Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Γεροντικη και επισης μονο οι γηγενεις να ομιλουν παρακαλω,οι ομογενεις πουλο-με το συμπαθειο.

Ειναι σαν να λες"Ανδρεας"σε καναν Πολωνο,μπορει να ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ?
μα μονο η σιγκενισ να μιλανε δε γινετε,εκτοσ κιαν ισε πατερασ ολον

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ο άλλος ο μακαρίτης πόλεμος γινόταν και αυτός υπηρετούσε σε Αμερικάνικο ναυτικό Νοσοκομείο νοσοκόμος και κουβαλούσε πάπιες, τέτοιο παληκάρι ήτανε μην τυχόν και πάθει τίποτα η πολύτιμη ζωούλα του

Μαλακιες γραφεις , απο τα αρχεια του αμερικανικου ναυτικου ο ΑΝΤΡΕΑΣ ειχε ειδικοτιτα διαχειριστου και υπηρετισε σε T-BOAT με κυβερνητη τον μεγαλο αδελφο των Κενεντη. ολα καλα αλλα η πουστια εχει ορια , οτι εγραψε μια αδελφουλα δημοσιογραφος της απογευματινης , ημαρτων , αλλαξτε το παραμυθι ρε εχει βρωμισει , οΙ ΚΑΡΑΜΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΚΙΔΕΣ που πηγαν φανταροι ξερετε ???????????????????  

Φαντάζομαι αυτά τα αρχεία κάπου τα έχεις ή μπορείς να μας πείς που μπορούμε να τα βρούμε. 'Η έστω κάποια φωτογραφία από τη θητεία σ'εκείνο το Τ-ΒΟΑΤ.
Προφανώς αυτές μου τις πληροφορίες κάπου τις διάβασα, δεν υπηρέτησα στο Αμερικανικό ναυτικό στο Β.Π.Π., δεν είχα γεννηθεί καν. Απογευματινή πάντως δεν διάβαζα ποτέ αλλά να υποθέσω πως την πληροφορία είχε αναδημοσιεύσει άκριτα η Καθημερινή ή το Βήμα που διάβαζα, γιατί δεν αντικρούστηκε με ντοκουμέντα τότε. Τουλάχιστον αυτό μπορείς να μου το βρείς και θα βγώ να ζητήσω, για τη μνήμη του μακαρίτη, δημόσια συγγνώμη.
Αλλά φαίνεται πως και το δικό σου αυτί κάτι είχε ακούσει για Ναυτικά Νοσοκομεία αλλά στην κλαδική σας είπαν μην τα ακούτε αυτά παιδιά, έτσι και έτσι είναι και αυτό να απαντάτε και στο τέλος το πίστεψες κι όλας

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Φαντάζομαι αυτά τα αρχεία κάπου τα έχεις ή μπορείς να μας πείς που μπορούμε να τα βρούμε. 'Η έστω κάποια φωτογραφία από τη θητεία σ'εκείνο το Τ-ΒΟΑΤ.
Προφανώς αυτές μου τις πληροφορίες κάπου τις διάβασα, δεν υπηρέτησα στο Αμερικανικό ναυτικό στο Β.Π.Π., δεν είχα γεννηθεί καν. Απογευματινή πάντως δεν διάβαζα ποτέ αλλά να υποθέσω πως την πληροφορία είχε αναδημοσιεύσει άκριτα η Καθημερινή ή το Βήμα που διάβαζα, γιατί δεν αντικρούστηκε με ντοκουμέντα τότε. Τουλάχιστον αυτό μπορείς να μου το βρείς και θα βγώ να ζητήσω, για τη μνήμη του μακαρίτη, δημόσια συγγνώμη.
Αλλά φαίνεται πως και το δικό σου αυτί κάτι είχε ακούσει για Ναυτικά Νοσοκομεία αλλά στην κλαδική σας είπαν μην τα ακούτε αυτά παιδιά, έτσι και έτσι είναι και αυτό να απαντάτε και στο τέλος το πίστεψες κι όλας
σοστοσ εμισ ιμαστε με τα κομαντα του ΛΑΟΣ

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Παρε και συ ενα ακυρο.
Εδω δικαιου να γραφουν μονο οι 35+,τι ηλικια εχεις?
Βρε σουπερ ειμαι 50+ και εχω φαει το πασοκ απο τα πανεπιστημια απο το '74.
Αν καθησω να σου διηγηθω τις εμπειριες μου θα σου σηκωθει η τριχα!

Επισκέπτης
Βρε σουπερ ειμαι 50+ και εχω φαει το πασοκ απο τα πανεπιστημια απο το '74.
Αν καθησω να σου διηγηθω τις εμπειριες μου θα σου σηκωθει η τριχα!
Ωραιες εποχες.
Εδω ειναι το ιδανικο νημα για ασπρομαυρες φωτο του Αντρε και ιστοριες απο 1974-1981 και 1981-1989(αυτο το προλαβα καθαρα ειμαι 36).
Για να μαθαινουν τα νινια.

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Εγω δεν ειμαι της θεωριας,την γραφω στα παπαρια μου,η μανα μου απο τον αντρεα πηρε αγροτικη συνταξη,και ο παππους μου αντιστασιακη,αυτο τα λεει ολα
Ακομη και την αντισταση την ξεφτυλισανε!
Ενω σαν ιδεα ηταν σωστη να τιμησουνε οσους πραγματικα πολεμησανε
και ειχαν αναγκη,βρεθηκε και η μανα μου 12 ετων το '44 με συνταξη!!!

piatsa

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2008
Like
4
Πόντοι
1
λιγα λογια και απλα ενα μεγαλο ευχαριστω σε εναν μεγαλο πολιτικο ο οποιος μας εκανε να ζουμε αξιοπρεπως με ολες τις ανεσεις...ασχετα πως πηγαν αργοτερα τα πραγματα και εχουμε καταντησει σ αυτο το παγκοσμιο χαλι...χωρις τον ανδρεα και την ευρωπαικη ενωση θα ειμασταν αλβανια αυτη τη στιγμη,χωρις υποδομες και χωρις τιποτα.παρεπιπτωντος αυτος που ξεκινησε την διαδικασια για την εισοδο της ελλαδας στην ε.ε ηταν ο κων/νος καραμανλης και ο αντρεας ηταν αντιθετος,αλλα αφου δεν μπορουσε να κανει αλλιως κοιτουσε να εκμεταλευτει οσο καλυτερα γινετε τα πλεονεκτηματα της για το συμφερον του λαου.για αυτο ολοι πρεπει να τον εκτιμαμε και να σεβομαστε τη μνημη του ανεξαρτητος κομματων.ενας μεγαλος πολιτικος ηγετης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
παρε την σκουφια σου και βαραμε , το 1987 διορθωνω καποιοι τον περνανε , αλλα απο οτι καταβαινω κανετε κεφι τα πουστρακια να σας κυβερνανε μαγκια σας , αλλα βρητε καμια αλλη μαλακια να πειτε για διαβασε τα σχολεια που εχουν γραψη οι συνοδιποροι σου , οσο για επιχειρηματα , σαν τι ?????
σαν την γυναικα του του αλογοσκουφη που αγορασε τον ΟΤΕ για τους τους γερμανους , τα ομολογα , τους Κουμπαρους , τις υποκλοπες , τον γερμανο , την Ολυμπιακη που την ξεπουλισατε 170 εκατ ευρο
, ποια ηταν η τιμη της πριν 4 χρονια 4, 5 , δις , και ας μην παμε πισω στον Μητσοτακη ΚΑΛΤΕΣΤΡΟΥΤΣΙ , ΑΝΤΕ κουφαλες θελετε και τα ρεστα
τωρα εαν δεν σας αρεσα οτι ο ο σκατογερος γαμουσε ........χαχαχαχαχχα  περαστικα σας...χαχχαχ

Για τους διορισμούς των πρασινοφρουρών στο δημόσιο με τα δικά μας λεφτά θα μας πεις? Που τώρα τους χρυσοπληρώνουμε? Ή για τις συντάξεις που έδοσε σε δικά μας παιδιά?

Εν πάσει περιπτώσει κ εγώ από Ν.Δ. προτιμώ ΠΑΣΟΚ χίλιες φορές. Αλλά μη τα ωραιοποιούμε. Να πεις τα επιχειρήματα.

Αλλά κάτι καλό για τη χώρα όχι για σένα. Και μένα αν με διόριζε και τα ξυνα και τα κονόμαγα από τους φόρους που πληρώνουν τα άλλα ζώα εικόνισμα θα του χα κάνει.

rafman

Μέλος
Εγγρ.
20 Σεπ 2007
Like
4
Πόντοι
66
Ο Αντρεας ηταν μαγκας και εκανε πολλα για τους Ελληνες. Επι εποχης του τα μαγαζια ηταν γεματα και ο κοσμος ειχε λεφτα. Ειμασταν περιφανοι που ψηφιζαμε ΠΑΣΟΚ εκεινη την εποχη. Ηρθε μετα το σιχαμενο ο κοντοπουστας και μας γαμησε. Τα ιδια τωρα και ο χοντρος ο οποιος καταφερε να πεισει τους Ελληνες οτι θα παταξει τη διαθφορα και τα σκανδαλα. Το τι καταφερε τα βλεπουμε καθε μερα. Πλεον ποτε ξανα για μενα ΠΑΣΟΚ και ΝΔ.

Ααα ΕΤΣΙ ε ?

Τοτε.. Εγω λεω να παρω ενα δάνειο 1.000.000 ευρό στο όνομα σου και μετα θα καλεσω τους φιλους σου και τους δικούς μου να τους ταισω και να τους ποτισω...και να δωσο και μερικα ψιλα.. για να πανε για κανα ποτακι ή φαί...και θα κρατησω και εγω ενα "μικροποσο" (Που θα μου το έχουν δώσει οι φίλοι μου υποτίθεται) για να χρυσωσω την καθε χαμουρα MILF που θα θελω να ξεσκισω μαλλον "Να γλυψω" και εσυ θα καταβαλεις τις δοσεις το δανειου.... ΦΙΛΕ ΜΟΥ αμα συμφωνεις.... No PROBLEM

ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ...

Οσο για το αν εσυ δεν ΧΡΩΣΤΑΣ οπως λες... η απαντηση ειναι ΝΟΜΙΖΕΙΣ
θα τα πληρωσει ο γιος σου ή η κορη σου (Στα αρχιδια σου και αυτο)?

Αν ναι τότε είσαι κλασικός ΠΑΣΟΚΟΣ...

Soryyyy !!!!

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
λιγα λογια και απλα ενα μεγαλο ευχαριστω σε εναν μεγαλο πολιτικο ο οποιος μας εκανε να ζουμε αξιοπρεπως με ολες τις ανεσεις...ασχετα πως πηγαν αργοτερα τα πραγματα και εχουμε καταντησει σ αυτο το παγκοσμιο χαλι...χωρις τον ανδρεα και την ευρωπαικη ενωση θα ειμασταν αλβανια αυτη τη στιγμη,χωρις υποδομες και χωρις τιποτα.παρεπιπτωντος αυτος που ξεκινησε την διαδικασια για την εισοδο της ελλαδας στην ε.ε ηταν ο κων/νος καραμανλης και ο αντρεας ηταν αντιθετος,αλλα αφου δεν μπορουσε να κανει αλλιως κοιτουσε να εκμεταλευτει οσο καλυτερα γινετε τα πλεονεκτηματα της για το συμφερον του λαου.για αυτο ολοι πρεπει να τον εκτιμαμε και να σεβομαστε τη μνημη του ανεξαρτητος κομματων.ενας μεγαλος πολιτικος ηγετης ΑΝΔΡΕΑΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Φίλε, να σου κάνω μια ερώτηξη;

Μήπως ψηφίζεις ΠΑΣΟΚ; :grin:

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
με δανεικα λεφτα γαμ.... και οι κοτες μονο που δεν κανουν  αυγα ε αφου ο ανδρικος μας πλουτισε ασ φαμε τωρα σκατα

psixiatros

Μέλος
Εγγρ.
11 Μαΐ 2009
Like
8
Πόντοι
1
έχουν γεμίσει όλη την Ελλάδα με δρόμους και πλατείες Ανδρέα παπανδρέου,μελίνα μερκούρη και γιώργος γεννηματάς
και άντε ο ανδρέας...οι άλλοι 2?...μια αμφιλεγόμενη υπουργός πολιτισμού και ένας μετριότατος πολιτικός που ξεχώρισε μέσα στο ΠΑΣΟΚ επειδή δεν έκλεβε!!!!

magkos

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2006
Κριτικές
2
Like
201
Πόντοι
16
έχουν γεμίσει όλη την Ελλάδα με δρόμους και πλατείες Ανδρέα παπανδρέου,μελίνα μερκούρη και γιώργος γεννηματάς
και άντε ο ανδρέας...οι άλλοι 2?...μια αμφιλεγόμενη υπουργός πολιτισμού και ένας μετριότατος πολιτικός που ξεχώρισε μέσα στο ΠΑΣΟΚ επειδή δεν έκλεβε!!!!
γιατι αυτος εφυγε νωρις δεν προλαβε να δει τους συντροφους στο μελι

str81977

Τιμημένος
Εγγρ.
17 Απρ 2006
Κριτικές
2
Like
6
Πόντοι
166
Ααα ΕΤΣΙ ε ?

Τοτε.. Εγω λεω να παρω ενα δάνειο 1.000.000 ευρό στο όνομα σου και μετα θα καλεσω τους φιλους σου και τους δικούς μου να τους ταισω και να τους ποτισω...και να δωσο και μερικα ψιλα.. για να πανε για κανα ποτακι ή φαί...και θα κρατησω και εγω ενα "μικροποσο" (Που θα μου το έχουν δώσει οι φίλοι μου υποτίθεται) για να χρυσωσω την καθε χαμουρα MILF που θα θελω να ξεσκισω μαλλον "Να γλυψω" και εσυ θα καταβαλεις τις δοσεις το δανειου.... ΦΙΛΕ ΜΟΥ αμα συμφωνεις.... No PROBLEM

ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ...

Soryyyy !!!!

Η ουσία του παπανδρεϊσμού σε μία παράγραφο...

Εκτιμώ ότι η χώρα- για να μην πω το έθνος και ακουστώ μελοδραματικός- θα πληρώνει για πολλές δεκαετίες χωρίς μάλιστα να καταφέρει να ξεχρεώσει- όσα έγινα τη δεκαετία του '80 στην Ελλάδα, όχι μόνο σε οικονομικό αλλά κυρίως σε θεσμικό και ιδεολογικό επίπεδο...

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Ααα ΕΤΣΙ ε ?

ΑΥΤΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΑΝΤΡΕΑΣ...

Soryyyy !!!!

Πέστα ρε φίλε, αλλά οι άνθρωποι ή δεν μπορούν να καταλάβουν τα αυτονόητα γιατί είναι μικρόνοες, ή είναι από τους βολεμένους, οπότε σου λέει τόσα κονόμησα δεν πάει να χρωστάω και κάτι μαζί με τους μαλάκες που δεν πήραν τίποτα.
Ο κοντός τους φταίει μετά, ή ο μπούλης που δεν μάζεψαν τα ασυμμάζευτα ή αυτός που τα είχε κάνει σκατά, παράξενη λογική.
Εν τάξει ο κοντός ο κακόμοιρος δεν προσπάθησε καν να τα συμμαζέψει γιατί ήξερε τι λαμόγια είχε το κόμμα που διοικούσε και πως αν τους έκοβε το λουφέ θα τον τρώγαν ζωντανό. Τότε θυμάμαι τον μεμφόμουν που αυτός ήταν κραυγαλαία έντιμος και άφινε όλους τους άλλους προκλητικά να κλέβουν, αλλά μετά κατάλαβα πως ο άνθρωπος δεν ήταν χαζός για να δώσει χαμένη μάχη. Ασχολήθηκε με δυο τρία θέματα προσωπικά και τα έφερε σε πέρας [Ε.Ε. - Ο.Ν.Ε.] και τα άλλα τα άφισε και τα σκατώσανε οι άλλοι γι αυτό και έχασε.
Ο μπούλης πάλι νόμισε πως θα τα συμμαζέψει ελέγχοντας τους άλλους τους αληταράδες γιατί του χρωστάγαν πραγματικά χάρη που τους είχε φέρει στην εξουσία και θα καθόταν από μόνοι τους φρόνιμοι, αλλά άμα είσαι και λίγο τεμπελάκος και δουλεύεις 9-2 και μετά πας να παίξεις με τα παιδιά σου στη Ραφήνα, σιγά μην μπορείς να ελέγξεις 5.000 άτομα από πίσω σου, θα κλέβουν και θα λένε στην υγεία του κορόιδου. Γι αυτό θα χάσει κι αυτός.
Όμως άλλο οι γιατροί που δεν προσπάθησαν ή δεν τα κατάφεραν να σώσουν τον τραυματία, ο.κ. ανάξιοι, και άλλο αυτός που τον είχε μαχαιρώσει. Μην τρελαθούμε κι όλας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom