Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.235
Πόντοι
5.506
ναι τον ατιμο

εχτισε σχολεια νοσοκομεια καπη θεσμοθετησε το ΕΣΥ

κοινωνικο κρατος  

1 μηνα διακοπες

διαφορες υποδομες οπως αποχετευση εκλεισε ποταμια οπως ο κηφισος δρομους

και αλλα

Μεγάλε, πραγματικά είτε δεν τα έχεις ζήσει ή που έχεις φάει και τρως ακόμα ψωμάκι από το κόμμα και τα λες αυτά.

Αλλιώς, απλά έχεις μείνει 30 χρόνια πίσω και δεν πρόκειται να βάλεις ποτέ μυαλό.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ο πούστης ο Ανδρέας το ομολόγησε ξέρω οτι θα χρεοκωπήσει η Ελλάδα με τα δάνεια που παίρνω αλλά εγώ θα έχω πεθάνει τότε.Δηλαδή ο σκατόγερος ήθελε να πληρώνει τις μάσες του η δική μου γενιά και οι επόμενες.
Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο,αυτό το αβυσσαλέο μίσος που τότε θεωρούταν αδικαιολόγητο.
Εμείς είπαμε στους baby boomers και τους λεβέντες θα φάτε τα σκατά σας,το χρέος δε μετακυλίεται.Μιλάμε ήρθε ένα καυλί επικών διαστάσεων.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Ο πούστης ο Ανδρέας το ομολόγησε ξέρω οτι θα χρεοκωπήσει η Ελλάδα με τα δάνεια που παίρνω αλλά εγώ θα έχω πεθάνει τότε.Δηλαδή ο σκατόγερος ήθελε να πληρώνει τις μάσες του η δική μου γενιά και οι επόμενες.
Λογάριαζε όμως χωρίς τον ξενοδόχο,αυτό το αβυσσαλέο μίσος που τότε θεωρούταν αδικαιολόγητο.
Εμείς είπαμε στους baby boomers και τους λεβέντες θα φάτε τα σκατά σας,το χρέος δε μετακυλίεται.Μιλάμε ήρθε ένα καυλί επικών διαστάσεων.

σκατα στα μουτρα του
κ του ανδρεα κ του μαλακα γιου του :vomit:

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Ν' αναφέρω πως αυτό το φαινόμενο μόνο στην Ελλάδα παρατηρείται, σε όλες τις άλλες χώρες του δυτικού μπλοκ οι νεώτερες γενιές το αναλαμβάνουν και χωρίς ιδιαίτερη αντίσταση. Αν και για τους ανθρώπους της γενιάς μου θεωρώ ότι αυτό συμβαίνει μάλλον λόγω ανικανότητας και βλακείας, παρά απόφασης... είμαι γεννημένος μέσα στη δεκαετία του 90'.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
δεν παει ετσι ρε τυπε
αν η μουναρα, που λες, μου καθεται τζαμπα εις βαρος των παιδιων μου και των εγγονιων μου
κ των δισεγγονων μου δεν φερω ευθυνη?
μην τα ριχνουμε ολα στους πολιτικαντηδες
αν στο πει πριν σου κατσει και εσυ τη πηδηξεις,ναι,φέρεις..δεν εγινε κατι τέτοιο οταν μοιραστηκαν τα λεφτά..ο μητσοτακης τα λέγε και του λέγαν οτι κάνεις λάθος,ο τζεφρυ αργότερα  έλεγε λεφτα υπάρχουν, σαφως μπορει να υπηρξαν κάποιοι- δε ξέρω πόσοι- που μπορει να μη δεχτηκαν να κλεψουν η να διορισθουν και να το ξυνουν αλλά ειναι άλλο πράγμα και νομιζω αφορά κυρίως την αξιοπρέπεια τους οχι τόσο γνωση για μεταγενεστερες καταστάσεις

txar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Κριτικές
3
Like
1.777
Πόντοι
496
αν στο πει πριν σου κατσει και εσυ τη πηδηξεις,ναι,φέρεις..δεν εγινε κατι τέτοιο οταν μοιραστηκαν τα λεφτά..ο μητσοτακης τα λέγε και του λέγαν οτι κάνεις λάθος,ο τζεφρυ αργότερα  έλεγε λεφτα υπάρχουν, σαφως μπορει να υπηρξαν κάποιοι- δε ξέρω πόσοι- που μπορει να μη δεχτηκαν να κλεψουν η να διορισθουν και να το ξυνουν αλλά ειναι άλλο πράγμα και νομιζω αφορά κυρίως την αξιοπρέπεια τους οχι τόσο γνωση για μεταγενεστερες καταστάσεις

Δλδ ο κατσαπλιας  - τραχανοπλαγιας  που ξαφνικα γινεται ανθρωπος, αποκτα περιουσια απο το πουθενα(βρεχει χρημα) θεωρει οτι αυτο συμβαινει επειδη ειναι, ας πουμε, ωραιος ως Ελληνας κ το αξιζει?
Δε νομιζω τυπε...χωρις να λεω οτι εχεις καταναγκην αδικο
Οι περισσοτεροι κατα βαθος ειχαν μυριστει τη ρεμουλα αλλα η τζαμπα καλοπεραση ειναι μεγαλο ναρκωτικο

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
Οι περισσοτεροι κατα βαθος ειχαν μυριστει τη ρεμουλα αλλα η τζαμπα καλοπεραση ειναι μεγαλο ναρκωτικο
Αυτο αφορα τους πασοκους και εξηγει γιατι εσβησε σε μια νυχτα αυτο το μορφωμα,still, σε οποιαδηποτε χωρα δωσεις τσαμπα ο λαός δε θα πει οχι

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελα μωρέ το μαλάκα τον Ανδρέα.Ο σύγχρονος Ανδρέας είναι ο Βαρουφάκης.Οι Δυτικοί θα του έριχαν σήμερα δυο πούτσους και τρία καυλιά αντί για τα δύο καυλιά που έριξαν στο Βαρουφάκη.
Εχουν αλλάξει οι εποχές.Ανδρειλίκια παπατιζλίκια,back to the USSR δεν περνάνε πλέον.Σήμερα υπάρχει μόνο πούτσα Σόιπμπλε,πουτσαρέοι κτλ.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Ελα μωρέ το μαλάκα τον Ανδρέα.Ο σύγχρονος Ανδρέας είναι ο Βαρουφάκης.Οι Δυτικοί θα του έριχαν σήμερα δυο πούτσους και τρία καυλιά αντί για τα δύο καυλιά που έριξαν στο Βαρουφάκη.
Εχουν αλλάξει οι εποχές.Ανδρειλίκια παπατιζλίκια,back to the USSR δεν περνάνε πλέον.Σήμερα υπάρχει μόνο πούτσα Σόιπμπλε,πουτσαρέοι κτλ.

τα πηρε χοντρα ο ανδρεας απο τις φραγκοκοτες των βρυξελλων

δεν χαριζε καστανα ο μεγαλος

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596

δεν κατάλαβες καλά..
ο αντρίκος ήταν χωμένος και είχε κονέκτιονς με βαθιά νερά (σε επίπεδο high society και εγγλήματος  :grin: ) και κρατούσε κόσμο από τ αρχίδια για τα καλά, δεν ήταν ψυλικατζής σαν τους σημερηνούς

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Και γω πιστευω οτι τη δεκαετια του 80 ξεκινησε να χαλαει πολυ το πραγμα στην οικονομια και τη κοινωνια,τη νοοτροπια.Αλλα ειναι γεγονος οτι ο Αντρεας στα ντουζενια του επαιζε μπαλα στην Ευρωπη Α Εθνικη,παρεα με τον Μιτεραν και τους ισχυρους και τους επαιζε στις Βρυξελλες.Οχι σαν τον Σαμαρα,τον Καραμανλη,τον Τσιπρα που μπαιναν σε συνοδους ευρωπαιων ηγετων και τους φτυνανε.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Ελα ρε τώρα.Αφού ο Αντρέας σε κάθε περίπτωση χρησιμοποιούσε το αντίπαλο δέος την ΕΣΣΔ.Τους έλεγε αν κάνετε αυτό ή εκείνο θα προσεγγίσω την ΕΣΣΔ.Οταν έπεσε η ΕΣΣΔ έπεσε και το συνολικό πλαίσιο της πολιτικής.
Αυτά είναι ξεπερασμένα σήμερα.Χωρίς ΕΣΣΔ,ανατολικό μπλοκ κτλ τον ξεκώλιασαν το Βαρουφάκη,τον Τσίπρα και όλους γιατί δεν μπορούσαν να μπλοφάρουν δεν είχαν εναλλακτική πώς το λένε?
Απλά έχουν κολλήσει στο παρελθόν.
Είναι ηλίθιοι,ξεπερασμένοι,κωμωδία εντελώς.Τα σημεία αναφοράς τους είναι ανύπαρκτα,βαδίζουν στην επιφάνεια του νερού.

jhonny64

Σεβαστός
Εγγρ.
31 Μαρ 2007
Like
2.738
Πόντοι
1.306
Και γω πιστευω οτι τη δεκαετια του 80 ξεκινησε να χαλαει πολυ το πραγμα στην οικονομια και τη κοινωνια,τη νοοτροπια.Αλλα ειναι γεγονος οτι ο Αντρεας στα ντουζενια του επαιζε μπαλα στην Ευρωπη Α Εθνικη,παρεα με τον Μιτεραν και τους ισχυρους και τους επαιζε στις Βρυξελλες.Οχι σαν τον Σαμαρα,τον Καραμανλη,τον Τσιπρα που μπαιναν σε συνοδους ευρωπαιων ηγετων και τους φτυνανε.

η οικονομια χαλασμενη ηταν παντα απο ιδρυσεως του κρατους

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
δεν κατάλαβες καλά..
ο αντρίκος ήταν χωμένος και είχε κονέκτιονς με βαθιά νερά (σε επίπεδο high society και εγγλήματος  :grin: ) και κρατούσε κόσμο από τ αρχίδια για τα καλά, δεν ήταν ψυλικατζής σαν τους σημερηνούς

Μπα,όχι.Απλά οι Δυτικοί δεν ήταν σίγουροι πόσο θα κρατούσε ακόμα η ΕΣΣΔ.Αν υπήρχε σήμερα ΕΣΣΔ,η Ελλάδα θα γαμούσε, χαλαρά διπλάσιο ΑΕΠ και χρέος κάτω του 100% του ΑΕΠ.
Επίσης θέλανε να εξιλεωθούν για Β Παγκόσμιο,υποστήριξη στους Εβραίους κτλ.Εκεί πάτησε ο Αντρέας για δευτερογενή οφέλη.
Τώρα όμως με τον υπάρχοντα συσχετισμό δυνάμεων ο ίδιος Ανδρέας δε θα έκανε τίποτα.Θα του έπαιρναν και τα σώβρακα,θα τον σούταραν στα σκατά.
Αυτοί οι τύποι ήταν συνηθισμένοι σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και συσχετισμούς και αυτό είναι ένα πρόβλημα και σήμερα.Δεν καταλαβαίνουν οτι τα κόζια άλλαξαν.
Για εμένα είναι παράξενο που κάνουν δηλώσεις του τύπου υποτιμήσαμε τη δύναμη των δανειστών κτλ,εντάξει τέτοιες πίπες θα ντρεπόταν να πει ο Ανδρέας.

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Μπα,όχι.Απλά οι Δυτικοί δεν ήταν σίγουροι πόσο θα κρατούσε ακόμα η ΕΣΣΔ.Αν υπήρχε σήμερα ΕΣΣΔ,η Ελλάδα θα γαμούσε, χαλαρά διπλάσιο ΑΕΠ και χρέος κάτω του 100% του ΑΕΠ.
Επίσης θέλανε να εξιλεωθούν για Β Παγκόσμιο,υποστήριξη στους Εβραίους κτλ.Εκεί πάτησε ο Αντρέας για δευτερογενή οφέλη.
Τώρα όμως με τον υπάρχοντα συσχετισμό δυνάμεων ο ίδιος Ανδρέας δε θα έκανε τίποτα.Θα του έπαιρναν και τα σώβρακα,θα τον σούταραν στα σκατά.
Αυτοί οι τύποι ήταν συνηθισμένοι σε εντελώς διαφορετικό περιβάλλον και συσχετισμούς και αυτό είναι ένα πρόβλημα και σήμερα.Δεν καταλαβαίνουν οτι τα κόζια άλλαξαν.
Για εμένα είναι παράξενο που κάνουν δηλώσεις του τύπου υποτιμήσαμε τη δύναμη των δανειστών κτλ,εντάξει τέτοιες πίπες θα ντρεπόταν να πει ο Ανδρέας.
 Σωστό αν και οι Συριζαίοι δεν έχουν την εξυπνάδα του Ανδρέα ούτε το πολιτικό ένστικτο του. Βασικά έχουν μάλλον τα ελαττώματα του Ανδρέα και κυρίως  την υπερφίαλη και  επιφανειακή ρητορική του.

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.591
Πόντοι
4.765
τα πηρε για να διαλυσει οτι δουλευε και να βολεψει κατσιφάρες
δεν κατάλαβες καλά..
ο αντρίκος ήταν χωμένος και είχε κονέκτιονς με βαθιά νερά (σε επίπεδο high society και εγγλήματος  :grin: ) και κρατούσε κόσμο από τ αρχίδια για τα καλά, δεν ήταν ψυλικατζής σαν τους σημερηνούς
ενας μαλακας ρουφιανος του σοβιετ ητανε απο τους εκατονταδες που πληρωνε στη δυση ο Πουτινιαρης οταν ειχε το ταμειο της καγκεμπε και οταν το τιναξανε το μαγαζι τους οι σλάβοι του ριξανε μια κλωτσια οι αμερικανοευρωπεη και πηγε στο διαολο σε μια νυχτα ο γερομεθυστακας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom