pouranger
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 9
- Πόντοι
- 1.290
Aν ειναι να γλωσσοφιλιαστω με πατσαβουρες καθομαι σπιτι και φιλαω το σκυλο μου καλυτερα.
Γιατί που γλωσσοφιλιάζεσαι εσύ ?
Aν ειναι να γλωσσοφιλιαστω με πατσαβουρες καθομαι σπιτι και φιλαω το σκυλο μου καλυτερα.
Μάγκες χαιρετώ!
Να πω καταρχάς ότι είμαι πολύ αρχάριος στο άθλημα του στριπτηζάδικου, μια φορά πήγα πρόσφατα και καύλωσα δεόντως...
Αυτό που θέλω να ρωτήσω μπορεί να είναι και μαλακία, αλλά εδώ βλέπω δεν πρέπει να υπάρχουν ντροπές και φόβοι, οπότε ας εκφραστώ ελεύθερα.
Οι κοπέλες στα στριπ δίνουν γλωσσόφιλα; Μου αρέσει πολύ το girlfriend attitude. Γενικά καυλώνω τρελά όταν στο κουτούπωμα πέφτει και γλωσσόφιλο, γουστάρω πολύ.
Με τις στρίπερς όμως γίνεται; Αν ναι, πού; Στο κέρασμα ποτού, στον απλό χορό, στο πριβέ;
Τελευταίο και σημαντικότερο: Ένα φιλί με μία στρίπερ τι κινδύνους για την υγεία μπορεί να κρύβει;
Ευχαριστώ...
ΥΓ: Το θέμα το έβαλα στην κατηγορία "Αθήνα" γιατί ρωτάω για τα μαγαζιά της Αθήνας, για να πάρω και πιο συγκεκριμένες απαντήσεις.
Γιατί που γλωσσοφιλιάζεσαι εσύ ?
Στο σπιτι μου.Γιατί που γλωσσοφιλιάζεσαι εσύ ?
ειναι ποιοτικος αυτος απο Ατζελινα Τζολι κ πανω
μή λές άλλα ζηλεύω αφάνταστα..Με την Ατζι εχουμε περασει απειρες στιγμες παθους και ηδονης..καμια φορα εφερνε και φιλες της μαζι,ειναι γνωστο οτι ειναι λεσβιοπουλα..ασχετο αν εχει το Μπραντ για ξεψαρωμα..
...τό γλωσσόφιλο είναι σάν τό αλάτι στό φαί δέν νοείτε καλός χορός γιά μένα εάν δέν πέσει έστω καί ένα βιαστικό γλωσσόφιλο...
άμα πέσει ό μπουργουμές (φράγκα)όλα γίνοντε,όλα έχουν ένα τίμημα σέ αυτή τή ζωή..φιλε μου respect απολυτο / για μενα τα γλωσσιδια ειναι η απαρχη ενος μεγαλου ερωτα ......
εχτες Αλκατραζ που πηγα δεν νομιζω οτι παιζει ευκολα αν και εχτες, οπως και μια αλλη φορα, σε πελατες που καθονται σε καναπεδες ειχα δει 2 στριπερ να γλωσσοφιλιουνται
Δεν πάω σε ποταμούς της ζούγκλας που έχουνε πιράνχας
Είχες έξοδο και δεν είπες τίποτα....φιλε μου respect απολυτο / για μενα τα γλωσσιδια ειναι η απαρχη ενος μεγαλου ερωτα ......
εχτες Αλκατραζ που πηγα δεν νομιζω οτι παιζει ευκολα αν και εχτες, οπως και μια αλλη φορα, σε πελατες που καθονται σε καναπεδες ειχα δει 2 στριπερ να γλωσσοφιλιουνται
Είχες έξοδο και δεν είπες τίποτα....
Φρόντισε την άλλη φορά να μου πεις και θα σου δώσω τα φώτα για το ποιες κάνουν deep french (και wet καμμιά φορά) kisses...
Αλκατραζ ρε παιδια ξερετε καμια να κανει γλωσσιδια ?????