Νέα

Γνώμες για Ανδρέα Παπανδρέου. Κατέστρεψε την Ελλάδα;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα troueno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 127K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ανδρέας Παπανδρέου,λαοπλάνος-φίδι κολοβό ή ηγέτης;;;

• λαοπλάνος-φίδι κολοβό

Ψήφοι: 164 67,8%
  • ηγέτης,έδωσε ψωμάκι στον λαό

Ψήφοι: 64 26,4%
  • λευκό

Ψήφοι: 14 5,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    242

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.780
Πόντοι
1.206
Και  ένα  τελευταίο .
Άμα  όλα  τα  λαμόγια  του  εκδοτικού - κατασκευαστικού lobby σε  βρίζουν συντονισμένα , όχι για  κάτι  χειροπιασ΄τό αλλά  επειδή  είσαι ο ... Γιωργάκης , ε  κάτι συμβαίνει . Στον  ψαγμένο ο ούτω  πως  καθυβριζόμενος  γίνεται όλο και πιο συμπαθής .

Φίλε με συγχωρείς αλλά η μόνη περίοδος που το εν λόγω κατεστημένο λοιδωρούσε το Γιωργάκη και τον πήγαινε  πίπα κώλο ήταν η φάση του κομματικού εμφυλίου με το παιδοβούβαλο το Βενιζέλο, προφανώς γιατί τον θεωρούσαν πιο αξιόπιστο αντίπαλο του σημερινού Μπούλη και άρα πιο κατάλληλο για τα συμφέροντά τους. Με την εσωκομματική επικράτηση του Γιώργου τελείωσε και η περίοδος ψυχρότητος που είχε με τους σπόνσορες του ΠΑΣΟΚ.
Προσωπικά εγώ το Γιώργο τον συμπαθώ, γιατί τον θεωρώ καλό παιδί σε αντίθεση με τον πατέρα του. Και μόνο που πήγε εθελοντικά στα ΛΟΚ για τη θητεία του δείχνει έναν ανδρισμό, μια παληκαριά. Ο άλλος ο μακαρίτης πόλεμος γινόταν και αυτός υπηρετούσε σε Αμερικάνικο ναυτικό Νοσοκομείο νοσοκόμος και κουβαλούσε πάπιες, τέτοιο παληκάρι ήτανε μην τυχόν και πάθει τίποτα η πολύτιμη ζωούλα του. Μετά όμως που έκανε τον πολιτικό στην Ελλάδα έλεγε να βυθίσουμε το Χορα και άλλα τέτοια παληκαρίστικα. Βέβαια τότε δεν ήταν ούτε πρωθυπουργός ούτε στρατεύσιμος. Οι μαγκιές ήταν τζάμπα.
Το θέμα είναι πως αν δεν μπόρεσε ο Μπούλης να ελέγξη το κόμμα του που τουλάχιστον στην αρχή μπορεί να τον φοβόταν και λίγο, φανταστείται με το Γιώργο πρωθυπουργό τί πάρτυ ρεμούλας έχει να γίνει από κάτω.
Και κάτι τελευταίο. Έχει κανείς αναλογιστεί πια αισθήματα τρέφει ο ίδιος ο Γιώργος για τον πατέρα του; Βέβαια ο ίδιος δεν μπορεί να τα εκφράσει γιατί έχει κληρονομήσει το μαγαζί. Όμως ο αδελφός του ο Νίκος στα βιβλία του αφίνει να διαφανούν τα αισθήματα των παιδιών για τον πατέρα τους. Για πιο εύκολη απόκτηση άποψης νοικιάστε από ένα Video club την ταινία της Μαλέα "Πρώτη φορά νονός" που το σενάριο έχει γράψει ο Νίκος Παπανδρέου και είναι σαφώς αυτοβιογραφικό και δείτε την.

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Χθες ήταν η επέτειος της ένταξης της Ελλάδας στην ΕΟΚ,που ο Ανδρέας πολέμησε λυσσαλέα.

Μόνο για αυτό έπρεπε να μπει στα μάυρα κατάστιχα της Ελληνικής Ιστορίας.Και όμως καταγράφηκε ως χαρισματικός.
Κάποιοι θα πούνε το γνωστό σαλιάρικο επιχείρημα,άλλες εποχές τότε άλλες τώρα για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα...
τελικα ινε καλο η κακο να ισε στιν εοκ?

aggel2004

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Like
3.164
Πόντοι
456
Τα χρέη απ΄τα θαλασσοδάνεια που πήρε ο Αντρέας για να μοιράζει λεφτά στον κόσμο για να τον ξαναφηφίσει δεν αποπληρώνονται ούτε σε 126 χρόνια. Μήπως θυμάστε τα επιτόκια 25% ή τον απαξιωτικό όρο Ραντιέρηδες που είχε εφεύρει ο ίδιος για όσους παρακαλούσε κατά τα άλλα να τον δανείσουν; Αλλά έχετε δίκιο, ο άνθρωπος ήταν μεγάλος [απατεώνας]
Κλασικος Ανδρεας!
Αφου καταχρεωσε την χωρα ,εβριζε μετα αυτους που παρακαλαγε να την
δανεισουν!

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166
Κλασικος Ανδρεας!
Αφου καταχρεωσε την χωρα ,εβριζε μετα αυτους που παρακαλαγε να την
δανεισουν!
ολι το κανουν αφτο,βανισ βισμα περνισ δανιο απο τι τραπεζα ,τα τροσ στα μποπουζουκια κε μετα βριζισ που σε δανισαν

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
2538426.jpg

:thumbsup:

hunter1000

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16
Ο άλλος ο μακαρίτης πόλεμος γινόταν και αυτός υπηρετούσε σε Αμερικάνικο ναυτικό Νοσοκομείο νοσοκόμος και κουβαλούσε πάπιες, τέτοιο παληκάρι ήτανε μην τυχόν και πάθει τίποτα η πολύτιμη ζωούλα του

Μαλακιες γραφεις , απο τα αρχεια του αμερικανικου ναυτικου ο ΑΝΤΡΕΑΣ ειχε ειδικοτιτα διαχειριστου και υπηρετισε σε T-BOAT με κυβερνητη τον μεγαλο αδελφο των Κενεντη. ολα καλα αλλα η πουστια εχει ορια , οτι εγραψε μια αδελφουλα δημοσιογραφος της απογευματινης , ημαρτων , αλλαξτε το παραμυθι ρε εχει βρωμισει , οΙ ΚΑΡΑΜΑΛΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΤΣΟΚΙΔΕΣ που πηγαν φανταροι ξερετε ???????????????????  

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγω δεν ειμαι της θεωριας,την γραφω στα παπαρια μου,η μανα μου απο τον αντρεα πηρε αγροτικη συνταξη,και ο παππους μου αντιστασιακη,αυτο τα λεει ολα

vothros

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
5
Πόντοι
166

Επισκέπτης
κιριε εσι ξερετε πολα κε μισ τιποτα,θελετε να γινετε δασκαλοσ μου σοστοτερα εκπεδεφτισ ζοου
Ρε πιασε το πρασινο μπας και ξεβρωμισουμε λιγο που θες και εκπαιδευση.
Γκράντε μπήχτης ο μακαρίτης
Ειχε ασχημο γουστο ομως.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom