Νέα

Γλωσσόφιλα και στριπτηζάδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα latreias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nick025

Τιμημένος
Εγγρ.
30 Ιουλ 2007
Κριτικές
12
Like
5
Πόντοι
5.175
εμενα μου αρεσουν οι πατσαβουρες ειμαι μπαζοφιλιας
και σαβουρογαμης .

Savourogamhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Κριτικές
12
Like
161
Πόντοι
291
Έχοντας κάποια πείρα από στριπτητζάδικα ως γνήσιος κωλομπαράς δεν εξαρτάται μόνο από τη κοπέλα αν θα σε γλωσσοφιλήσει αλλά και από τον καθένα ξεχωριστά. Γυναίκες είναι και αυτές, άμα δουν ένα ωραίο άντρα και ένα καλό παιδί τότε το γλωσσόφιλο θα πέσει σίγουρα. Θυμάμαι πριν από 2-3 χρόνια όταν ξεκίνησα το άθλημα όπως και το σεξ λίγο πιο ύστερα κάθε φορά που πήγαινα σε στριπτητζάδικο έπιανα πάντα τη κοπέλα στο μπίρι μπίρι και μετά της ζήταγα γλωσσόφιλο στο χωρό και ανταποκρινόντουσαν οι πιο πολλές (με έβρισκαν και μικρό...!). Κάποιες κιόλας που το έπαιζαν δύσκολες τις παρακάλαγα κιόλας. Άμα θέλετε γλωσσόφιλα λοιπόν απλά να είστε ο εαυτός σας και μην φοβάστε να το ζητήσετε!

KingEdward

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
53
Πόντοι
6
Μάγκες χαιρετώ!

Να πω καταρχάς ότι είμαι πολύ αρχάριος στο άθλημα του στριπτηζάδικου, μια φορά πήγα πρόσφατα και καύλωσα δεόντως...

Αυτό που θέλω να ρωτήσω μπορεί να είναι και μαλακία, αλλά εδώ βλέπω δεν πρέπει να υπάρχουν ντροπές και φόβοι, οπότε ας εκφραστώ ελεύθερα.

Οι κοπέλες στα στριπ δίνουν γλωσσόφιλα; Μου αρέσει πολύ το girlfriend attitude. Γενικά καυλώνω τρελά όταν στο κουτούπωμα πέφτει και γλωσσόφιλο, γουστάρω πολύ.

Με τις στρίπερς όμως γίνεται; Αν ναι, πού; Στο κέρασμα ποτού, στον απλό χορό, στο πριβέ;
Τελευταίο και σημαντικότερο: Ένα φιλί με μία στρίπερ τι κινδύνους για την υγεία μπορεί να κρύβει;

Ευχαριστώ...

ΥΓ: Το θέμα το έβαλα στην κατηγορία "Αθήνα" γιατί ρωτάω για τα μαγαζιά της Αθήνας, για να πάρω και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.

Eγώ πάντως πήγα στο Lido Palace...και στην πίστα ήταν Lesbian Show και η μία ήρθε και με φίλησε γλωσσόφιλο  :smitten:

(αλλά αυτές κάνανε μονο Show)

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
ειναι ποιοτικος αυτος απο Ατζελινα Τζολι κ πανω

Με την Ατζι εχουμε περασει απειρες στιγμες παθους και ηδονης..καμια φορα εφερνε και φιλες της μαζι,ειναι γνωστο οτι ειναι λεσβιοπουλα..ασχετο αν εχει το Μπραντ για ξεψαρωμα..

gio stob

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
δεν ειπα οτι στη πειραιως στο baby `0 εχει ωραιες γκομενες! παντα ομως υπαρχουν και καποια ωραια κομματια για να περασεις καλα λιγη ωρα...γενικα πατσαβουρες εχει...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
ώραίο θεματάκι αυτό,ωραίο πράμα το γλωσσόφιλο εκεί όπως σού κάνουν χορό καί έχεις φάει  βυζοσκάμπιλα ξαφνικά νά σού ρίζουν κανένα γλωσσόφυλο έστω βιαστικο ή καί νά πάει η γλωσσίτσα μετά καί στό αυτί καί τό χέρι μετά τής κοπέλας στήν ευαίσθητη μας περιοχή...τό γλωσσόφιλο είναι σάν τό αλάτι στό φαί δέν νοείτε καλός χορός γιά μένα εάν δέν πέσει έστω καί ένα βιαστικό γλωσσόφιλο...
θά συμφωνήσω μέ αυτά πού λέτε΄σέ γενικές γραμμές.....

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Με την Ατζι εχουμε περασει απειρες στιγμες παθους και ηδονης..καμια φορα εφερνε και φιλες της μαζι,ειναι γνωστο οτι ειναι λεσβιοπουλα..ασχετο αν εχει το Μπραντ για ξεψαρωμα..
μή λές άλλα ζηλεύω αφάνταστα..

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
...τό γλωσσόφιλο είναι σάν τό αλάτι στό φαί δέν νοείτε καλός χορός γιά μένα εάν δέν πέσει έστω καί ένα βιαστικό γλωσσόφιλο...

φιλε μου respect απολυτο / για μενα τα γλωσσιδια ειναι η απαρχη ενος μεγαλου ερωτα ......

εχτες Αλκατραζ που πηγα δεν νομιζω οτι παιζει ευκολα αν και εχτες, οπως και μια αλλη φορα, σε πελατες που καθονται σε καναπεδες ειχα δει 2 στριπερ να γλωσσοφιλιουνται 

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
φιλε μου respect απολυτο / για μενα τα γλωσσιδια ειναι η απαρχη ενος μεγαλου ερωτα ......

εχτες Αλκατραζ που πηγα δεν νομιζω οτι παιζει ευκολα αν και εχτες, οπως και μια αλλη φορα, σε πελατες που καθονται σε καναπεδες ειχα δει 2 στριπερ να γλωσσοφιλιουνται 
άμα πέσει ό μπουργουμές (φράγκα)όλα γίνοντε,όλα έχουν ένα τίμημα σέ αυτή τή ζωή..
αλλά προσοχη μή πετάμε λεφτά..όπωσ στα σιτι τουρ πού μας πείραν χαμπάρι καί ζητάνε περισσότερα από 'οτι σέ χώρες μέ διπλάσιο εισόδημα...

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εμένα  θα  με  φιλάνε  αυθεντικές  ματαμπέλε στο Mosi-oa-Tunya όπου  θα  πάω  με  το Θρούλη .
Θα  'παιρνα  και το Νικολάκη  αλλά  έγινε  ποιοτικός

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αλκατραζ ρε παιδια ξερετε καμια να κανει γλωσσιδια ?????

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Δεν  πάω  σε  ποταμούς της  ζούγκλας  που έχουνε  πιράνχας

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Εκεί  έχει άλλα  θηρία  της  Ζούγκλας , αλλά  τα  φάγανε  οι λαθροκυνηγοί από τη Ζάμπια !
Π'αμε  στο σωλήνα  να  σου  πω

dfwk

Τιμημένος
Εγγρ.
3 Σεπ 2006
Κριτικές
6
Like
406
Πόντοι
316

Είχες έξοδο και δεν είπες τίποτα.... :tickedoff:
Φρόντισε την άλλη φορά να μου πεις και θα σου δώσω τα φώτα για το ποιες κάνουν deep french (και wet καμμιά φορά) kisses... :rockon: :rockon:

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
Είχες έξοδο και δεν είπες τίποτα.... :tickedoff:
Φρόντισε την άλλη φορά να μου πεις και θα σου δώσω τα φώτα για το ποιες κάνουν deep french (και wet καμμιά φορά) kisses... :rockon: :rockon:

σπανιο να κανει γλωσσοφιλα καποια πλην ελαχιστων γνωστων εξαιρεσεων αλλα συναμα πολυγλωσσοφιλημενων...περιμενω τα φωτα σας για νεα φιντανακια του σαλιωτου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom