apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
εγω ξερω οτι τον σφαλιαρισε ο σφε τυπετυπε λεγεται οτι τουριξε συγχρονο ξυλο ο ριγομορτης στο παρκο
εγω ξερω οτι τον σφαλιαρισε ο σφε τυπετυπε λεγεται οτι τουριξε συγχρονο ξυλο ο ριγομορτης στο παρκο
εγω ξερω οτι τον σφαλιαρισε ο σφε τυπε
ο σφε ειναι τυποςναι ο σφε εννοουσα εγραψα λαθος. τυπε ο σφε εφυγε να αποφυγει το αυτοφωρο και ακομα δεν εχει γυρισει τι παιζει
ο σφε ειναι τυπος
απεχει σαν ενδειξη διαμαρτυριας και αγανακτησεως τυπε
φημες τον θελουν να μπαχαλευει αλλα φορουμ
Ούτε την φωτογραφια του, ειπαμε.τον φερη τωρα θα τον μαζεψει πισω ο πιτσαδορος η οταν θα πλησιαζουν οι εκλογες?
μου ειχε στειλει ολα τα στοιχεια της υποθεσης με διαφορα πμ τυπε σε περιπτωση που του συμβει κατι
βλεπω τις τελευταιες μερες πρεπει να εχει δωσει ο φερης ισα με 500 συνεντευξεις, σε ολα τα καναλια σε ολες τις εκπομπες και παντου λεει να μην γινουν εκλογες και τι καλος ειναι ο σαμαρας τυχαιο?Ούτε την φωτογραφια του, ειπαμε.
Αδιάφορο.βλεπω τις τελευταιες μερες πρεπει να εχει δωσει ο φερης ισα με 500 συνεντευξεις, σε ολα τα καναλια σε ολες τις εκπομπες και παντου λεει να μην γινουν εκλογες και τι καλος ειναι ο σαμαρας τυχαιο?
Αδιάφορο.
Οταν το 2012 η παραταξη εκανε πανπουστια για τη σωτηρια της χωρας, αυτος παριστανε τον Δελαπατριδη.
Τωρα πούλο.*
Αδιάφορο.
Οταν το 2012 η παραταξη εκανε πανστρατια για τη σωτηρια της χωρας, αυτος παριστανε τον Δελαπατριδη.
Τωρα πούλο.
οχι ρε τυπε δεν υπαρχουν ομοιοτητεςτυπε και το 93 εκανε πανστρατια για τη σωτηρια της χωρας και ο δικος σου παριστανε τον εφιαλτη λενε καποιοι
μηπως γιατρε στην συγκηβερνηση την κανανε μαζι γιατι πιστευε οτι θα μπει στη βουλη και θα κανουν μαζι κυβερνηση και απλως δεν του βγηκε?Αδιάφορο.
Οταν το 2012 η παραταξη εκανε πανστρατια για τη σωτηρια της χωρας, αυτος παριστανε τον Δελαπατριδη.
Τωρα πούλο.
Τον αδικείς λίγο τύπε. Αυτός συνήνεσε σε κυβέρνηση συνεργασίας το ακόμα κρισιμότερο 2011 και έφερε τον Παπαδήμο ενώ οι άλλοι δύο ήταν έτοιμοι για Πετσάλνικο (Χριστός κι Απόστολος Γκλέτσος). Μετά έκανε την υπερμαλακία στο μνημόνιο 2. Αυτός που θέλει ξύλο μέχρι δακρύων είναι ο Πανούλης ο Κλόουν. Αυτός διέσπασε την παράταξη την κρισιμότερη στιγμή και παρέσυρε ένα 10% στην τρέλα. Όχι ότι τον συμπαθώ κι εγώ τον Καρατζαβλάκα αλλά δε νομίζω ότι έχει τόσο μεγάλες ευθύνες όσο ο εθνικός γελωτοποιός.Αδιάφορο.
Τωρα πούλο.
Τα εχουμε πει χίλιες φορες αυτα.τυπε και το 93 εκανε πανστρατια για τη σωτηρια της χωρας και ο δικος σου παριστανε τον εφιαλτη λενε καποιοι
γιατι δεν κανετε μια ψηφοφορια και για την επιστροφη του φερη τυπεΤα εχουμε πει χίλιες φορες αυτα.
Ο κοσμος της ΝΔ υπερψηφισε τον Σαμαρα για αρχηγο με άμεση ψηφοφορια, συνεπώς κριθηκε μη σημαντικο.
Οσοι δε, δεν ανηκουν στη ΝΔ πολυ απλα δεν νομιμοποιουνται να εχουν αποψη.
Ειναι εσωτερικο θεμα μας, και αφορα εμας. Τοσο απλα.
σωστος τον θελει ο κοσμος πισωγιατι δεν κανετε μια ψηφοφορια και για την επιστροφη του φερη τυπε
Τα εχουμε πει χίλιες φορες αυτα.
Ο κοσμος της ΝΔ υπερψηφισε τον Σαμαρα για αρχηγο με άμεση ψηφοφορια, συνεπώς κριθηκε μη σημαντικο.
Οσοι δε, δεν ανηκουν στη ΝΔ πολυ απλα δεν νομιμοποιουνται να εχουν αποψη.
Ειναι εσωτερικο θεμα μας, και αφορα εμας. Τοσο απλα.
δεν απαντας στο ποστ μου ομως
οχι ρε τυπε δεν υπαρχουν ομοιοτητες
Θεωρω οτι απαντησα επακριβως κιολας.δεν απαντας στο ποστ μου ομως