Νέα

Γλυφάδα: 88χρονος πυροβόλησε τους ληστές που μπήκαν σπίτι του

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Οξαποδω
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 221
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Οξαποδω

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Κριτικές
25
Like
11.775
Πόντοι
14.615
Εκτιμώ ότι είναι συναγωνιστής μας στα μπουρδέλα ο 88χρονος.

Mε πυροβολισμό κατά των δύο κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν «απάντησε» χθες 88χρονος στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηλικιωμένος καθόταν στην αυλή του όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του οι δύο δράστες, ένας 28χρονος Αλβανός και ένας 18χρονος Έλληνας. Με την απειλή σωματικής βίας τον ανάγκασαν να μπει στο σπίτι, προκειμένου να τους υποδείξει πού έχει τα χρήματά του.

Τότε ο ηλικιωμένος πήρε ένα όπλο που είχε και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 28χρονο, ο οποίος μαζί με τον συνεργό του πήγαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βιοήθειες.

Εκεί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ συνελήφθη για τον πυροβολισμό και ο 88χρονος.

Zane

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2013
Like
71
Πόντοι
16
ποσο γελοια η ελληνικη νομοθεσια που σου απαγορευει να υπερασπιστεις τον εαυτο σου ... οχι οτι θα παει φυλακη ο 88χρονος, αλλα λεμε.

topgun83

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2010
Κριτικές
8
Like
3.077
Πόντοι
736
καλα τους εκανε ο γερακος, και λιγο τους γαμησε  :heavymetalbig: :heavymetalbig: :heavymetalbig:

mpekiaris10

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2016
Like
3
Πόντοι
6
Θέλουμε νόμους σαν την αμερικη. Μπηκες σπιτι μου; Σε πυροβολησα...

Ντροπή σου ρε Αμερικανόφιλε. Το να δείχνεις συμπάθεια στην Αμερική, είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για να μην κάνω παρέα κάποιον.

thiras

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2006
Like
242
Πόντοι
36
Κι εγώ Γλυφάδα μένω και μας έχουν τρελάνει στις κλεψιές...Αν όμως κάποιος μπει στο σπίτι μου,είναι οπλοστάσιο με νόμιμες άδειες,κι ας μου πουν μετά το γιατί....

Εγγρ.
18 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
808
Πόντοι
326
Ντροπή σου ρε Αμερικανόφιλε. Το να δείχνεις συμπάθεια στην Αμερική, είναι ένας από τους μεγαλύτερους λόγους για να μην κάνω παρέα κάποιον.

Κριμα φίλε και ελεγα να σου πω να κανονισουμε για μπιρες και μπουρδελοτσαρκα. Τωρα μου εκοψες τα φτερα... Δε πειραζει,καλη καρδια..

κωλο-γερος

Ανώτατος
Εγγρ.
7 Οκτ 2008
Κριτικές
36
Like
38.697
Πόντοι
19.795

Mε πυροβολισμό κατά των δύο κακοποιών που μπήκαν στο σπίτι του για να τον ληστέψουν «απάντησε» χθες 88χρονος στη Γλυφάδα.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο ηλικιωμένος καθόταν στην αυλή του όταν ξαφνικά εμφανίστηκαν μπροστά του οι δύο δράστες, ένας 28χρονος Αλβανός και ένας 18χρονος Έλληνας. Με την απειλή σωματικής βίας τον ανάγκασαν να μπει στο σπίτι, προκειμένου να τους υποδείξει πού έχει τα χρήματά του.

Τότε ο ηλικιωμένος πήρε ένα όπλο που είχε και πυροβόλησε εναντίον τους, με αποτέλεσμα να τραυματίσει τον 28χρονο, ο οποίος μαζί με τον συνεργό του πήγαν σε νοσοκομείο για τις πρώτες βιοήθειες.

Εκεί συνελήφθησαν από τους αστυνομικούς, ενώ συνελήφθη για τον πυροβολισμό και ο 88χρονος.
Εγω παντως δεν ημουνα. Το πιστολι μου εχει πολλα χρονια να "πυροβολησει" :grin:

peosporos07

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2017
Like
4
Πόντοι
1
:happy: :headbaning1:

..πόσα πολυδύναμα έχεις στην Αθήνα ξέρεις ?....τα υπόλοιπα που κάθε βράδυ γίνονται φλαμπέ θα γλυτώσουν τι ακριβώς ?...στα Μεσόγεια έχουν 3 περιπολικά για αποστάσεις δυσθεόρατες...με παράνομα τζαμιά σε αμπέλια με κάτι χιλιάδες μουσάτους με χατζάρια για όποιον πλησιάζει...ο μπατσούλης θα σώσει τι ?...

Δώσε δίκανο στην γιαγιά να δεις πώς καθαρίζει μεμέτι.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.684
Πόντοι
3.656

τυπε σκληρος χυστης ο τυπος 88χρονος    :headbaning1: :headbaning1: :headbaning1:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.684
Πόντοι
3.656
Θέλουμε νόμους σαν την αμερικη. Μπηκες σπιτι μου; Σε πυροβολησα...

τυπε θα λεμε οτι νομιζαμε πως οι τυποι απο την ευδαπ και την δεη που ηρθαν να μετρησουν ηταν ληστες και θα τους ριχνουμε    :S :S :S :zfuck:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.684
Πόντοι
3.656

τυπε τον απαξιωσες τον τυπο τωρα που δεν θα τον κανεις παρεα    :S :S :S

assmaster13

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
3
Like
547
Πόντοι
26
Καλά έκανε ο παππούς.Μπράβο του

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.087
Πόντοι
6.796
Καλά τους έκανε.. αφου δε τους έφαγε λάχανο τυχεροί..  :uzi:  :rockon:

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
39
Πόντοι
16
Μπράβο στον παππού! Μακάρι όλοι οι Έλληνες να είμασταν σαν αυτόν! Επειδή δεν μου έχει τύχει κάτι παρόμοιο δεν μπορώ να ξέρω πως θα αντιδράσω, αλλά ελπίζω να σταθώ αντάξιος στον πορνοπαππού και όχι κάνα φλωράκι νεοέλληνας μαγκιά κλανιά..

dodinos

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2016
Κριτικές
2
Like
218
Πόντοι
66
Κυρ Αποστολος θεος.... :kneel: :kneel: :kneel: απλα επρεπε να σημαδεψει καλυτερα...

parpar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2017
Κριτικές
6
Like
363
Πόντοι
281
Πολύ καλά έκανε ο άνθρωπος ! Τι έπρεπε να κάνει να περιμένει να τον σκωτόσουν αυτοί ? Να υπάρξει νόμος μέσα στο σπίτι σου να μπορείς να υπερασπιστείς τον εαυτό σου!

Andrew256

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Νοε 2017
Κριτικές
33
Like
3.438
Πόντοι
1.446
Λόγο ηλικίας δεν θα φάει πολύ γαμήσι αλλά αν ήταν πιο νέος...
Από όσο ξέρω αν και ο άλλος έχει όπλο τότε κάπως την σκαπουλάρεις αν όμως είναι άοπλος τότε την γάμησες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom