Νέα

Γλωσσόφιλα και στριπτηζάδικα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα latreias
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 108
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Μιλα Καπετανιο μην σε παρει ο διαολος ......

synadelfos

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2009
Like
2
Πόντοι
0
Κανε μου γλωσσιδια ..... και ας κολλησω και AIDS ......... δεν την παλευω μια .....
Τι λέτε ρε σεις;Δεν υπάρχει πιθανότητα να κολλήσεις AIDS με το φιλί.Δε λέω ότι είναι τελείως ακίνδυνο,αλλά όχι ότι θα πάθεισς και τέτοια πράγμα.Σε λίγο θα πείτε ότι και με το χούφτομα μπορεί να κολλισεις...

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Γειά σας συναγωνιστές ! Έρχομαι συχνά Αθήνα για δουλειές , κάτι που θα κάνω και την εβδομάδα μετά τις εκλογές  :jerking: . Κατά τον Μάιο είχα πάει στο Baby Gold και είχα φάει φόλα (παρά τα καλά σχόλια που είχα διαβάσει) , βγαίνοντας και καθώς προχωρούσα τη Συγγρού είδα ένα άλλο στριπ που μόλις είχε ανοίξει , δεν θυμάμαι όνομα ακριβώς αλλά νομίζω πάλι baby ...κάτι . Ωραίος χώρος αλλά χωρίς κόσμο . Εκεί πέρασα γαμάτα ! Θυμάμαι μια Λιθουανή με το όνομα Κλεοπάτρα , ξανθιά , 2αρι βυζάκι , πολύ καλοσχηματισμένο πίσω μέρος !!! Η κοπέλα επί 3 απλούς χορούς μ`έσκασε στο να με γλωσσοφιλάει ! στο τέλος της είπα να χαλαρώσει γιατί είχα πάθει πλάκα , φυσικά στον 4ο χορό φρόντισε να με χαλαρώσει κι εμένα  ;)
Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα έκλεισε αλλά σίγουρα η εργαζόμενη δεν θα έμεινε άνεργη , αν κάποιος συνάδερφος του λέει κάτι το όλο ιστορικό ας στείλει ενημέρωση μια που θα βρεθώ στα μέρη σας !

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
129
Like
8.740
Πόντοι
7.885
Γειά σας συναγωνιστές ! Έρχομαι συχνά Αθήνα για δουλειές , κάτι που θα κάνω και την εβδομάδα μετά τις εκλογές  :jerking: . Κατά τον Μάιο είχα πάει στο Baby Gold και είχα φάει φόλα (παρά τα καλά σχόλια που είχα διαβάσει) , βγαίνοντας και καθώς προχωρούσα τη Συγγρού είδα ένα άλλο στριπ που μόλις είχε ανοίξει , δεν θυμάμαι όνομα ακριβώς αλλά νομίζω πάλι baby ...κάτι . Ωραίος χώρος αλλά χωρίς κόσμο . Εκεί πέρασα γαμάτα ! Θυμάμαι μια Λιθουανή με το όνομα Κλεοπάτρα , ξανθιά , 2αρι βυζάκι , πολύ καλοσχηματισμένο πίσω μέρος !!! Η κοπέλα επί 3 απλούς χορούς μ`έσκασε στο να με γλωσσοφιλάει ! στο τέλος της είπα να χαλαρώσει γιατί είχα πάθει πλάκα , φυσικά στον 4ο χορό φρόντισε να με χαλαρώσει κι εμένα  ;)
Έχω την εντύπωση ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα έκλεισε αλλά σίγουρα η εργαζόμενη δεν θα έμεινε άνεργη , αν κάποιος συνάδερφος του λέει κάτι το όλο ιστορικό ας στείλει ενημέρωση μια που θα βρεθώ στα μέρη σας !

geo70 θα σου πρότεινα στην επόμενη επίσκεψη σου να περάσεις μια βόλτα από το ΚΟΥΚΛΕΣ(πρώην ΣΑΡΚΑ) στον Πειραιά.Το στυλ στο συγκεκριμένο μαγαζί διαφέρει από αυτό που θα βρεις στα περισσότερα στην Αθήνα και πιστεύω ότι η όλη ιδέα θα σου αρέσει...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
γεια σου ρε κωστακη εισαι ωραιος...αλλα διακριτικα....

bublegum

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
11
Εμένα δεν μου χει τύχει, αλλά την γκόμενα μου όταν παίρουμε μαζί χορούς όλες την γλωσσοφιλάνε. Τι σκατά, ρατσισμοί κι εκεί; Δηλαδή πιο νορμάλ το βρίσκουν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom