απαντησεις μας το λες αλλιως το αφηνουμε..
3.οχι εφυγαν ζαμπλουτοι
4. :jerking:

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
απο wikipedia :

Economic policies

The 1967–1973 period was marked by high rates of economic growth coupled with low inflation and low unemployment. GDP growth was driven by investment in the tourism industry, public spending, and pro-business incentives that fostered both domestic and foreign capital spending. Several international companies invested in Greece at the time, including the Coca-Cola Corporation. Economic growth started losing steam by 1972.[48] In addition, large scale construction of hydroelectric dam projects, such as in Aliakmon, Kastrakion, Polyphytos, the expansion of Thermoelectric generation units and other significant infrastructure development, took place. The junta used to proudly announce these projects with the slogan: "Greece is a construction zone" (Η Ελλάς είναι ένα εργοτάξιον). The always smiling Stylianos Pattakos, also known as the first trowel of Greece, (, since he frequently appeared at project inaugurations with a trowel in hand, starred in many of the Epikaira propaganda documentaries that were screened before feature film presentation in Greek cinemas.[49]

Κάποτε πρέπει να σταματήσει αυτό το παραμύθι που κυκλοφορούν οι φασιστο-χουνταίοι σχετικά με την οικονομική ανάπτυξη τον καιρό της χούντας.

Διότι:

1) Η οικονομική ανάπτυξη ήταν πολύ μεγάλη τα προηγούμενα χρόνια και στην περίοδο της επταετίας είχαμε σχετικά επιβράδυνση. Και μόνο η συρρίκνωση του ΑΕΠ κατά 6,4 μονάδες το μοιραίο 1974 πισωγύρισε την οικονομία της χώρας και αναίρεσε την όποια ανάπτυξη. Επίσης το 1967 και 1968 η ανάπτυξη ήταν πολύ μικρότερη από ότι τα προηγούμενα χρόνια.
2) Αν υπήρχε δημοκρατία η ανάπτυξη πιθανόν θα συνεχίζονταν με τους ίδιους ρυθμούς όπως και πριν την κατάλυση της, οπότε φυσικά θα γίνονταν όλα τα έργα υποδομής.
3) Από πότε η Coca Cola θεωρείται παραγωγική επένδυση;;;; Και ποιές είναι οι άλλες επενδύσεις που έγιναν με ξένα κεφάλαια (αν εξαιρέσουμε την Esso Pappas του πράκτορα της CIA Ελληνοαμερικάνου Πάππας που δεν ξέρουμε και τι άλλα λεφτά του έδωσε ο Μακαρέζος.
Για να μας διαφωτίσουν λίγο τα φαστιστο-χουντικά σκυλιά για τις επενδύσεις που έγιναν. Συγκεκριμένα και με ονόματα, εεεεεεεε, λεχρίτες.

Τα περί ΑΕΠ και πτωτικής του πορείας τον καιρό της Χούντας φαίνονται στο διάγραμμα που επισυνάπτεται.
Και όποιο φασιστο-χουντάκι έχει αντίρρηση να περάσει να του δώσω τα στοιχεία από το δημοσίευμα:
Η Ελληνική Οικονομία 1960 - 1997,
Ελληνική Δημοκρατία,
Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας,
Γενική Διεύθυνση Οικονομικής Πολιτικής,
Διεύθυνση Μακροοικονομικής Ανάλυσης,
Αθήνα 1998.

Συνημμένα

• GDP Growth 1960 - 2004.JPG
    GDP Growth 1960 - 2004.JPG
    77,5 KB · Εμφανίσεις: 16

bene

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
6
1.μοιραιο το 1974???στεναωρηθηκες που ηρθε ξανα η δημοκρατια?το 67-68 ηταν μικροτερη..μεχρι το 74 τι ηταν?
2.πιθανον δεν υπαρχει στην ιστορια φιλε..η πιθανοτητα ειναι εικασια και εδω μιλαμε για γεγονοτα οχι εικασιες
3.απο ποτε οι ξενες εταιρειες δεν θεωρουνται παραγωγικη επενδυση? μηπως στην coca cola εδω στην Ελλαδα οι εργαζομενοι δουλευουν δεμενοι χειροποδαρα? αν φυγουν οι ξενες εταιρειες εχεις καμμια ιδεα να μας πεις για τις θεσεις εργασιας και την ανεργια?

πολυ καλο το διαγραμμα σου και χαιρομαι που εβαλες το αληθινο..τωρα κοιταξε το και πες μας που ηταν το αεπ το 1974 ??? τη δεκαετια 80 με 90 παντως δεν ειναι ψηλοτερα κ οπως φαινεται δεν προκειται να αλλαξει και τη δεκαετια 2000 με 2010.

αγαπητε δεν σου ειπα ποτε οτι επικροτω την επταετια..θα πρεπει ομως να παραμερισεις τις παρωπιδες και να καταλαβεις πως ξεκινησε τρελο φαγοποτι απο εκει κ υστερα..παρακολουθησε το διαγραμμα για πεντε λεπτα με ηρεμια και θα καταλαβεις

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom