You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Γλωσσόφιλα σε οίκους
- Μέλος που άνοιξε το νήμα κυνικός
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 73
- Εμφανίσεις 18K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
dimispagrati7
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 16
ενω τα πατατακια κ τα ξηροκαρπια που τρωμε εξω με γαντια μας τα σερβιρουν.
Επισκέπτης
Με απλο κωλοχαρτο σκουπιζουν τα φλοκια απ τα βυζια τους για να τα γλειψετε.
Steve Madden
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Τα σάλια δεν τα σκουπιζουν καν.Με απλο κωλοχαρτο σκουπιζουν τα φλοκια απ τα βυζια τους για να τα γλειψετε.
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
εγω παντος εβλεπα την αλλη πριν μπει στον πελατη να κανει γαργαρες με listerin
kokorikos888
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Δεκ 2018
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εγω σε μιλφ cg απο την εμπειρια μου ξερω οτι αφου ληξει ο αγωνας σκουπιζουν τα φλοκια με χαρτι υγειας και βαζουν ρουχα και φευγουν για τον επομενο συναγωνιστη. Επισης οσες κανουν ντους καμια δεν βαζει αφρολουτρο η σαπουνι. Μπορει λιγο στο μουνι...
Δηλαδη κάνουν ντουζ μονο με νερο? Τι σοι ντουζ ειναι αυτο?
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Έχει να κάνει καθαρά με την κοπέλα !!! Μου έχει τύχη σε στούντιο να πάω να βαλο δάχτυλο όπου με δυσκολία έβαλα το μισό μέσα στην κολοτρυπηδα της κοπέλας ... μολης το έβγαλα ήταν καφέ το δάχτυλο μου ...άρα δεν έμπαινε καλά γιατί υπήρχαν κόπρανα έτοιμα για αφόδευση...εκείνη γέλαγε ... επισης μου έχει τύχη σε μπουρδελο να Χίσο την μισή γλώσσα μου μέσα στην κολοτρυπηδα μιας κοπέλας και ήταν πεντακάθαρη !!!!εχει να κάνει λοιπόν με την κοπέλα !!!!Αυτά τα σπορ δεν είναι για μπουρδελα παίδες. Απο στούντιο και πάνω και σε αξιόπιστα δοκιμασμενα κορίτσια μονο
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
Όσο αναφορά για γλωσοφιλα πλέον αν μου αρεση μια κοπέλα την γλοσοφιλαο καργα !!! Το σάλιο μάγκες είναι φυσική αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη μαζί !!! Εκτός από σπάνιες περίπτωσης όπου μπορεί μια κοπέλα να έχει κονδυλώματα μέσα στο στόμα της εκεί την πάτησες !!! Αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο !!!!
Όσο αναφορά για γλωσοφιλα πλέον αν μου αρεση μια κοπέλα την γλοσοφιλαο καργα !!! Το σάλιο μάγκες είναι φυσική αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη μαζί !!! Εκτός από σπάνιες περίπτωσης όπου μπορεί μια κοπέλα να έχει κονδυλώματα μέσα στο στόμα της εκεί την πάτησες !!! Αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο !!!!
ΠΑΝΤΑ boosted LISTERINE forte και πριν και μετά...διότι το σάλιο αν και αντισηπτικό , όμως βρίσκεται σε χλιαρή θερμοκρασία όπου διατηρούνται σε ζωή τα βακτήρια κλπ.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Αφού έχεις γλύφει κωλοτρυπιδι τυπε; ή μετά;Όσο αναφορά για γλωσοφιλα πλέον αν μου αρεση μια κοπέλα την γλοσοφιλαο καργα !!! Το σάλιο μάγκες είναι φυσική αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη μαζί !!! Εκτός από σπάνιες περίπτωσης όπου μπορεί μια κοπέλα να έχει κονδυλώματα μέσα στο στόμα της εκεί την πάτησες !!! Αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο !!!!
singer
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Νοε 2014
- Κριτικές
- 5
- Like
- 7.509
- Πόντοι
- 1.056
Χρησιμοποιώ αντισηπτικό Hexalen Spray δεν ξέρω αν βοηθάει ουσιαστικά αλλά ψυχολογικά αισθάνομαι καλύτερα.ΠΑΝΤΑ boosted LISTERINE forte και πριν και μετά...διότι το σάλιο αν και αντισηπτικό , όμως βρίσκεται σε χλιαρή θερμοκρασία όπου διατηρούνται σε ζωή τα βακτήρια κλπ.
iakovos
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 11 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 13.699
- Πόντοι
- 2.606
Αφού έχεις γλύφει κωλοτρυπιδι τυπε; ή μετά;
Steve Madden
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
Τα κονδυλώματα σε πείραξαν; Ξέρεις πόσοι έχουν κολλήσει hiv επειδή είχαν ταυτόχρονα και οι δύο ουλίτιδα ή κουφάλα στα δόντια;Όσο αναφορά για γλωσοφιλα πλέον αν μου αρεση μια κοπέλα την γλοσοφιλαο καργα !!! Το σάλιο μάγκες είναι φυσική αντιβίωση και αντιφλεγμονώδη μαζί !!! Εκτός από σπάνιες περίπτωσης όπου μπορεί μια κοπέλα να έχει κονδυλώματα μέσα στο στόμα της εκεί την πάτησες !!! Αλλά είναι εξαιρετικά σπάνιο !!!!
z4
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 321
- Πόντοι
- 2.287
Τα κονδυλώματα σε πείραξαν; Ξέρεις πόσοι έχουν κολλήσει hiv επειδή είχαν ταυτόχρονα και οι δύο ουλίτιδα ή κουφάλα στα δόντια;
Profilaktika
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2017
- Like
- 269
- Πόντοι
- 36
δερματολογος μου ειχε πει οτι και απο γλωσσοφυλο κολλας hivΤα κονδυλώματα σε πείραξαν; Ξέρεις πόσοι έχουν κολλήσει hiv επειδή είχαν ταυτόχρονα και οι δύο ουλίτιδα ή κουφάλα στα δόντια;
ποσοι?έχεις καποιο συγκεκριμενο νουμερο να μας πεις επιστημονικα τεκμηριωμενο η απλα αναφερεις κατι αοριστο?Τα κονδυλώματα σε πείραξαν; Ξέρεις πόσοι έχουν κολλήσει hiv επειδή είχαν ταυτόχρονα και οι δύο ουλίτιδα ή κουφάλα στα δόντια;
ISINAS
Μέγας
- Εγγρ.
- 17 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.393
- Πόντοι
- 4.006
κανένας !!! Μόνο μετά από πολλές συνεβρεσεις η χρήση κοινής σύριγγας !!! Από γλωσσόφιλα κανένας !!!Τα κονδυλώματα σε πείραξαν; Ξέρεις πόσοι έχουν κολλήσει hiv επειδή είχαν ταυτόχρονα και οι δύο ουλίτιδα ή κουφάλα στα δόντια;
Steve Madden
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2018
- Like
- 46
- Πόντοι
- 1
ποσοι?έχεις καποιο συγκεκριμενο νουμερο να μας πεις επιστημονικα τεκμηριωμενο η απλα αναφερεις κατι αοριστο?
In some very rare cases, people have gotten HIV from deep, open-mouth "French" kissing because they and their partners had blood in their mouths from bleeding gums or sores (like canker sores).
Μπορείς βέβαια να ακούσεις τον δυσλεκτικό κυνηγό gfe με την στραβή πούτσα για αβαταρ. Έπαιρνε ακάποτα την Μαρία την φυλακοβια, οπότε ξέρει.
Παρόμοια θέματα
- Ψηφοφορία
- Απαντήσεις
- 296
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 11
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 45